Author Topic: PRoblemi pri instalacij DKZstudia  (Read 1533 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ex-yu

PRoblemi pri instalacij DKZstudia
« on: May 31, 2007, 09:42:12 »
error 1931 Servis Windows Installer ne može ažurirati datoteku sustava C:/WINDOWS/System32/msimg32.dll jer ju je zastitio windows. Možda trebate ažurirati operacijski sustav kako bi  taj program radio ispravno.

TO mi se pojavi i DKZ nemože da se instalira sta cu radit

1999

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj PES: 3
Re: PRoblemi pri instalacij DKZstudia
« Reply #1 on: May 31, 2007, 10:12:16 »
to se meni pojavilo i ne znam jeli bilo ok za stisnit i ja stisnem i instalacija se dovrsi i dkz radi normalno

nikola1706

« Reply #2 on: June 11, 2007, 21:37:15 »
u vezi tog dkz studia. neće da mi ga otvori ali sam zapravo htio reći da je ta datoteka (dkz studio) zaražena virusom i to trojanom(horse) zato bolje nemojte downloadati dkz!!

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
« Reply #3 on: June 12, 2007, 13:54:04 »
:lol: :lol:

ee ti si njub kakvog svijet nije jos vidio

PATCHEVI ZA PES SE STAVLJAJU SAMO I JEDINO DKZ-OM (GRAFICKI DIO SE MOZE GGS-OM), I SAD SI SE TI NASAO PAMETAN...MA BRAAAAVO, MOZART SI!!!
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

zenicanin88

« Reply #4 on: June 17, 2007, 13:20:45 »
pozz raja ..evo ja novi ovdje .... i imam isto taj problem sa dzk studiom ... ja mogu dovrsit instalaciju ...al onda mi neotvori program .... znali iko u cemu problem ... hvala vam ...

zenicanin88

« Reply #5 on: June 18, 2007, 19:58:12 »
evo malo tacnije ...vidim da nema odg.. pa reko da niste skontali =)

kad pokrenem dkz  dodje mi prvo jedan prozor na spanskom "memoria insuficiente" i onda kad kliknem na aceptar dodje " el programa no puede inciar. Es muy probable" .... aj molim ak mi iko moze pomoc nek napise.... hocu da si instaliram 1.HNL patch ... al me to zafrkaje

nikola1706

« Reply #6 on: June 19, 2007, 23:33:15 »
upravo to i ja cijelo vrijeme govorim!!  instaliram dkz al mi neće da ga otvori!!!

PEScup

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj Igrač: Luka Modrić
  • Naj Klub: Dinamo Zagreb
  • Naj PES: Ne igram ga
« Reply #7 on: July 09, 2007, 13:46:26 »
Ljudi jer moze pomoc?kad sam isao instalirati DkZ Studio 0.92 Beta pisalo mi je da mi ga nemoze pokrenuti zbog nekog quartz.dilla.onda sam updateo windowse pa to vise nije problem.no kad sam isao otvoriti DkZ prvo mi se pojavilo ovo:"Memoria insuficente" pa me pita "Aceptar"ja kliknem na njega ,onda mi se otvori nes:"El programa no puede iniciar."

Es muy probable que tengas algunos controles corruptos o sean versiones antiguas." i onda me opet pita "Aceptar"ja ga kliknem i vrati me u folder DkZ.Molim vas pomoc clanovi dobre volje!

Carlos!

« Reply #8 on: July 09, 2007, 14:06:08 »
Prvo po mom misljenju to bi vam moglo biti da nemate dovoljnoe rama ili tako nesta u tom stilu ali pokusajte googlat jer tako sam ja rjesio sve svoje probleme sa dkz-om i svime drugim...

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
« Reply #9 on: July 19, 2007, 13:57:48 »
kakve veze ovo ima s cropes hnl patchem??

LOCK
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!