Author Topic: Problemi s joystickom  (Read 870 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rrelota

Problemi s joystickom
« on: May 29, 2007, 14:29:49 »
Gospodo pesovci!

Imam veliki problem-imam dva  potpuno ispravna joysticka (kada ih ustekam oba rade oba komp prepoznaje) ali pes 6 mi ne da da rade oba istodobno tj. kada udjem u PLAYER SETTINGS i oba su ustekana na usb prikazuje mi samo Playera 1 dok drugog nije-
Ne znam o cemu se radi mozda o fileu 0_text.afs koji ima svega 424MB i cini mi se da je premal ( kod prijatelja na kompu ima nesto vise MB ) pa ako neko ima instaliran PES 6 na kompu molio bih ga da mi posalje na email taj file (rrelota@globalnet.hr)

mariuchi

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj PES: 2011
Re: Problemi s joystickom
« Reply #1 on: May 29, 2007, 14:32:18 »
ne znan,jesi si siguran da ih je komp instalira ka hardware?to mora napravit da bi radija

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • uni.bacc.ing.traff.
  • Naj PES: 6
« Reply #2 on: May 29, 2007, 14:32:43 »
daj malo potrazi po forumu...ima negdje objasnjeno kako postelati da ti rade oba gamepada...
ako netko ipak zna odgovor neka pomogne covjeku jer sutra ide lock!

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
« Reply #3 on: May 29, 2007, 14:33:07 »
u program filesima nađi gdje ti je instaliran pes i tamo imas settings.exe....to otvori i naci ces sve tamo, i onda "registriraj" joystick (gamepad)..... ;) ;) ;) .......
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

1999

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj PES: 3
« Reply #4 on: May 29, 2007, 14:37:43 »
to hendra to sam mu bas ja tija rec. to je definitivno solucija da u settingsima namjesti keyboard, Player 1, Player 2 itd. bas sam zakasnija  :D  :wink:

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • uni.bacc.ing.traff.
  • Naj PES: 6
« Reply #5 on: May 29, 2007, 14:42:17 »
znaci ode u setings na player 1 stavis tipkovnicu,na player 2 prvi gamepad a na player 3 drugi game pad...to ti je najbolje rjesenje .tako ja imam.probaj tako pa javi

rrelota

Najajaci ste
« Reply #6 on: May 29, 2007, 15:08:47 »
Gospodo uspio sam sve ustimat i sve radi-hvala vam od srca a sada se ispricavam-moram svom mladjem bratu pokazat kako starci igraju nogomet