Author Topic: Ubacio sam HNL patch i sad mi nes nije jasno!!  (Read 818 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

besinjo

Ubacio sam HNL patch i sad mi nes nije jasno!!
« on: April 21, 2007, 01:44:31 »
Ovako lijepo sam Ubacio HNL patch i pokrenem igru i naravno odem na Hrvatsku ligu i do tada sve funkcionira odlicno!!! E sad momcadi su mi nazvane Team A, B , C itd., a kad pokrenem igru igraci su mi Player 1. player 2. itd!!! Zasto to?? Zasto mi ne pisu imena momcadi i igraci!!??? Dal sam nesto krivo patchiro ili sta??? Molim vas pomozite mi!!!

Unaprijed zahvaljujem!!!

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • uni.bacc.ing.traff.
  • Naj PES: 6
Re: Ubacio sam HNL patch i sad mi nes nije jasno!!
« Reply #1 on: April 21, 2007, 01:49:32 »
pa dok ti ne radi.nesto si krivo napravio...a sta, to ne znam...
a drugi put malo potrazi po forumu,nema potrebe da se otvara novi topic kad vec postoji mjesto gdje se pita za rjesenje pojedinih problema vezanih konkretno za patch hnl.
http://www.cropes.org/forum/index.php?topic=1821.315
a sad... da bi ti pomogli sta ti ne valja moras reci sta si sve radio...i pomoci cega...

orangebat

« Reply #2 on: April 21, 2007, 09:01:26 »
Ovako lijepo sam Ubacio HNL patch i pokrenem igru i naravno odem na Hrvatsku ligu i do tada sve funkcionira odlicno!!! E sad momcadi su mi nazvane Team A, B , C itd., a kad pokrenem igru igraci su mi Player 1. player 2. itd!!! Zasto to?? Zasto mi ne pisu imena momcadi i igraci!!??? Dal sam nesto krivo patchiro ili sta??? Molim vas pomozite mi!!!

Unaprijed zahvaljujem!!!

UPUTE, UPUTE UPUTE... zar je tako teško pročitati upute za instalaciju patcha? očito nisi stavio OF na pravo mjesto, znaći Option file moraš staviti u "My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1"

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • uni.bacc.ing.traff.
  • Naj PES: 6
« Reply #3 on: April 21, 2007, 11:25:29 »
eto sad ovdje ide lagani  :lock: