Stare verzije PES-a > Turniri

TURNIR ZG

(1/3) > >>

vnm77:
Svi zainteresirani za turnir u Zagrebu koji bi se organizirao negdje krajem 4 ili početkom 5 mjeseca (ovisi o količini zainteresiranih) neka mi ili na PM ili bolje na mail pošalju ime i prezime, nick koji koristite na forumu i bilo kakav oblik kontakta ( telefonski broj, broj mobitela, mail ali BEZ ICQova MSNova i slično ).Lokacija bi bila na Knežiji igralo bi se prema sljedećim pravilima :

01. nivo težine TOP PLAYER
02. igra se isključivo s klubovima
03. 2 minute max za kreiranje formacije
04. trajanje utakmice 10 min
05. sudac - RANDOM
06. vrijeme - RANDOM
07. stadion - RANDOM
08. lopta prema dogovoru ili bira domaćin
09. spremnost igrača obje ekipe zelena strelica
10. izmjene 3 igrača
11. ozljede uključene
12. nakon 90 min produžeci pa penali

Broj skupina i samim time i način natjecanja ovisi o broju ljudi koji se prijave i dobrodošli su svi znači i ZG i Samobor i Zaprešić ma uostalom apsolutno svi koji bi na dogovoreni datum ( znat će se za cca tjedan dana ) došli u ZG.Naravno kotizacija bi bila oko 50 kn i sve kaj trebate je game pad ako ga koristite i dobra volja a formacije si možete dofurati i na stickovima ili ćemo se dogovorit da mi ih mailate pa ću ih ja sve spržit na 1 DVD kako vam više paše.
Za slučaj da se prijavi veliki broj ljudi postoji mogućnost da se turnir rastegne i na dva vikenda al o tome kad i ako do toga dođe.
Za cca tjedan dana ( nadanm se da je to dosta za prijavu ) postat ću listu prijavljenih samo se izjasnite da li da lista bude lista nickova ( radi zaštite privatnosti ) ili da stavim imena i prezimena?Ako netko ima kakvih pitanja ili prijedloga ili sam nekaj zaboravio reć postajte ili mailajte ili PM.Kaj se odgovora tiče svi koji se prijave ili postave kakvo pitanje odgovore mogu očekivati svakim danom oko 17h. :srednji:

Dioniz:
Ja organiziram turnir 28 i 29 tak da su ti ta dva datuma zauzeta. Ja se prijavljujem za svaki turnir koji ces organizirat.

tox:
Jel bi se to na kompovima igralo il na pleyki?

el_diablo:
svi se turniri igraju na playki pa valjda i ovaj

vnm77:
Ne što se tiče Plekija planirano je da turnir bude na PCima i kaj se prijava tiče mailajte.A kaj se datuma tiče primljeno na znanje za 28 i 29 i daj mi reci na čem se igra i gdje se igra i gdje se mogu prijavit ili mi informacije šibni na mail.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version