Author Topic: Ostali stadioni  (Read 15317 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

kay

Re: Ostali stadioni
« Reply #60 on: March 25, 2007, 19:40:00 »
Ako radiš sve sa single meshevima ne bi trebao imati problema

teutonic

• *
  • Offline since 2007
  • € = 1
  • Naj Klub: Hajduk Split
  • Naj PES: 2012
« Reply #61 on: March 25, 2007, 22:22:59 »
Da da... sve radim sa single meshevima.

znima me još, kolika treba biti veličina tekstura... jer vidio sam file sa teksturama poljuda npr. (izvadio sam ga preko gss-a)... on je manji nego file stadiona JNA
I kakva su pravila, jel jedan file ide za jednu tribinu (odnosno stranu stadiona)
"Jer svatko tko je, barem kao klinac igrao nogomet zna da je lopta koja pada okomito savršena prilika da se čovjek osramoti i ostatak života nosi nadimak Mehmedalija Šišić."
Boris Dežulović

kay

« Reply #62 on: March 25, 2007, 22:29:44 »
ti radiš teksture onakve kakve ti trebaju za svaki mesh. kasnije ih u stadium builderu spojiš u jednu teksturu 512x512 za svaku stranu stadiona posebno.

teutonic

• *
  • Offline since 2007
  • € = 1
« Reply #63 on: March 25, 2007, 23:03:46 »
Eh, tako sam i pretpostavljao... a to znači da ću teksture stolica za veležov stadion morati drastično smanjivati :-(
"Jer svatko tko je, barem kao klinac igrao nogomet zna da je lopta koja pada okomito savršena prilika da se čovjek osramoti i ostatak života nosi nadimak Mehmedalija Šišić."
Boris Dežulović

kay

« Reply #64 on: March 25, 2007, 23:18:40 »
U stadium builderu ih možeš resajzati da ti stanu u 512x512. Al mislim da je bolje odmah raditi sa malim texturama..
Evo primjer moje sjeverne/južne tribine na Gradskom Vrtu

teutonic

• *
  • Offline since 2007
  • € = 1
« Reply #65 on: March 28, 2007, 21:28:02 »
Odlično ti izgledaju stolice... čak i tako male...
ja sam, inače, malo obradio one s poljuda za veležov stadion... i njih si ti radio, ako se ne varam...

Inače, bio sam danas u Šibeniku, na Šubićevcu... napuca sam 40-ak slika... ima 133 mb... pa ako netko želi radit, nek mi da mail na koji mu mogu poslat... ugnjavit ću prijatelja da pošalje ADSL-om, jer bi mojom vezom to išlo "prebrzo"
Boris Dežulović

kay

« Reply #66 on: March 28, 2007, 23:01:48 »
Ne, to je grzzz radio. A ove sam našao u jednom packu pa modificirao malo. i naravno resajzao, u originalu su negdje 4 puta veče. A na zapadnoj tribini mi je negdje 30-ak ovakvih, i jedva sam sve ugurao. A di su još ostale teksture..
A te slike šubićevca bi bilo dobro da uploadaš negdje, da ih svatko može skinuti. Možda ja pogledam malo kad i ako završim Gradski Vrt.

teutonic

• *
  • Offline since 2007
  • € = 1
« Last Edit: March 31, 2007, 18:27:12 by teutonic »
Boris Dežulović

Eduardo #1

« Reply #68 on: April 07, 2007, 21:12:22 »
Jel neko moze  napraviti Kantridu?

mariuchi

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj PES: 2011
« Reply #69 on: April 07, 2007, 21:13:42 »
Jel neko moze  napraviti Kantridu?
mislim da je vec radi neko ali ne znan oce li uopce bit dovrsena

grzzz

« Reply #70 on: April 08, 2007, 12:01:24 »
Koliko ja znam bit će dovršena. I samo nemojte sad pitat kad.

Pesekan je jako blizu da je dovrši, ali ima još dosta posla s teksturama.
« Last Edit: April 08, 2007, 12:03:02 by grzzz »

bero

« Reply #71 on: April 08, 2007, 13:25:48 »
Samo naprijed drzim vam fige! :party2:

GodSmack1987

« Reply #72 on: April 11, 2007, 09:23:03 »
jedno pitanje?? kako napreduje kantrida? i kako je stadion vartexsa sto ga je radio onaj slovenac cini mi se..jer ga dugo nisam vidio na forumu??
pitam jer bi vase stadione naravno ako se vi slazete ubacili u gdb na novoj inačici patcha i naravno vase ime bi pisalo u cedits!
pozdrav vrijednoj ekipi!

BUKI

• Offline since 2006
  • € = 0
  • T' estimo Barça. Visca el Barça i Visca Catalunya!
  • Naj Igrač: Messi
  • Naj Klub: FC Barcelona
  • Naj PES: 2009
« Reply #73 on: April 11, 2007, 10:17:37 »
ja se javljam u ime saso m-a,ovak,stadion varteksa ide polagano,gotove su sve skoro tribine,sada jos malo da se dorade teksture i da se stolice stave u 3d i uskoro ce biti  gotovo

Pesekan

« Reply #74 on: April 11, 2007, 12:34:42 »
Kantrida isto fino ide zasad... Većina posla oko stadiona je gotova, a grzzz radi na ubacivanju reflektora i publike. Meni još ostaje nešto sitno posla oko nekih detalja, i najveći problem - zgurat sve teksture da stanu u 512x512 jer sam malo pretjerao. :)

E, i ako se netko kuži malo bolje u photoshop, trebala bi mi pomoć oko nekih tekstura (uglavnom reklame). Imam gotove teksture reklama, ali su totalno čiste pa bi trebalo ubacit nekakav template da to izgleda prljavije, zgužvanije i istrošenije... :)

Isto tako treba još ubacit i adboardse, ali sumnjam da je to neki veliki posao.

Enivej, ima tu još dosta posla ali uglavnom te sitnice, tako da će bit gotovo za plus-minus tjedan dana jer imam sad i obaveza na faxu. Slike namjerno neću još stavljat. :)