Stare verzije PES-a > Patchevi
Ex YU patch
GodSmack1987:
necu jos nista govoriti ako to nije 100% tocno ali ako je to istina onda mi nije jasno kako on moze samo tako uzeti grzzov poljud i maximir i kayove dresove bez da njih itko ista pita???
senna:
ne razumin se baš u to, al jer postoji nekakvo autorsko pravo kojim se zaštitili naši radovi, bez obzira šta su to patchevi
GodSmack1987:
pa dal bi tebi bilo drago da napravis cijeli face pack za hrvatsku ligu i da onda te svoje face nadjes na nekom čušpajz patchu bez da te itko pita riječ ili jos gore da samo preko tvog potpis netko stavi svoj???
r2csx:
hendrix je taj lik samo što je meni rekao da im je dao svoj stari OF sa dinamom.
hendrixu cu maknit status editora, a vas ostale molim da navratite u vaš dio foruma da se dogovorimo šta cemo s njim...
EDIT: dečki su maknili patch te će sve naše radove makniti, drago mi je da smo to sredili mirnim putem..
grzzz:
--- Quote from: senna15 on March 12, 2007, 19:17:23 ---ne razumin se baš u to, al jer postoji nekakvo autorsko pravo kojim se zaštitili naši radovi, bez obzira šta su to patchevi
--- End quote ---
Nema autorskih prava, ali je pristojno pitat, nakon ovakvih stvari dođe mi da prestanem s ovim
--- Quote from: csx on March 12, 2007, 19:36:51 ---EDIT: dečki su maknili patch te će sve naše radove makniti, drago mi je da smo to sredili mirnim putem..
--- End quote ---
Tako su rekli, al ja sam upravo skinuo kitserver i još je sve tamo. Ovim postom završavam s bilo kakvim daljnjim komentarima na ovu temu, sve sam već reko šta mislim, a oni koji su nešto napravili znaju šta su napravili, ja se ne trebam ničeg stidit...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version