Author Topic: Vasa ocjena patcha  (Read 9915 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

toni_hr

Re: Vasa ocjena patcha
« Reply #30 on: March 14, 2007, 16:49:49 »
Zasto se toliko uzbudjujete oko garaze, mozda je c6vjek svojom ocjenom samo htio malo "prodrmati" forum, cisto da ne bude sve jednolicno ! Ali na stranu sve te pi*drije i sitnicarenja - patch je izvrstan, trud neizmjerno velik, a za sve one sitnice postoje buduci updatovi koje ce nam ti maheri sigurno priustiti. Jer mi smo kao mala djeca kojoj kupis igracku - nakon par sati igranja pozelis novu i tako u nedogled. Da je patch od pocetka presavrsen mi bi opet trazili nesto novo jer smo takvi u prirodi. Samo dragom  Bogu mozemo zahvaliti sto je stvorio naciju kao sto je Japan koji su nam priustili ovakvu svemirsku igru za razliku od kanadsko-engleskih sminkera i i brojnim nasim entuzijaistima koji je samo usavsavaju svojim golemim, ponavljam golemim trudom, jer vi svi ostali probgjte samo desetak posto patcha napraviti sami pa cete vidjeti sto je to ! Zato svima koji su na patchu radili jedno veliko - HVALA !!!

Pukovnik

« Reply #31 on: March 15, 2007, 00:03:12 »
Svaka čast, bilo bi predobro da su face igrača malo bolje, ovak svi izgledaju kao da su se umivali benzinom pa zapalili petardu umjesto cigarete.
Face: 4
Klubovi: 10
Stadioni: 10
Glavni meni: 10.5!!!

pandola

« Reply #32 on: March 15, 2007, 13:46:33 »
onaj ko je radio patch odmah u pocetku je sve zabrljao, prvo: kada se radi patch ne stavi se u txt file jer to nije patch file i molio bih kreatore hnl patcha da stave dwnload svih pojedinacnih fileova za download pod imenom kakav piše i u e- textu, odnosno dkz editoru, ne kako piše u game graphic studio editoru.
Svaka cast onome ko je napravio poljud, i to je jedino šta je dobro na ovom tkz. patchu.
I patch se ne radi sa šest faca, nije mi jasno kako ste radili face ako imate samo 6 dodatni faca za 10, momcadi,

Ispricavam se još jednom za ovo gori!!!

OCJENA- 1 (ispravak) ocijena- 10

NE SAMO ŠTO TE MUČI PATCH I OČITO IMAŠ PROBLEMA S ČITANJEM, NEGO POSTAŠ U 2 TOPICA...AJDE SE SMIRI!!!
« Last Edit: March 17, 2007, 00:02:42 by pandola »

r2csx

• *
  • Offline since 2005
  • € = 4
  • Technical support
  • Naj PES: 6
« Reply #33 on: March 15, 2007, 19:14:20 »
ej pametnjakoviću ajd ti nama pokaži šta si ti do sada napravio za pes6 pa cu ovo primiti kao kritiku, ak nisi ništa napravio dobiš bananu na 14 dana... jel to ok? mislim da je...

GodSmack1987

« Reply #34 on: March 15, 2007, 19:44:31 »
ja se slazem! tko je radio moze i srat! dok nije nista napravio nema pravo ni srat!

pandola

« Reply #35 on: March 16, 2007, 23:55:31 »
Ispricavam se svim kreatorima hnl patcha, zbog nedavne ocjene dao sam vam ocjenu- 1. ja se stvarno ispricava znan koliko ste truda uložili i sve to al tada kada san skinua hnl patch imao sam instaliran dkzstudio 90, koji ocito nije kompatibilan sa vašim patchom tako da san igron slucaja instalirao: dkzstudio 92, i patch je bio uspješan.

ocjena- 10
« Last Edit: March 16, 2007, 23:59:39 by hendrix »

goreta

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj PES: 6
« Reply #36 on: March 16, 2007, 23:58:06 »
Ma patch je odličan...a i svi moramo bit svjesni da će ga ekipa usavršiti do maximuma  :wink:

PESocceras

« Reply #37 on: March 18, 2007, 21:02:06 »
8,5. patch je odličan ali može i bolje.
« Last Edit: March 18, 2007, 21:17:09 by hendrix »

mrezica20

« Reply #38 on: March 19, 2007, 14:11:00 »
Dečki svaka čast!!!! Dresovi su fenomenalni  :cropesmile: i to toliko dobri da su bolji od originalnih kakve je napravio KONAMI, face igrača da budem iskren i nisu nešto, (da se razumijemo, ne pljujem po patchu jer je izvrstan, i cjenim trud uložen u njegovo stvaranje nego samo iznosim svoje mišljenje o nekim detaljima), a stadioni... e tu ste tanki... Mislim, odlično ste ih napravili... tehnički, sve je ko u stvarnosti, ali grafika... Ajme... KONAMI ih ipak radi puuuuno bolje. Onoliko bolje koliko vi radite dresove bolje od njih. Evo i ocijena:

Dresevi: + 10
Face: 3
Stadioni: 2

Ali ukupna ocjena za ideju i trud 8.5! Svaka čast, samo tako nastavite!  :party1:
« Last Edit: March 19, 2007, 15:27:49 by hendrix »

GodSmack1987

« Reply #39 on: March 19, 2007, 14:27:56 »
stadioni nisu dobri??? ako mislis na broj slazem se sa tobom jer su samo 2 ali opet znas li koliko vremena treba da se napravi 1 stadion??
ako mislis na kvalitetu onda izgleda da ne mislimo na isto ili ti ocito imas nesto krivo! :-P

mrezica20

« Reply #40 on: March 21, 2007, 13:32:33 »
Dobro, dobro mozda sam malo pretjerao s ocijenom... Svaka cast za utroseno vrijeme i trud za stadione, ali ipak mislim da su "original" stadioni koje radi KONAMI joa uvijek bolji od vasih. Najvise me smeta travnjak i mreze... Nisu na razini igrice! Ali, jos jednom kazem, ne zelim vas pljuvat i cijenim vas trud, ali moje misljenje je da stadioni nisu na razini patcha ni igrice...

mariuchi

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj PES: 2011
« Reply #41 on: March 21, 2007, 13:37:23 »
stadioni su najbolji dio ovog patcha no kad si tako pametan daj nam onda svoj neki rad,svaka cast grzzz-u

mrezica20

« Reply #42 on: March 21, 2007, 13:53:46 »
A u ku*ac vise, pa sta me niko ne kuzi ovdje... Ne pravim se ja pametan i ne kazem da bi mogo radit bolje stadione od vas! Samo sam primjetio da su malo ispod razine patcha i igrice!!! I  ponavljam: SVAKA CAST KREATORIMA STADIONIMA, CIJENIM NJIHOV TRUD I POTROSENO VRIJEME, ALI  NE MOGU SI POMOC STADIONI MI NAZALOST NISU DOBRI KAO VAMA. Nadam se da sad shvacate...

mariuchi

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj PES: 2011
« Reply #43 on: March 21, 2007, 13:56:04 »
po cemu oni nisu tako dobri kao ostali?

mrezica20

« Reply #44 on: March 21, 2007, 14:31:53 »
G R A F I K A