Author Topic: Kritike  (Read 16216 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

ronnie7

Re: Kritike
« Reply #30 on: March 11, 2007, 14:49:42 »
prvo vas moran pohvalit jer ste uozili truda. Pogotovo poljud i maksimir izgledaju odlicno. Tek mala zamjerka na poljud,iza ste stavili 2 zgrade,trebala bi bit samo jedna. Ali nije bitno. I mogli ste stavit malo tamiju nijansu zelene na travnjak.
A sad malo kritike. Mislin da ste trebali pokusat radit lica sa onim sta nudi editor,jer...ne znan kako ste radili ali od 10 igraca jedan slici na sebe. A ostali izgledaju ko degenerici. I dosta ste toga sjebali,musa ljevak,carevic desnjak,i tako.  I jedna stavr koju san i lani zamjeria za hnl patch. Kad se stavi patch sve ostalo se sjebe osim hnl-a. To je lose,jako lose!

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
« Reply #31 on: March 11, 2007, 15:27:24 »
I jedna stvar koju san i lani zamjeria za hnl patch. Kad se stavi patch sve ostalo se s*ebe osim hnl-a. To je lose,jako lose!

ovako...tebi to u edit modeu tako izgleda ali u igri su svi dresovi OK i sve ostalo je OK......to jeste HNL patch ali je i sve ostalo u redu....

EDIT: i, da, ovaj topic i općenito board koriste za pohvale i kritike pa nastojte ne spammati....

EDIT#2: svi koji dajete kritike: to je super...te stvari ćemo nastojati popraviti.....a mogli bi vi i naučiti raditi npr. face pa da onda imamo facepack za HNL.....
« Last Edit: March 11, 2007, 15:34:02 by hendrix »
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

zackoj

« Reply #32 on: March 11, 2007, 15:38:41 »
Evo ja imam jedno pitanje/kritiku.
Scoreboard mi nije isti na friendy game(HRT) i u master ligi(ESPN).
Pretpostavljam da treba nesto srediti u 0_text. e sada koje filove, jer mi puno bolje izgleda hrt nego ovo od evolution patcha.

@ronnie
Skini si evolution patch i sve ce super sljakati. Svi klubovi su mi ok, igraci sve.
Decki su napravili vrhunski posao i u relativno kratkom vremene.

grzzz

« Reply #33 on: March 11, 2007, 16:20:36 »
Master liga (2. liga) ima ESPN scoreboard, ali prva ima HRT, šta prije u prvu ligu, to prije do HRT-a. Provjeri ovo šta sam rekao u prijateljskim utakmicama, tamo možeš izabrat game frame u kojem želiš igrat (ima ih 14, i isto toliko scoreboarda), pa možeš igrat sa master liga 1 frameom

zackoj

« Reply #34 on: March 12, 2007, 00:46:37 »
Grzzz hvala.

kruno55

« Reply #35 on: March 12, 2007, 12:15:54 »
svaka cast na trudu patch je dobar ali ne dovoljno da bi mi zamijenio super patch.ima nekoliko nedostataka koji su zanemarivi.jedino sto ste mogli napravit je iskljucit komentatora kad vec stoji logo hrt-a pa je glupo da ovaj trabunja engleski,na super patchu je to super napravljeno jer su navijaci do jaja pa ni ne primjetis da nema komentatora.pozdrav

kay

« Reply #36 on: March 12, 2007, 12:38:27 »
pa lijepo odeš u sound setings il kaj več, i isključiš ga

sidarg

« Reply #37 on: March 12, 2007, 12:54:09 »
Sve je super,samo bi trebali jos napraviti momčadi druge lige tako da se popuni master liga.

crazy tomara

« Reply #38 on: March 12, 2007, 16:16:56 »
momci svaka vam cast ali zasto AJAX ima dresove od BAYERNA

crazy tomara

« Reply #39 on: March 12, 2007, 16:18:37 »
IMA JOS PAR SITNICA KOJE BI MOGO KOMENTIRAT ALI PATCH MI JE ODLICAN PA NECU KVARIT SA SITNICAMA!!!!     SVAKA CAST MOMCI

hajdukovac

• Offline since 2006
  • € = 0
  • FC Barcelona - Mes Que Un Club
« Reply #40 on: March 12, 2007, 18:30:25 »

na netu potraži dresove od bundeslige i stavi ih u kitserver

grzzz

« Reply #41 on: March 12, 2007, 18:54:48 »

na netu potraži dresove od bundeslige i stavi ih u kitserver

Ne nego nađi dresove od Ajaxa i u kitserveru ih dodjeli Ajaxu

Germinal

« Reply #42 on: March 12, 2007, 19:12:36 »
Samo jedna jedina kritika:

Lica Muse, Gabrica i jos jednog igraca ne mogu mu se sjetit ime.

senna

• *
  • Offline since 2007
  • € = 1
  • Naj Igrač: Ricardo Kaka
  • Naj Klub: AC Milan
  • Naj PES: 6
« Reply #43 on: March 12, 2007, 19:26:51 »
Evo jedna mala primjedba: Pelaić je isti Javier Zanetti, Carević mi nije baš dobro napravljen, i dosta igrača imaju facu ka da su ih pasi izgrizli...

Dogma

« Reply #44 on: March 12, 2007, 19:54:52 »
Evo jedna mala primjedba: Pelaić je isti Javier Zanetti, Carević mi nije baš dobro napravljen, i dosta igrača imaju facu ka da su ih pasi izgrizli...
Facpack će biti u sljedećoj verziji patcha,ako ste se strpili za ovaj patch se strpite i za facepack,naravno ne svih igrača,ali većine da!!!