Author Topic: Kritike  (Read 16216 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Dogma

Re: Kritike
« Reply #15 on: March 10, 2007, 16:45:35 »
meni je samo zal zbog tih navijaca kaj se ne cuje navijenje bbb-ovaca ili torcide, al i ovak je super. svaka cast za trud! za svaku pohvalu
Ne brini se i za to ćemo se potrudit!!!

Dogma

« Reply #16 on: March 10, 2007, 17:16:43 »
Ovako,odigrao sam par tekmi(10-15) i mogu reć da smo super napravili ovu verziju patcha!!!Ali uvijek postoji ALI.Imam jednu malu primjedbu ili kritiku za snagu kluba Rijeke,mislim da je malčice prejaka!!!

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
« Reply #17 on: March 10, 2007, 17:18:53 »
Aj Dogma pa ti si ju radio...ccc......
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

adebisi10

« Reply #18 on: March 10, 2007, 17:43:53 »
Evo samo da kazem da vam je patch super,al ne svida mi se sto su na poljudu hajdukovi navijaci zeleni a bbb bijeli :zbunjen:
i sto je sa onim klubovima viska u 1.hnl(malaga,...)

Dogma

« Reply #19 on: March 10, 2007, 17:52:20 »
Znam ali malo ću je smanjiti za sljedeću verziju!!!

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
« Reply #20 on: March 10, 2007, 17:55:47 »
Evo samo da kazem da vam je patch super,al ne svida mi se sto su na poljudu hajdukovi navijaci zeleni a bbb bijeli :zbunjen:
i sto je sa onim klubovima viska u 1.hnl(malaga,...)

pa ne mogu se ti klubovi izbrisat iz igre, a i nikome ne smetaju jer u igri ne postoji liga samo za klubove iz others c...navijači mogu biti sređeni u idućoj veziji ako GodSmack nekako uspije izmijeniti, tj. tradeati transparente između klubova..........
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

grzzz

« Reply #21 on: March 10, 2007, 18:43:45 »
Znam ali malo ću je smanjiti za sljedeću verziju!!!

I ja mislim! Ja sam si već sredio njihove ocjene, ne predrastično, ali ipak... svi defanzivci su imali zadnje tri ocjene 8,8,8;  pa ni Cristiano Ronaldo i Ronaldinho ili ne znam ko nema slabiju nogu 8,8. To definitivno treba mijenjat za iduću verziju. Neke ih i znam, i jesu dobri, al ne brate toliko.

banana6

« Reply #22 on: March 10, 2007, 20:59:38 »
imam jednu malu kritiku a to je da dresovi dinama nema par reklama npr. inina iznad znaka umbro malo zg u srcu iznad grba i hepova reklama na rukava i da jos mislim ali nisam siguran da nema vecernjakova na hlacama pa bih zelio da se to ispravi hvala

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • uni.bacc.ing.traff.
  • Naj PES: 6
« Reply #23 on: March 10, 2007, 21:04:24 »
nisam editor ali moram stati na njihovu stranu...mislim da su kritike dobrodosle da bi se patch poboljsao ali toliko cjepidlaciti i sitnicariti na takvim detaljima nema smisla...oprostite na OT-u

banana6

« Reply #24 on: March 10, 2007, 21:09:27 »
ne cjepidlacim nego govorim sta sam uocio da bi patch bio sto kvalitetniji
« Last Edit: March 10, 2007, 21:21:40 by hendrix »

zackoj

« Reply #25 on: March 10, 2007, 22:43:28 »
Po meni samo navijace ubaciti. Sta nebi bilo bolje da se cijela liga prebaci u others a, ili b i onda se mogu imati navijaci kolko sam ja skuzio???
sto se izbornika tice ja mislim da je odlican jedino bi mozda promijenio boju slova sa crne na bijelu jer se izbornici koji nisu odabrani bas nevide. Inace meni je super. Pozadina odlicna.
Opcenito mislim da se na takve stinice netreba previse obazirati na visokoj su razini pa je mozda bolje se potruditi oko problema sa navijacima jer mislim da samo to fali patchu. Decki svaka cast. Ako ce trebati ubacit cu se i ja u izradu. Necu moci puno ali bar nesto.
Mozda uvodnu animaciju :))

kay

« Reply #26 on: March 10, 2007, 23:21:21 »
imam jednu malu kritiku a to je da dresovi dinama nema par reklama npr. inina iznad znaka umbro malo zg u srcu iznad grba i hepova reklama na rukava i da jos mislim ali nisam siguran da nema vecernjakova na hlacama pa bih zelio da se to ispravi hvala
Ove dresove u patchu sam mjesecima radio, a u međuvremenu se dosta njih promjenilo. U hnl-u svaki tjedan neko dobije nekog novog sponzora, izbaci starog itd a ja nemam namjeru u takvim slučajevima radit sve ispočetka jer patch ne bi nikad bio gotov. Kome ne pašu dresovi uvijek ih može obrisati il zamjenit svojima
Po meni samo navijace ubaciti. Sta nebi bilo bolje da se cijela liga prebaci u others a, ili b i onda se mogu imati navijaci kolko sam ja skuzio???
sto se izbornika tice ja mislim da je odlican jedino bi mozda promijenio boju slova sa crne na bijelu jer se izbornici koji nisu odabrani bas nevide. Inace meni je super. Pozadina odlicna.
Opcenito mislim da se na takve stinice netreba previse obazirati na visokoj su razini pa je mozda bolje se potruditi oko problema sa navijacima jer mislim da samo to fali patchu. Decki svaka cast. Ako ce trebati ubacit cu se i ja u izradu. Necu moci puno ali bar nesto.
Mozda uvodnu animaciju :))
Nažalost onu defaultnu crnu boju slova se ne može izmjeniti. Sve sam probao al ta slova uvijek ostaju crna. Nisam vidio još nijedan patch gdje su to uspjeli

jusssbbb

« Reply #27 on: March 11, 2007, 00:36:32 »
kako napravit prave grbove

beg

• Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #28 on: March 11, 2007, 01:05:09 »
da si pamenan kao sto ocito nisi jer si ko neka stara babetina kojoj sve smeta znao bi da je navijace nemoguce ubacit others c jer svi klubovi u others c koriste isti file za navijanje...zato ne seri bezveze oko sitnica nego ako ti nesto smeta javi se za cropes editora pa nam onda ti pokazi kako ti mislis i kakvo je tvoje vidjenje pesa...
2 boje klubova....
ako ces mjenjati boje klubova moras i iznova mjenjati i transparente a vjerovatno to jos nisi radio i ne znas kako je to mukotrpan rad..
3 meni??
zasto bi onaj engleski meni bio toliko bolji od naseg hrvatskog?????
opet ti kazem budi faca pridruzi nam se i lijepo prevedi cijeli meni u igri na hrvatski....

Ka prvo, ja nisan ode nikog vriđa (ka ti...), niti san išta loše mislija, iznija san samo svoje mišljenje šta mi se konkretno tu ne sviđa. Ne kužin šta te toliko uvridilo, ako ne možeš podnit kritiku, zašto ste onda otvorili ovu temu "kritike"? A šta se tiče navijanje, znan da u c svi koriste isti file, ali se moglo sve to napravit u others a i b, jer ako se ne varan, tamo je moguće ubacit navijanje, ako se varan onda sorry - mea culpa. Šta se boja klubova tiče, to, priznajen, nisan još nikad minja, ali mogu predpostavit kako je to mukotrpan rad, zato još jednom ponavljan, ja stvarno cjenin čitav trud uložen u ovaj patch i nisan mislija pljuvat po autorima već samo iznit svoje viđenje baš ka i brojni drugi. I da još odgovorin na ovo treće, meni je stvarno glup na hrvatski i to ono totalno, a ako ti to ne vidiš ja ti nisan kriv... Osim toga otkad se to utakmica na hrv. kaže "tekma", i slična sr*nja. Ako je tebi meni dobar, ja uvažavam tvoje mišljenje, isto ka šta je možda i mnogin drugin ljudima dobar, ali definitivno ima i onih kojima se neće svidit, pa šta se odma tu piniš ka da san te iz puške pogodia... Valjda iman pravo iznit svoje mišljnje.

S ovim bi sad završija, jer nisan mislija ni ovoliko pisat, ža mi je šta san uopče išta i prvi put napisa jer vidin da me se totalno krivo razumilo... Ako san tebe ili bilo koga drugog od autora patcha uvridija, onda stvarno sorry, jer to mi definitivno nije bila namjera.

Još jednom pozdrva svima
beg

spiga

• Offline since 2006
  • € = 0
  • St. Pauli 2.Bundesliga
« Reply #29 on: March 11, 2007, 14:10:35 »
meni se samo ne svida to sto su promijenjene face i kosa  igraca iz drugih liga, sad quaresma  ima bekemicu.

ako mi je sig prevelik recite mi a