Stare verzije PES-a > CROPES HNL Patch

Kritike

(1/43) > >>

mariuchi:
Ne virujen da ce ih bas puno ali eto! imam ja jednu malu amo rec "zamjerku" a to je da je Rijeka najbolji klub u HNL-u sto uopce nije tocno a jedan dinamo(iako nisan njegov navijac,navijam za HAJDUK)je 4. po jacini statistike a to mi je malo glupo!steta sta su na poljudu zeleni navijaci a ne bijeli da jos pojjaca atmosferu prepunog poljuda :D

grzzz:

--- Quote from: mariuchi on March 10, 2007, 00:16:17 ---steta sta su na poljudu zeleni navijaci a ne bijeli da jos pojjaca atmosferu prepunog poljuda :D

--- End quote ---

Treba promijeniti supporter color u Edit/edit teams/strips/supporter colors svim klubovima HNL-a, pa će bit sve ok s tim

GodSmack1987:

--- Quote from: mariuchi on March 10, 2007, 00:16:17 ---Ne virujen da ce ih bas puno ali eto! imam ja jednu malu amo rec "zamjerku" a to je da je Rijeka najbolji klub u HNL-u sto uopce nije tocno a jedan dinamo(iako nisan njegov navijac,navijam za HAJDUK)je 4. po jacini statistike a to mi je malo glupo!steta sta su na poljudu zeleni navijaci a ne bijeli da jos pojjaca atmosferu prepunog poljuda :D

--- End quote ---
kao prvo ne znam po cemu jer rijeka najjbolja....
a kao drugo ovo NEEEEE mijenjati jer sam se ja tako zadanji cas zajebo nego sto sam trebao uploudat finalni of...
isaom sam promjeniti boje navijaca i udjem u igru a transparenti svi izmjesani...boysi od kohorte armada od torcide....

mariuchi:
rijeka je najbolja kad gledas onaj peterokut koji pokazuje tehniku obranu napad... prije utakmice kad biras klubove,ups ja san vec minja ali jos nisan igra na poljudu sad cu ja to ope vratit na staro onda!

Dogma:
Cure igrao sam master ligu i zadnji meč sa Dinamom i kad ono zamrači se slika i ... ma pogledajte sami

--- Quote from: mariuchi on March 10, 2007, 11:01:30 ---rijeka je najbolja kad gledas onaj peterokut koji pokazuje tehniku obranu napad... prije utakmice kad biras klubove,ups ja san vec minja ali jos nisan igra na poljudu sad cu ja to ope vratit na staro onda!

--- End quote ---
Ma dobro su klubovi napravljeni meni je ispalo da sam ja sa Hajdukom drugi,Dinamo prvi,a Rijeka treća!!!
EDIT: Možda je malo jača nego što treba!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version