Author Topic: Kritike  (Read 16216 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mariuchi

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj PES: 2011
Kritike
« on: March 10, 2007, 00:16:17 »
Ne virujen da ce ih bas puno ali eto! imam ja jednu malu amo rec "zamjerku" a to je da je Rijeka najbolji klub u HNL-u sto uopce nije tocno a jedan dinamo(iako nisan njegov navijac,navijam za HAJDUK)je 4. po jacini statistike a to mi je malo glupo!steta sta su na poljudu zeleni navijaci a ne bijeli da jos pojjaca atmosferu prepunog poljuda :D

grzzz

Re: Kritike
« Reply #1 on: March 10, 2007, 00:51:03 »
steta sta su na poljudu zeleni navijaci a ne bijeli da jos pojjaca atmosferu prepunog poljuda :D

Treba promijeniti supporter color u Edit/edit teams/strips/supporter colors svim klubovima HNL-a, pa će bit sve ok s tim
« Last Edit: March 10, 2007, 01:11:33 by grzzz »

GodSmack1987

« Reply #2 on: March 10, 2007, 10:20:25 »
Ne virujen da ce ih bas puno ali eto! imam ja jednu malu amo rec "zamjerku" a to je da je Rijeka najbolji klub u HNL-u sto uopce nije tocno a jedan dinamo(iako nisan njegov navijac,navijam za HAJDUK)je 4. po jacini statistike a to mi je malo glupo!steta sta su na poljudu zeleni navijaci a ne bijeli da jos pojjaca atmosferu prepunog poljuda :D
kao prvo ne znam po cemu jer rijeka najjbolja....
a kao drugo ovo NEEEEE mijenjati jer sam se ja tako zadanji cas zajebo nego sto sam trebao uploudat finalni of...
isaom sam promjeniti boje navijaca i udjem u igru a transparenti svi izmjesani...boysi od kohorte armada od torcide....

mariuchi

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #3 on: March 10, 2007, 11:01:30 »
rijeka je najbolja kad gledas onaj peterokut koji pokazuje tehniku obranu napad... prije utakmice kad biras klubove,ups ja san vec minja ali jos nisan igra na poljudu sad cu ja to ope vratit na staro onda!

Dogma

« Reply #4 on: March 10, 2007, 11:21:04 »
Cure igrao sam master ligu i zadnji meč sa Dinamom i kad ono zamrači se slika i ... ma pogledajte sami

rijeka je najbolja kad gledas onaj peterokut koji pokazuje tehniku obranu napad... prije utakmice kad biras klubove,ups ja san vec minja ali jos nisan igra na poljudu sad cu ja to ope vratit na staro onda!
Ma dobro su klubovi napravljeni meni je ispalo da sam ja sa Hajdukom drugi,Dinamo prvi,a Rijeka treća!!!
EDIT: Možda je malo jača nego što treba!!!
« Last Edit: May 06, 2007, 18:31:14 by hendrix »

mariuchi

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #5 on: March 10, 2007, 11:25:47 »
Cure igrao sam master ligu i zadnji meč sa Dinamom i kad ono zamrači se slika i ... ma pogledajte sami

Triba si to stavit pod probleme vjerovatno previse dodataka malo RAMA tu i meni zna bit kad igram master ligu ali sam iz kitservera maka sve sta je nepotrebno a ostavija san samo balune,dresove i neke stadione

sillv3r

• Offline since 2011
  • € = 0
  • Naj Klub: Liverpool FC
  • Naj PES: 6
« Reply #6 on: March 10, 2007, 12:05:22 »
sve je odlično, samo neki detalji, kad je nadoknada, vrijeme nestane, rupe na ulazima na poljudu, musa livak, a carević dešnjak, to ću ja ispravit u editu sebi, ali kad izađe v.1.0.1 valjda ćete to ispraviti, zar ne

:rambo: :lol: :clap:

mariuchi

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #7 on: March 10, 2007, 12:09:24 »
ma dobro to mos i sam popravit ka sta sam ja neke ocjene face kose i u rijeci svi imaju kondiciju 8 :D

cigla87

« Reply #8 on: March 10, 2007, 12:53:13 »
zasto je eduardo iz hrvatske razlicit od eduarda iz dinama??? :dump:

mariuchi

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #9 on: March 10, 2007, 13:10:33 »
zato sta bolje igra u hrvatskoj :D

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
« Reply #10 on: March 10, 2007, 13:22:11 »
greška!!!
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

beg

• Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #11 on: March 10, 2007, 15:03:55 »
Ajde da dodamo još pokoju kritiku... Totalno mi je sr*nje ovo šta ste sa grbovima klubova napravili... Zastave još i mogu stat, ali ovi zaokrenuti grbovi, pa još k tome kvadratni bez transparentnosti... BLJAK!!! Nadalje, odvratan je i onaj hrvatski meni kad uđeš u igricu, još veće sr*nje od grbova. Sad ću morat naučit kako se to minja pa da vratin stari. Ovo sa ocjenama igrača, suporters colour i izgledom se hvala Bogu lako izmjeni pa nije neki minus. Dakle, ukupno gledajući patch je i više nego dobar, ali ove neke gluposti, stvarno je moglo bit bez toga... A i ne mogu virovat da niste ubacili navijanje torcide i bbb-a.

Nemojte me krivo skužit, stvarno cjenin trud i rezultat koji je nasta, ali ode je tema kritike, pa...

POZDRAV
beg

GodSmack1987

« Reply #12 on: March 10, 2007, 15:16:13 »
da si pamenan kao sto ocito nisi jer si ko neka stara babetina kojoj sve smeta znao bi da je navijace nemoguce ubacit others c jer svi klubovi u others c koriste isti file za navijanje...zato ne seri bezveze oko sitnica nego ako ti nesto smeta javi se za cropes editora pa nam onda ti pokazi kako ti mislis i kakvo je tvoje vidjenje pesa...
2 boje klubova....
ako ces mjenjati boje klubova moras i iznova mjenjati i transparente a vjerovatno to jos nisi radio i ne znas kako je to mukotrpan rad..
3 meni??
zasto bi onaj engleski meni bio toliko bolji od naseg hrvatskog?????
opet ti kazem budi faca pridruzi nam se i lijepo prevedi cijeli meni u igri na hrvatski....

pero

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #13 on: March 10, 2007, 16:09:01 »
decki bez vrijedjanja!

van Nistelrooy

« Reply #14 on: March 10, 2007, 16:44:36 »
meni je samo zal zbog tih navijaca kaj se ne cuje navijenje bbb-ovaca ili torcide, al i ovak je super. svaka cast za trud! za svaku pohvalu