Author Topic: Problem  (Read 38151 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dogma

Re: Problem
« Reply #30 on: March 11, 2007, 11:07:39 »
iman i ja jedan problem!evo sad sam pocea sa hajdukom igrat master ligu i prvu utakmicu protiv zagreba i kad ono protiv i za mene igraju pelaic i hrgovic,i poslin utakmice gledan ko je sve igra u zagreba kad ono nema spomenutog dvojca!zna li iko u cemu je problem?
Kod mene je problem što uopće nemogu stavit naše ekipe u Division 2 pa da igram,jedino mogu jedan klub!!!To je kara

Wax

« Reply #31 on: March 11, 2007, 12:26:04 »
Ako mi može netko pomoći problem je ovakav. Bilo koji patch kad instaliram sve bude u redu, uđe u igru, izaberem timove, namjestim, a kad stisnem start match, izbaci me iz igre u windowse.

mariuchi

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj PES: 2011
« Reply #32 on: March 11, 2007, 13:01:50 »
?
aj pls helpajte mi... svaka cast za patch i sve to ali i need fkcin' hlp!!!
pomoc za sta...
ja imam pitanje...krenuo sam igrati master ligu sa hajdukom i prvo nisam moga birati koliko love hocu na pocetku lige nego mi je po defaultu stavljeno 7500 a drugo kad sam si isao stelati formaciju u ekipi mi nema balica,muse,gabrica i jos tri-cetiri igraca. zasto
tako je meni prijatelju koji me sad zva da mu to ne radi,on je stavia one malo slabije klubove (pula kamen cibalia)ali kad ih je maka bili su mu ti igraci

spiga

• Offline since 2006
  • € = 0
  • St. Pauli 2.Bundesliga
« Reply #33 on: March 11, 2007, 13:43:54 »
ja sam sebi stavio u master ligi u jednu skupinu sve hrvatske  i jos cetri  druga kluba,  i sve  je bilo dobro dok trecu utakmicu nisam igro protiv hajduka,  cetri moja igraca  igraju za hajduk. ja sam igrao sa varteksom,  a malec, meljnjak, ipsa i jos jeadan su igrali i za mene i za hajduk, a poslije kad pogledam isto kao ikou mariuchia ih nema u hajduku, jer  se moze to kak popraviti, ovo sve drugo je odlicno. odlican posao

ako mi je sig prevelik recite mi a

bax

« Reply #34 on: March 11, 2007, 14:49:06 »
e ovak ja imam problem,
znači kako imate u patchu ova 3 foldera (01,02,03) ja sam 02 i 03 dobro instaliro ali sam slučajno 01 sjebo, i sad mi u igrici krivi logovi za bundes ligu i hnl ligu a dresovi i stadioni dobri, sad bi ja to ponovo instaliroda mi kad pokušam otvorit DKZ studio ne piše "memoria insuficiente" i moram kliknut onda na accepte, i sad neznam kako da to popravim a neznam di sam ovo instaliro pa da to mogu sam prebacit ili tak neš, uglvanom nemam pojma, pliz help!!!!!!!!p.s. već sam par puta instalirao i uninstaliro dkz, ali uvijek isto... :cropesmile:

TheShape

« Reply #35 on: March 11, 2007, 14:56:43 »
Meni ne stima zvuk, igram i ono usred 50-minute mi rece da su poceli produzeci, ili da ce uskoro penali ili nesto trece...

wtf?

bax

« Reply #36 on: March 11, 2007, 14:58:47 »
e ovak ja imam problem,
znači kako imate u patchu ova 3 foldera (01,02,03) ja sam 02 i 03 dobro instaliro ali sam slučajno 01 s*ebo, i sad mi u igrici krivi logovi za bundes ligu i hnl ligu a dresovi i stadioni dobri, sad bi ja to ponovo instaliroda mi kad pokušam otvorit DKZ studio ne piše "memoria insuficiente" i moram kliknut onda na accepte, i sad neznam kako da to popravim a neznam di sam ovo instaliro pa da to mogu sam prebacit ili tak neš, uglvanom nemam pojma, pliz help!!!!!!!!p.s. već sam par puta instalirao i uninstaliro dkz, ali uvijek isto... :cropesmile:
još uz ovo imam jedan problem meni je stalno koji god da stadion izaberen poljud stalno moram na poljudu igrat........kako to riješit nema maksimira i tak... help!!!

Mihalj

« Reply #37 on: March 11, 2007, 15:16:57 »
instalirao sve po uputama na originalnu igru
stavio i kitserver
al nemam ni grbove klubova ni dresove, samo face.
engleski klubovi imaju one stare krive grbove i dresove
umjesto bayerna mi piše ajax
i još hrpa stvari
što da radim
u čem je problem

bax

« Reply #38 on: March 11, 2007, 15:18:46 »
instalirao sve po uputama na originalnu igru
stavio i kitserver
al nemam ni grbove klubova ni dresove, samo face.
engleski klubovi imaju one stare krive grbove i dresove
umjesto bayerna mi piše ajax
i još hrpa stvari
što da radim
u čem je problem
slično i meni

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
« Reply #39 on: March 11, 2007, 15:24:06 »
Meni ne stima zvuk, igram i ono usred 50-minute mi rece da su poceli produzeci, ili da ce uskoro penali ili nesto trece...

wtf?

hm..to ti je komentator...to je tako naštelano da često govori gluposti zato jer ima 10000 fileova i nekad komp zezne stvar s odabirom....

@bax i Mihalj

pratite upute i sve će raditi :wink:
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

Mihalj

« Reply #40 on: March 11, 2007, 15:33:13 »
pratio sam upute od slova do slova

sa tugom sa izbrisao čak i stari kitserver di sam  stavljao silne adbroadse  i ssfixeve.
i opet niš
ovo mi ne radi :nono:
« Last Edit: March 11, 2007, 15:34:54 by Mihalj »

bax

« Reply #41 on: March 11, 2007, 15:55:51 »

wtf?

hm..to ti je komentator...to je tako naštelano da često govori gluposti zato jer ima 10000 fileova i nekad komp zezne stvar s odabirom....

@bax i Mihalj

pratite upute i sve će raditi :wink:
a kako sadda vratim ovaj svoj 01 i  instaliram ga kako treba...to mi nije jasno , ajde pomozite a nemojte mi govorit ono kaj i sam znam, ko to da sam trebo pratit upute... jesam samo sam mislio da će mi dkz studio sam nać taj folder a očito nije...

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
« Reply #42 on: March 11, 2007, 16:04:04 »
pa piše ti u uputama da po mogućnosti nađeš ručno :D

Mihalj

« Reply #43 on: March 11, 2007, 16:20:31 »
u čem bi mogao bit problem?
dkz studio mi je napravio sve kak treba
kitserver instalirao kak treba
kopirao OF
i opet niš ne radi
tj. imam samo igrače i nazive klubova  a of izgleda da ne radi jer su mi klubovi, grbovi i dresovi kao i kad sam instalirao prvi put igru..
nema ni hrt loga a transparente nisam provjerio al kaj će mi kad niš drugo nemam..

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
« Reply #44 on: March 11, 2007, 16:26:58 »
Izbriši igru i ponovno ju instaliraj i isponova patchiraj...