hvala na pohvalama,ali i kritike me zanimaju.kaj velite na muziku?prvo,dal je dobro ukomponirana,a drugo,da li je slušljiva?
onaj uvod je pjesma od perkelea (smash the scum) koja se ne bi svidjela širem pučanstvu,ali uvod je baš nabrijan.bilo mi je čisto žao kad sam ga prekinuo sa nightwishom.to mi se čini da je malo nespretno ispalo.
sto se tice muzike meni odgovara i bas lezi nightwish, pocetak je dobar, bas je nabijen, a sada kritike, nekako mi izgeda da ti je sve bez nekog reda, da si zbrzao kompilaciju, ne svidja mi se to sto pre svakog gola ime igraca pise drugacije, ja bi stavio neki sablon i drzao bi se njega, inace efekti koje si odradio su 10/10!
Evo sta jos ne volim a to nema veze samo sa tvojom kompilacijom, vec i sa mojima i sa drugima, mnogo su mracne, naprimer ona kompilacija sto je godsmack1987 postavio od onih japanaca je svetla, lepo se vidi, a to je do stadiona,trave, i doba dana, zato ja od sada namestin summer day i fine, tako kada snimam replay stavim neki stadion sa dobrom (svetlijom) travom (kao kod quaresme recimo a moze i bolje) i bude super, a i preko programa ovih mozes malo da posvetlis!!!
Toliko od mene, inace ima dosta lepoih golova posto njih jos nisam pohvalio!!!
*ebiga, u poslednjih par dana sam video par "dobrih" kompilacija, malo sam kritican zbog toga!