Author Topic: Živciranje i pes 6  (Read 8968 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

van Nistelrooy

Živciranje i pes 6
« on: February 18, 2007, 14:44:23 »
... Uglavno, u zadnje me vrijeme pes pocinje sve vise zivcirat. Zasto? igram master ligu sa pravim igracima ( joaquin, ronaldo, fabregas itd) na top playeru i nikako ne mogu shvatiti kako me kompjuter stalno u duel igri izbaci ko mladog majmuna. kad je slucaj da komp ima loptu, ponovo ista stvar--izbaci me bez problema. U cem je problem? igram inace pesa sa frendovima, i jedan od boljih sam, idem po turnirima i sve, ali ce mi ovaj komp pojest sve zivce. jos nesto sto me nervira je prebacivanje igraca ( oko automatsko). to je strasno. tip me vec prodje dobrih desetak metara, i mjesto da mi prebaci na igraca koji se nalazi ispred, on mi vraca na onog nebitnog iza... strasno
« Last Edit: March 01, 2007, 23:35:54 by VuXs »

hajdukovac

• Offline since 2006
  • € = 0
  • FC Barcelona - Mes Que Un Club
Re: Žifciranje i pes 6
« Reply #1 on: February 18, 2007, 15:14:11 »

MadDogDario

« Reply #2 on: February 18, 2007, 16:27:43 »
Sad cete svi na mene krenut jer sam otvorio novi topic, al dobro... unapred se ispricavam ako vec postoji kakav slican ili mozda cak isti topic... Uglavno, u zadnje me vrijeme pes pocinje sve vise zivcirat. Zasto? igram master ligu sa pravim igracima ( joaquin, ronaldo, fabregas itd) na top playeru i nikako ne mogu shvatiti kako me kompjuter stalno u duel igri izbaci ko mladog majmuna. kad je slucaj da komp ima loptu, ponovo ista stvar--izbaci me bez problema. U cem je problem? igram inace pesa sa frendovima, i jedan od boljih sam, idem po turnirima i sve, ali ce mi ovaj komp pojest sve zivce. jos nesto sto me nervira je prebacivanje igraca ( oko automatsko). to je strasno. tip me vec prodje dobrih desetak metara, i mjesto da mi prebaci na igraca koji se nalazi ispred, on mi vraca na onog nebitnog iza... strasno

Ako si tak dobar kao sto kazes onda mi nije jasno zasto ne igras sa manual prebacivanjem igraca (L1)????!!!!

dubrava

« Reply #3 on: February 18, 2007, 16:39:45 »
i meni se stalno događa igram master ligu sa barcom pravi igrači a ovi igraju tak jadno mislim za poludit dođe mi da poubijam cijeli konami

van Nistelrooy

« Reply #4 on: February 18, 2007, 17:17:42 »
gle nisam reko da sam najbolji na svijetu, ali igram solidno... u proslom sam pesu pobjedjivo bez nekog posebnog napora, i nije da ne znam novog pesa igrat vec me ubija to sto me ama bas svaki put izgura, i kao da zna svaki moj potez, kuzis? ja krenem u nazad, a ovaj iste sekunde napravi isto... krenem kamo god, evo ti njega... nije realno. kad igras protiv nekog frenda, mozes ga zeznut, a ovak... nema sanse ( u 90 % slucajeva). 1 na 1 da ni ne govorim. i ak ga predjes slucajno , ovaj ti je iste sekunde za petama....
« Last Edit: February 18, 2007, 17:22:57 by van Nistelrooy »

tutzko

« Reply #5 on: February 18, 2007, 20:54:40 »
mene zivcira kada sam pred praznim golom i samo malčice taknem D, a kad ovaj mi nabije loptu na gornji sektor maksimirskog sjevera

Dogma

« Reply #6 on: February 18, 2007, 22:47:30 »
mene zivcira kada sam pred praznim golom i samo malčice taknem D, a kad ovaj mi nabije loptu na gornji sektor maksimirskog sjevera
Šta misliš zašto sam ja kupio novu tastaturu,jer sam je razbio zbog takvih gluposti!!!Ah koliko sam je samo puta klepio šakom!!!

BUKI

• Offline since 2006
  • € = 0
  • T' estimo Barça. Visca el Barça i Visca Catalunya!
  • Naj Igrač: Messi
  • Naj Klub: FC Barcelona
  • Naj PES: 2009
« Reply #7 on: February 18, 2007, 23:17:52 »
mene najvise hebe kod nekih igraca da tak punknu loptu sa glavom kaj da je od kamena,i nazalost sam potrl logitechovu tipkovnicu za 300 kuna,sad igram na onoj socijalnoj  :lol: :lol:

van Nistelrooy

« Reply #8 on: February 18, 2007, 23:50:26 »
ma ja špilam sa game padom od plejke na pc-u.

Sinner vtc.

« Reply #9 on: February 19, 2007, 00:13:54 »
Ja s druge strane nemam problema s kompom ali zato mi nikako ne ide protiv pravih protivnika ...

Žilić

« Reply #10 on: February 19, 2007, 10:17:18 »
Mene najviše iritira kada golman ima loptu i stisneš da doda loptu rukom. I uvijek baci igraču na prsa. Izgleda glupo. Treba im objasniti da se u 90 posto slučajeva lopta baca u noge.

Gogy

• Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj Igrač: Kaka
  • Naj Klub: AC Milan
  • Naj PES: 2011
« Reply #11 on: February 19, 2007, 19:18:52 »
kuzis? ja krenem u nazad, a ovaj iste sekunde napravi isto... krenem kamo god, evo ti njega... nije realno. kad igras protiv nekog frenda, mozes ga zeznut, a ovak... nema sanse ( u 90 % slucajeva). 1 na 1 da ni ne govorim. i ak ga predjes slucajno , ovaj ti je iste sekunde za petama....

Meni je to baš fora, moraš neku fintu napravit, u zadnji čas trznit loptu :D Mada se više nasladim kad to napravim živom protivniku... ja vamo  on zamnom al ja sam ga već okrenio na drugu stranu :D

Obožavam igrat protiv frendova i tak uživo, komp mi je dosadan, znam sve šta pali šta ne pa je malo dosadno... idući pes kupujem original (prvo probam piratski dal je dobro sve i onda kupim ;) )

Ja s druge strane nemam problema s kompom ali zato mi nikako ne ide protiv pravih protivnika ...

Nismo baš tako daleko, skoči na lekciju / dve :D
« Last Edit: February 19, 2007, 19:23:17 by Gogy »
Tutorijali.Net - velika kolekcija tutorijala na hrvatskom jeziku

cvigs

« Reply #12 on: February 26, 2007, 00:14:59 »
mene živcira buffon! kolike lopte on meni hvata! ne da odbije, nego je uhvati. šuberčinu sa rooney on meni uhvati! pa ***** bi mu! i to čitanje pokreta tvoga ili ako igraš finalnu utakmicu protiv nekoga... rastura te! ponekad, ali igraju stvaaarno odlično!

van Nistelrooy

« Reply #13 on: March 01, 2007, 23:25:46 »
uzasno mi para ova igra ZIVCE!!!!!!!!!!

Bobi

• Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj Igrač: fabregas
  • Naj Klub: Dinamo
  • Naj PES: 4
Re: Živciranje i pes 6
« Reply #14 on: March 02, 2007, 00:18:58 »
neznam kak se mozete zivcirati . pa to je igra . ja kad igram protiv frendova kad vodim 5-0 ili gubim uvijek sam smiren.  Jer ako si živčan se nebres uopce koncetrirati i onda nemas sanse za pobjedu.
Dvanaest je tića pošlo u visine
Onoga dana s kornatske stine
Samo jedan poletija nije
U grudima mu srce od heroja bije