Author Topic: Hrvatska Reprezentacija - Faces***  (Read 19415 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

St1ngR4y

Re: Hrvatska Reprezentacija - Faces***
« Reply #15 on: February 16, 2007, 20:47:25 »
u novom faceserveru od evolution patcha 1.2.su odlicne face nasih nogometasa

Kojih sve BUKI?! Na koristim taj patch, tj napravio sam svoj pa neznam... ja imam: Pletikosu, R.Kovača, Šimića, Šimunića, Tudora, Srnu, N.Kovača, Kranjčara, Olića, Klasnića, Balabana. Eduarda i Rapaića sam napravio.

@ vine4life

Na takvim forumima nažalost nitko nikad ne napravi ni jednu facu nekome po želji. To je činjenica. Ma bumo mi nekaj zmislili. Ovo što si ti napravio je već puno.
« Last Edit: February 16, 2007, 20:49:04 by St1ngR4y »

BUKI

• Offline since 2006
  • € = 0
  • T' estimo Barça. Visca el Barça i Visca Catalunya!
  • Naj Igrač: Messi
  • Naj Klub: FC Barcelona
  • Naj PES: 2009
« Reply #16 on: February 16, 2007, 20:54:00 »
stvarno su dobre,isto ko i ovdje
dat cu screen

dubrava

« Reply #17 on: February 16, 2007, 23:21:43 »
Ma nisam je friz radio. To je iz igre. Treba nać koji bolji... AL meni on u zadnje vrijeme izgleda malo proćelavo...  :D

BTW ako se neko misli uhvatit Modrića... Naoružajte se strpljenjem, taj tip ima stvarno specifičnu facu. Ja već par puta probao i rezultati su porazni. Neznam jeste gledali film "The Elephant Man"... :haha:

Rapaić s frizom: special hairstyles 375, pattern 8. Thnx to dubrava.  :party2:

zahvali to speedwalkeru no svejedno

dubrava

« Reply #18 on: February 17, 2007, 17:40:59 »

Evo našo u ovom faceserveru od Evolution Patcha i Sablju. Kolekcija raste. Ja mogu uploadat kasnije sve HR face koje imam ako tko treba koju.

Osobno sam još kratak za: Modrića, Ćorluku, Petrića, Budana, Šerića, Pranjića, Kneževića i Runju. Nadam se da će vine4 life uploadat svoje radove jer izgledaju super. Meni ionako oedit nije jača strana, a i nemam baš vremena za igrat se s tim.

Anyways ovo su face koje ja imam:

svi su ti super osim eduarda kod njega neke sitnice i lekine frizure

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
« Reply #19 on: February 17, 2007, 19:05:45 »
eduarda je speedwalker složio u edit modu puno bolje iako je i ovo OK al pogledajte tamo ono je perfekcija....
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

St1ngR4y

« Reply #20 on: February 17, 2007, 19:21:40 »
Sve ok. Ipak je to moj prvi rad. Uz Rapaića i jedini. Neda mi se oedit-irati pa odustajem. Nisam ja baš neki facemaker ko vine4life niti imam vremena to biti.

Nek samo majstor nastavi s dobrim poslom. Ja sam samo postao da vidite kaj imam i da velita ak hoćete koju facu, ono ko da se mijenjamo sličicama ko u dobra stara vremena. Ko ima bolje nek uploada za narod.  :lege:

Btw Lekin friz je radio originalni facemaker pa budem probao s frizurama koje mi je predložio dubrava.

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
« Reply #21 on: February 17, 2007, 19:26:56 »
inače sam ja uploadao CRO facepack negdje iz onog packa by piwlak sam izvadio hrvate.....

dubrava

« Reply #22 on: February 17, 2007, 21:04:23 »
Sve ok. Ipak je to moj prvi rad. Uz Rapaića i jedini. Neda mi se oedit-irati pa odustajem. Nisam ja baš neki facemaker ko vine4life niti imam vremena to biti.

Nek samo majstor nastavi s dobrim poslom. Ja sam samo postao da vidite kaj imam i da velita ak hoćete koju facu, ono ko da se mijenjamo sličicama ko u dobra stara vremena. Ko ima bolje nek uploada za narod.  :lege:

Btw Lekin friz je radio originalni facemaker pa budem probao s frizurama koje mi je predložio dubrava.
čuj ti si meni deset puta bolji facemaker o vine4life on nije napravio osim onog eduarda kaj nikaj meni ne valja i onog tudora p.s za lekinu frizuru probaj onu od kaj je vine  stavio na tudora mislim da JE 499

St1ngR4y

« Reply #23 on: February 17, 2007, 21:15:08 »
Nemoj tak, vine-ovi Petrić i Tudor su sjajni. Modrića i Ćorluku nam nije pokazao, a Eduarda je postao nedovršenog.... Uostalom on se igra u oeditu a tu sa daju napravit sjajne stvari. Ja sam možda Rapaića sretno potrefio a Eduardo mi je ispao tak kak je ispao. Možda da sam si dao malo više truda... Ovi ostali ionak nisu moji nego od drugih facemakera.

@vine

Daj majstore da vidimo kakvi su ti Modrić i Ćorluka. Znam da ih je teško napravit pa nećemo bit prekritični. Pogotovo Modrića, moj je izgledao kao nešto što je ispuzalo iz močvare...

dubrava

« Reply #24 on: February 17, 2007, 21:18:00 »
ma šalio sam swe ono naravno i da je vine legenda al ne želim da misliš da si loš facemaker i daj vine legendo pokaži čorluku i modriča

vine4life

« Reply #25 on: February 17, 2007, 22:53:28 »
Oy...Nije Vine,vec njegov brat...Miha...=)...Inace mi zajedno radimo face...On je trenutno zauzet tako da vam nije mogao raditi face,ali evo meni je bilo dosadno pa sam probao napraviti Čorluku...Evo vam screenshot iz igrice pa mi recite sta mislite o faci...
:cropesmile:

dubrava

« Reply #26 on: February 17, 2007, 22:54:38 »
koj je to klub

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
« Reply #27 on: February 17, 2007, 23:04:59 »
to je s treninga...a i dobar je čarli....

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
« Reply #28 on: February 17, 2007, 23:11:07 »
1. čarli=ćorluka
2. složio sam dinamo

Mateo

« Reply #29 on: February 18, 2007, 12:05:44 »
Bravo Za Slike, Bit Će Korisne!!!! Kad Bi Jos Našli Neke Bolje Za Modrića, Ćorluku Eduarda......Ako Netko Ima U Privatnoj Kolekciji Njihove Slike Bilo Bi Super... npr. da se netko slikao s njima!!

napravio sam i modrica i corluku ali nista necu stavljati na download dok sve nebude gotovo :

evo sreenshot iz igre:

mozda nadjem nesto moj se prijatelj slikao sa cjelokupnim dinamom (posebno)... slike su u digitalcu.