Author Topic: TIP IGRAČA!?  (Read 2491 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GodSmack1987

TIP IGRAČA!?
« on: February 12, 2007, 10:26:39 »
evo ovako...
zanima me kakav ste vi tip igrača na pes-u! da li vise volite udri po driblingu, slomi mu kičmu, pređi ga, pucaj i zabi gol!? ili vise volite lijepo odigrat od noge do noge pa kako se kaze uc s loptom u gol!

evo ja sam osobno protiv nekog samoiskazivanja driblinga i slicno (sto ne kazem da nije lijepo vidjet golmana ili igraca kako lezi na travi :-D) i vise volim lijepo odigrat i zabit gol iz dobro izradjene akcije...ipak nogomet je kolektivna igra
npr nikada s golmanom kada je gol aut ne ispucavam loptu nego uvijek dodam obrambenom igraču i idem od noge do noge dok mi se ne otvori prilika napravim koji dupli pass lopta u prazno itd...
rijetko kada mi igrači imaju više od 3 dodira osim bekova kada probijaju stranu

btw oprostite ako sta krivo napisem jer sam dobio novu tipkovnicu i privikavam se josh! ;-)
« Last Edit: February 12, 2007, 10:29:28 by GodSmack1987 »

Rebel

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj PES: 6
Re: TIP IGRAČA!?
« Reply #1 on: February 12, 2007, 10:46:11 »
Ja sam uglavnom all-around - ne dribljam previše,ali se zalomi pokoji solo prodor,dosta igram od noge do noge.pucam iz daljine,
centriram...uglavnom,pokušavam sve (da ne bih postao predvidljiv).A i glupo mi je vidjeti recimo kompilacije gdje su golovi prekrasni,
ali samo jedna vrsta,ili samo iz daljine ili samo iz solo prodora.
Kaj mu je to mala?? by Pesoholic

Žilić

« Reply #2 on: February 12, 2007, 10:53:37 »
Moj stil je čisti mix. Makar mi se igra uglavnom temelji na zatvorenoj formaciji. Uvijek protivnikovu igru polušavam rascjepkati. Pa tako znam imati i do 40 faulova po utakmici. Dok u napadu igram od noge do noge. Akcije mi obično završavaju tako da lopta ide na krilo i onda ili centriram sa gol aut linije ili pa ide dubinska lopta u prostor za napadača. Iako ponekad idem i kroz sredinu i pucam iz daljine. Kad je gol aut, uvijek ispucavam loptu, nikad ne dodam prvome. Kornere i slobodnjake uvijek ubacujem po zraku, i to na prvu stativu.

dubrava

« Reply #3 on: February 12, 2007, 10:54:45 »
ja isto ko ti godsmack iz golauta dodam braniču i onda izrađujem akciju ponekad al samo s dobrim igrčima prelazim.!

BUKI

• Offline since 2006
  • € = 0
  • T' estimo Barça. Visca el Barça i Visca Catalunya!
  • Naj Igrač: Messi
  • Naj Klub: FC Barcelona
  • Naj PES: 2009
« Reply #4 on: February 12, 2007, 11:31:07 »
ja isto igram od noge do noge,ne volim bas dribljat,nego igram timski i tako

hajdukovac

• Offline since 2006
  • € = 0
  • FC Barcelona - Mes Que Un Club
« Reply #5 on: February 12, 2007, 11:36:39 »
ja nekad igram od noge do noge kad vodim utakmicu, volim driblati ali s dobrim igracem i stalno napadam i radim akcije

.~°.hendrix!™

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • .~°.top!
  • Naj Igrač: .~°.lionel.messi!
  • Naj Klub: .~°.FCBarcelona!
  • Naj PES: 2012
« Reply #6 on: February 12, 2007, 12:21:25 »
ja non-stop napadam....igra mi se bazira na dubinskim loptama na bok.....makar, to je glavno....sve ja radim....prodori po sredini, po boku...jedino ne nabacujem u 16-erac previše........samo niske na drop shot.........................i da, iz gol-auta ispucam loptu samo kad mi je dosadno....uvijek lijepo od noge do noge bez previše preskakanja igre.....
ROGER FEDERER - 15 GRAND SLAM TITLES!!!!

MadDogDario

« Reply #7 on: February 12, 2007, 13:26:45 »
Pure Mix! Igra mi se bazira vise na timskoj bazi nego na solo eskapade. Vise-manje igram uvijek na Counter Attack i Pressing,od noge do noge, pa onda ako ne mogu kroz sredinu onda dubinska lopta po bokovima pa centarsut i tak...
Jedino ako mi igrac tipa Gerrarda ili Joaquina primi loptu oko 50-45 m onda malo povucem pa "opali Smilju po fitilju" (po golu) :vojnik: Uglavnom, mislim da mi igra ima smisla kada igram 4-1-2-3  :kava:

orangebat

« Reply #8 on: February 12, 2007, 14:05:54 »
ovisno o protivniku i o razvoju situacije na terenu. više volim odigravati od noge do noge, da se lijepo akcija izradi. kod golauta, obavezno prvom dodajem najbližem igraču, gotovo nikada ne ispucavam loptu. i naravno kružiti s lijeve na desnu stranu dok se ne otvori negdje pa onda sa ovim malo boljim tehničarima povući loptu. što se tiče driblanja, pređem jednog igrača i dodajem odma loptu. a što se tiće udaraca na gol, tu volim svašta, i udarac iz daljine, i izigrana akcija kao na malom nogometu, ma bude svašta.

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • uni.bacc.ing.traff.
« Reply #9 on: February 12, 2007, 15:05:56 »
ako osjetim u igri da mogu driblat,driblam. al inace igram raznoliko,pokusavam i iz daljine sutirat.centrirati,solo prodore, pas igra... al inace kad igram i ne znam sta da radim sa loptom ja dam gol.....

:lol: :lol: :lol:

Gogy

• Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj Igrač: Kaka
  • Naj Klub: AC Milan
  • Naj PES: 2011
« Reply #10 on: February 12, 2007, 16:49:37 »
Igram svakak... po potrebi... najviše driblam ako znam da je protivnik slabiji od mene... a ako smo podjednaki onda driblam samo kad osjetim da bi moglo pomoć...  A opet nisam igrač koji se stalno dodaje... onako mixam ;)
Tutorijali.Net - velika kolekcija tutorijala na hrvatskom jeziku

gray_fox

« Reply #11 on: February 12, 2007, 18:39:11 »
ja igram igru timski od noge do noge i to mi pomaze u igri

mariuchi

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj PES: 2011
« Reply #12 on: February 12, 2007, 20:07:35 »
ja isto od noge do noge(barcina igra)otvaranja igraca ali mi se igra bazira vecinom na krila i onda prodem kroz sredinu dodam igraču u šesnastercu i zabijem gol

sillv3r

• Offline since 2011
  • € = 0
  • Naj Klub: Liverpool FC
« Reply #13 on: February 17, 2007, 17:30:46 »
ja pokušavam igrat šta atraktivnije, sa dosta lijepih poteza, onako iz zafrkancije, ali kad mi treba rezultat, držim loptu što više u nogama, dodajem se i tražim prostor za udarac, bježim sa jedne na drugu stranu

manchester_united_master

« Reply #14 on: February 17, 2007, 18:08:07 »
tip igraca kakav sam??
pa treba igrati protiv mene da bi se vidjelo....
e kad bi se mogao nekakav turnir,da vam pokazem kako se igra :vragic: