m_zabica (Manchester United) 2:4 PergerCRO (Liverpool)
strijelci: 15' Diouf, 26' Rooney (PK) / 29' Carroll, 32' Maxi, 49' Suarez, 90'+ Bellamy
(3) 6 Udarci 9 (4)
44% Posjed 56%
Igrač utakmice: Carroll 7.5 (1 gol i 3 asistencije)
Uf koja utakmica ... Počelo je dobro, prvih 10 minuta igralo se mirno, onda je kolega u 15. minuti krenuo u jedan napad, i dok je bio na nekih 30 metara, nestalo mi slike na tv-u ... Vrati se slika moji dečki stoje na centru. Deset minuta kasnije, želeći blokirati jednu loptu u šesnaestercu, kasnim i to je penal. Rooney je siguran i to je 2:0 .... Uf, to sam mislio da je kraj, i da će ovo biti katastrofa kao i u našoj prvoj tekmi, ali ono što je usljedilo, pravi je pothvat. Samo tri minute kasnije, nakon nekoliko brzih dodavanja, Carrol dobija loptu na nekih 20 metara s lijeve sttane, naglo se okreće, prolazi Vidića, i dolazi u šansu 1 na 1, i pogađa niskom laganom loptom u dalji kut ispod vratara crvenih. Ubrzo nakon toga, novo dodavanje u prostor za Carrolla, ovaj put na desnoj strani uz samu aut liniju, Carrol ubacuje, a Maxi pogađa volej sa nekih 4-5 metara od gola, i to je 2:2. S ovim rezultatom se odlazi na odomor. Na poluvremenu ulazi Downing umjesto Lucasa, što je malo ubrzalo igru u sredini terena. Tako u 49. minuti Suarez po boku dobija loptu, brži je od Fabija, slijeće se u kazneni prostor i pogađa suprotni gornji kut, i to je vodstvo 2:3 .... Zaboravih napomenuti da je kolega imao nekoliko neiskorištenih šansi u prvom djelu, ali ipak u drugom djelu skupio je samo jedan udarac izvan okvira i to je to. Oko 75. minute kolega mjenja taktiku i stavlja sve u napad, čime mu je obrana bila dosta slaba. Tako u sučevoj nadoknadi, Carroll prima jedan pas na nekih 40 metara, obrana je razmaknuta, on vuče dolazi do De geae i dodaje lijevo za Belamyja koji s lakoćom pogađa prazan gol za 2:4 .... Super tekma, dinamična igra, s puno pokušaja podvaljivanja dubokih lopti sa obje strane. Eto vrlo važni bodovi, Do kraja ostala nam je još jedna utakmica kod kuće sa Napolijem, i to je to za ovu sezonu

Kolegi čestitke na fer i korektnoj tekmi i sretno dalje.

P.S. Kneza, ajde ak budeš na forumu, de mi reci kad bi mogao biti sutra on-line da odigramo
REZULTAT UPISAN