Zeusinjo (A.S. Roma) 3 - 2 bokeljboxo (FC Barcelona)
6(4) - 8(4)
53% - 47%
1 0 Totti, 1 1 Villa, 2 1 Borriello, 3 1 Borriello, 3 2 Sanchez
Odlicna tekma Rome. nakon remija sa Napolijem gdje sam bar po prikazanom zasluzio 3 boda i tako bih ostao u borbi za titulu ali nije htjela lopta u gol

doduse nisam imao 100% prilike pa zato i nema toliko zaljenja za tom tekmom unatoc jednoj sjajnoj stativi

ocekivao sam kolegu da ce napadati vise medjutim barca mi je bila nekako staticna. ne znam jel dirao on nesto u postavkama njihovim jer oni se sami onako ne krecu sigurno

dominacija rome od prve do posljednje minute. kolega je i dobro prosao s obzirom da sam oba gola primio nakon sto mi se mali od jarana kojeg sam cuvao probudio i poceo plakati pa sam jednim okom njega pazio a drugim iz coska gledao tekmu i drzao kocku i iks

to su ujedno bile i jedine dvije prilike kolege a ostalo je pokusavao sa distance iz ne bas povoljnih pozicija... igrac tekme je definitivno Miralem Pjanic sa 3 perfektne asistencije. jer ko je ikad igrao protiv barce ili sa barcom zna kako je tesko izigrati odbranu s trokutom pogotovo ako se radi o osrednjim napadacima. doduse totti je bio crven i postize jedan od ljepsih golova iz igre u timu rome ove sezone lopta sa strane skoro s centra dijagonalno ide prema 16ercu, totti je gura samo jednom sa puyolom na ledjimavaldes na petercu pada na dupe a totti je samo malo preko njega potkopava za 1 0

nakon tog poteza sam u sebi kontao da mogu i da izgubim sad svejedno mi je nakon tog gola

kolega iznenada dolazi do izjednacenja kao i vecina igraca koji imaju brze igrace u ekipi protiv sporijih rominih po boku 3x krug i cao

sve u svemu odlicna tekma , kasnije borriello s dva brza gola matira sjajno valdesa i pecati sudbinu i ovaj put slabe barce koja je ipak ove sezone uspjela odbiti 2 boda romi

vidi se da kolega ne igra toliko sokera zato i jesam bio dominantan u ovoj tekmi. sve fer i sretno kolegi u nastavku...
REZULTAT UPISAN