Author Topic: CROPES Premier liga - tjedan 4  (Read 996 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

haxi_as

• Offline since 2011
  • € = 0
  • Naj Igrač: Lionel Messi
  • Naj Klub: Zeljeznicar, Barcelona
  • PSN ID: haxi_as23
Re: CROPES Premier liga - tjedan 4
« Reply #30 on: January 06, 2012, 18:37:52 »
Eh ovako :D posto je u ovoj sedmici trebala biti odigrana tekma izmedju kolega borut31 i mene, mi smo opet maloprije pokusali da odigramo i opet stari problem, udje nam u igricu, sve normalno i samo sto se treba krenuti s centra izbaci nas. Kolega i ja samo se dogovorili, jer je evidentno da nema smisla vise da se pokusava da rezultat bude 0:0 da nemamo zaostalih utakmica, naravno ako se moderatori foruma s time slazu ili druge kolege. :D eto, pa javite sta ste odlucili :P  :party2:

.danijel.

• *
  • Offline since 2009
  • € = 12
  • Naj Igrač: C.Ronaldo, Raul
  • Naj Klub: Real Madrid, Dinamo Zagreb
  • Naj PES: 2012
  • PSN ID: danijel26
« Reply #31 on: January 06, 2012, 21:28:32 »
Probajte još koj put pa ako ne uspijete odigrati do kraja sezone upisat ćemo 0:0.

Trust Me, I'm an "Engineer"

PergerCRO

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: Eduardo Da Silva
  • Naj Klub: NK Dinamo Zagreb
  • PSN ID: PergerCRO
« Reply #32 on: January 06, 2012, 21:33:08 »
Ma pisi 0:0 ak nije do sad uspjelo, nece ni dalje : :cropesmile:
Sudionik CROPES PS3 Lige, 3 sezone :D

Ruud_Sa

• Offline since 2011
  • € = 0
  • Naj Igrač: Luca Toni
  • Naj Klub: Borussia Dortmund
  • Naj PES: 2011
  • PSN ID: Zeusinjo
« Reply #33 on: January 07, 2012, 13:17:10 »
Eh ovako :D posto je u ovoj sedmici trebala biti odigrana tekma izmedju kolega borut31 i mene, mi smo opet maloprije pokusali da odigramo i opet stari problem, udje nam u igricu, sve normalno i samo sto se treba krenuti s centra izbaci nas. Kolega i ja samo se dogovorili, jer je evidentno da nema smisla vise da se pokusava da rezultat bude 0:0 da nemamo zaostalih utakmica, naravno ako se moderatori foruma s time slazu ili druge kolege. :D eto, pa javite sta ste odlucili :P  :party2:

moj prijedlog je da pokusate odigrati obratno znaci ko je bio domacin da bude gost ali da se na kraju pise kao da je taj gost bio domacin. i onda u narednom dijelu sezone kad budete igrali opet da igrate u toj kombinaciji koja funkcionise. jer ako ne funkcionise ni kada zamijenite uloge ko ce biti host a ko guest onda je glupo da pisete sada 0 0 ako uopste ne mozete odigrati tekmu. u tom slucaju pisite 3 0 za domacine i to je to ;)

melesio_hr87

• Offline since 2011
  • € = 0
  • Naj Igrač: ronaldinho
  • Naj Klub: barcelona
  • PSN ID: melesio_hr
« Reply #34 on: January 07, 2012, 19:14:43 »

moj prijedlog je da pokusate odigrati obratno znaci ko je bio domacin da bude gost ali da se na kraju pise kao da je taj gost bio domacin. i onda u narednom dijelu sezone kad budete igrali opet da igrate u toj kombinaciji koja funkcionise. jer ako ne funkcionise ni kada zamijenite uloge ko ce biti host a ko guest onda je glupo da pisete sada 0 0 ako uopste ne mozete odigrati tekmu. u tom slucaju pisite 3 0 za domacine i to je to ;)
to je glupost neka se njih 2 dogovore

.danijel.

• *
  • Offline since 2009
  • € = 12
  • Naj Igrač: C.Ronaldo, Raul
  • Naj Klub: Real Madrid, Dinamo Zagreb
  • PSN ID: danijel26
« Reply #35 on: January 09, 2012, 18:46:35 »
14. kolo
PSG (danijel26) 5:1 Milan (montenegro1980)

22' Ibrahimović (Robinho)
45'+ Pastore (Gameiro)
61' Own goal
69' Pastore (Gameiro)
80' Nene
90'+ Erding (Luyindula)

Igrač(i) utakmice: Nene, Luyindula 7.5

Udarci: 17(7)-7(5)

Posjed lopte 59-41

Čini se da dolaze bolji dani za PSG, nakon pobjede protiv Manchester Citya, ostvarujemo još jednu pobjedu, jako veliku s obzirom da je ostvarena protiv ekipe koja spada u TOP 3 u ovom PES-u. Prvo poluvrijeme nepošteno završava 1:1 jer sam imao puno više izglednih šansi, Pastore pogađa stativu iako se našao sam pred golom. Zato u drugo poluvrijeme ulazim potpuno koncentriran i igram gotovo savršeno. Zabijam još 4 lijepa gola i Milan je ispraćen doma s petardom. Montenegro je igrao samo na individualnu kvalitetu i time nije ništa pokazao osim da zna uklizati kada je opasno pred njegovim golom. Stavljanje Pastorea na polušpicu i povratak Nenea u vezni red se za sada čini čisti pogodak.

GG i sretno dalje :party2:

REZULTAT UPISAN
« Last Edit: January 10, 2012, 13:12:35 by tuga s juga »

Trust Me, I'm an "Engineer"

syber_strike

• Offline since 2011
  • € = 0
  • Naj Igrač: Luis Figo,Eto,Messi
  • Naj Klub: Barcelona
« Reply #36 on: January 10, 2012, 23:32:24 »
13.kolo Tottenham (melisio_hr) 2:1 Inter (syber_strike)

41min Van Der Vaard
51min Forlan (D.Stankovic)
70min Adebayoor(Van Der Vaard)

REZULTAT UPISAN
« Last Edit: January 13, 2012, 14:22:06 by tuga s juga »

syber_strike

• Offline since 2011
  • € = 0
  • Naj Igrač: Luis Figo,Eto,Messi
  • Naj Klub: Barcelona
« Reply #37 on: January 10, 2012, 23:34:36 »
16.kolo Inter (syber_strike) 1:0 Liverpool (PergerCRO)

45+min D.Stankovic(Snijeder)

REZULTAT UPISAN
« Last Edit: January 13, 2012, 14:22:56 by tuga s juga »