Liverpool ( PergerCRO ) : FC Porto ( CipNo1 )
3 1
50' A. Carroll ( Suarez ) 85' Rolando ( James Rodriguez )
69' Suarez ( Bellamy)
72' Suarez
Sutevi : 9 ( 6 ) / 9 ( 5 )
Posjed lopte : 45% / 55%
Evo nakon nekoliko izgubljenih utakmica, navijači Liverpoola imaju ponovo razlog za zadovoljstvo. U goste nam je došao Porto. Utakmica u kojoj su se strijelci raspucali u drugom dijelu, ali krenimo ispočetka. Kolega je dobro krenuo u utakmicu, držao je inicijativu, gradio napade, ali nije uspio zabiti, bilo je i promašaja i blokiranja ali ipak rezultat je bio 0:0. S druge strane, opet je igra bila više obrambena nego napadačka, ali eto ipak zadovoljan sam bio rezultatom u prvom dijelu. U drugom dijelu kolega je još malo agresivnije krenuo, što je ostavilo mjesta za jednu brzu kontru u kojoj Suarez pronalazi Carrolla i to je vodstvo. Kolega je krenuo po izjednačenje , ali po meni obrana je dobro funkcionirala danas. u 69. minuti oduzeo sam jednu loptu kolegi negdje na 20 metara od mog gola, i sa par dodavanja, Suarez se našao u šansi i to je 2:0. Utakmica je držala ritam, i igralo se brzo i dinamično. Nešto slično kao kod drugog pogotka, dogodilo se i u 72. minuti ali ovaj put Bellamy je negdje sa centra uz aut liniju ukrao loptu i dugačkim ubacivanjem pronašao Suareza na nekih 20 metara od protivničkog gola, akcija 1 na 1, u kojoj je gostujući golman uspio zahvatiti loptu ali ne dovoljno da ju iskontrolira, te ona ipak ostaje kod Suareza i to je 3:0. Do kraja kolega je nastavio svoju igru, te je u 85. minuti iz kornera zabio lijep gol glavom sa nekih 12 - 13 metara. Napomenuo bih da je kolega imao i penal u drugom poluvremenu nakon mog vodstva od 1:0 ( i to već neznam koji penal koji sam skrivio sa X, čak nisam ni uklizao) Ali eto Doni je bio siguran i majstorski obranio penal, te uvelike pridonio ovoj pobjedi. Kolegi čestitke i fer na korektnoj igri i sretno dalje.
REZULTAT UPISAN