Chelsea (haxi_as23) 2 0 Roma (Zeusinjo)
8(3) 9(2)
55% 45%
Meireles 1 0, Lampard 2 0
Celzi mnogo jaca ekipa, kolega odigrao prosjecno iskoristio 2 na silu stvorene prilike, Roma slabasna , tek stativa i 2 100% prilike.
Sve u svemu kolega mnogo bolji i roma je ostala bez bod(ov)a. sretno kolegi 
Roma (Zeusinjo) 1 2 Manchester City (TsJ984)
4(2) 13(7)
38% 62%
0 1 Aguero, 1 1 autogol, 1 2 autogol
Eh ovakvu tekmu sam samo cekao

dakle kolega pri aktivnom rezultatu nije napravio apsolutno nista, dodavao se u nedogled i pokusavao nesto uraditi. cak i prvi gol se moze svrstati kao autogol s obzirom da moj golman iz ciste situacije napucava usamljenog i udaljenog Aguera i lopta ide u gol. dok je npr moj gol sa nekih 57-58 metara iz slobodnjaka zabio Pjanic golmanu kroz noge i samo jer se odbila od nogu golmanu ispade autogol

uglavnom solidna tekma, city jaci za jedno 3 klase u svakom pogledu u odnosu na romu gdje se nije mogao dobiti nijedan duel, nije se moglo dodati, skociti ni opucati, a znam da nije do kolege nego samo do ekipe. dakle bio sam u jedno 5-6 minimalno izglednih prilika gdje jednostavno nisam mogao opucati jer il me neko pocupa s 3 metra od mene ili se neko postavi ili sta vec

uglavnom ovo je bio pravi primjer gdje samo jacina ekipe odlucuje, kasnije kolega nanizao 1-2 prilike kad sam se skroz otvorio ali zanimljivo je to da je nicim izazvan zabio 2 gola tj nije ih on zabio al et a iz te 2 prilike koje je imao npr iz kojih je trebalo da zabije, nije
Sve u svemu kolega mnogo bolji i roma je ostala bez bod(ov)a. sretno kolegi
REZULTATi UPISANi