ja ne kukam ni sekunde na vas koji organizujete ovo jer znam da je ovo pravo puno posla, kukam na to sto ste promijenili uhodani sistem koji je APSOLUTNO SVIMA ODGOVARAO ???? ????? onda vezano za privilegije nigdje veze da uzimam nesto pergera za primjer nego spominjem to vezano za draft

znaci ovako govorim o tome kako likovi pa eto i sami organizatori nisu odigrali sve tekme lige. znaci uz mene samo su 2 igraca jos ispostovala sva pravila i fino da ste postavili neko pravilo da ce biti posebno draft za one koji su ispostovali citavu sezonu i da ce oni imati prednost u odnosu na one koji nisu ispostovali citavu sezonu i koji ce imati svoj draft i zauzet ce zadnje pozicije

ja sam i u prethodnim draftovima uvijek bio medju zadnja 3 tako da mi to ne predstavlja problem sto sam dokazao i znanjem i umijecem na proslom sokeru. ono sto mi smeta je sto ste promijenili uhodani sistem lige i izbora klubova i ne bi bilo nikakvih problema da je sve po starom da sam i zadnji na draftu

a ovako u izboru ekipa gdje imas 6-7 ekipa koje drasticno odskacu od ostatka ekipa na sokeru mislim da ce samo bas strogi levati uspjeti da prokockaju priliku da osvoje ligu sa barselonom realom cityem ili milanom

ja sam rekao svoje. odigrat cu prvih par meceva vidjeti kako je i sta je i onda odluciti jel nastavljam ili se pozdravljam sa site-om i ovom ligom

i kolega danijel nemoj mi molim te tih balavih prijetnji banovanjem to sam prosao prije 10 godina tu fazu i nista mi ne znaci

i naravno da vrijede pravila za sve pa tako i za mene i naravno da me trebate banovati ali zauvijek a ne samo na 1 sezonu

jer se ne mislim vracati onda...
a vezano za temu sa prijedlozima, iskreno nisam imao neta evo do danas tako da nisam upucen ni sekunde bio u bilo kakve prijedloge a i ne posjecujem forum toliko.... logicnije mi je bilo da se napravi tema koja ce naslovom privuci paznju nas ucesnika tipa PRIJEDLOZI ZA SISTEM TAKMICENJA U NOVOJ SEZONI ili nesto slicno... a ne PP i iskreno nikad ne bih ni usao na temu i da sam dolazio na forum jer mi ne izgleda kao vazna...
a ako ste uvjereni u ispravnost svoje odluke napravite glasanje medju ucesnicima bez vaseg glasa i glasa igraca koji su uzeli city milan barcu i real pa cemo vidjeti kakvo je stanje. ako glasaju ljudi za ovaj sistem onda se ja izvinjavam na pravljenju "problema"

ali svaki pravi sokeras mislim da vise cijeni igranje sa manjim ekipama jer se tada pokazuje prava igracka kvaliteta , bez igre NA SILU i na oranje "njive" jednim igracem

toliko od mene a vi kako hocete... ja sam zavrsio sa postovanjem

lijep pozdrav