Author Topic: Coolio - SSC Napoli  (Read 856 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Coolio

• Offline since 2011
  • € = 0
  • Naj Klub: Barcelona
Re: Coolio - SSC Napoli
« Reply #15 on: November 06, 2011, 11:56:55 »
12. kolo - Coolio (SSC Napoli) vs Desimal (Zenit)   ------ 6:1 ------

Ovakav Napoli navijači žele gledati. Puno prilika,lijepi golovi, skoro pa svaki drugi šut je bio i gol.
Dobra tekma  :party2:

Coolio

• Offline since 2011
  • € = 0
« Reply #16 on: November 06, 2011, 15:25:20 »
14. kolo - Coolio (SSC Napoli) vs huDj (Benfica)   ----- 1 : 1 -----

Izjednačena utakmica. Dobra tekma  :party2:

Coolio

• Offline since 2011
  • € = 0
« Reply #17 on: November 06, 2011, 15:32:49 »
15. kolo - nani (Stuttgart) vs Coolio (SSC Napoli)  ---- 2 : 2 ----

:% Već me je sram, ne mogu nikako do kraja zadržati vodstvo, stalno mi se netko zguzi. Tekma u kojoj je bilo puno napada sa jedne i sa druge strane. Nani je dosta pucao,ali ništa konkretno, tek toliko da se napuni statistika  :lol2: Do 85 minute vodim 2:0 i napadam, nikako da iskoristim 1 na 1 situacije, tada Nani iz jedne ne-akcije dolazi do vodstva, ovo mi se sad dogodilo već treći put da netko puca iz kosa na gol, a golman se sagne i prodje mu iznad glave u gol  WTF  :death: Dok je drugi gol zabio glavom iz valjda 500-og pokušaja i to je bio njegov zadnji očajnički napad i prođe mu  :lol: Sve u svemu, dobra tekma, trebao sam slaviti bar sa 4 ili 5 gola razlike. Ovaj put si se izvukao,ali idući put si moj   :vojnik: :lege:

Coolio

• Offline since 2011
  • € = 0
« Reply #18 on: November 06, 2011, 17:52:36 »
10. kolo - Coolio (SSC Napoli) vs damirtm (Borussia Dortmund)  ---- 2 : 8 -----

Najveći poraz zasad  :lol2: Damirtm je odlično igrao, skoro pa svaki napad bi i realizirao u pogodak, nema se šta puno reći osim da me nadigrao u svakom smislu i zasluženo pobijedio. Dobra tekma  :party2:

19.11.2011
Kartoni
Žuti: 2
Crveni : 1

23.11.2011
9 - Cavani , Lucarelli
8 - Lavezzi
4 - Mascara
3 - Sosa
2 - Hamsik
1 - Gargano , Zuniga
« Last Edit: November 23, 2011, 14:46:18 by admir-22 »

Coolio

• Offline since 2011
  • € = 0
« Reply #19 on: December 08, 2011, 22:54:03 »
24. kolo - Žiky (Genoa) vs Coolio (SSC Napoli)  7  :  1

Malo je reći da me žiky nadigrao. Rezulat sve govori  :&

29. kolo - Desimal (Zenit) vs Coolio (SSC Napoli)  4  :  3

Nakon početnih 2 : 0 mjenjam taktiku i sve kreće kako treba. Prva pobjeda Napolia nakon duge stanke :)

19. kolo - Coolio (SSC Napoli) vs TheOne- (Sporting)   3  :  2

Uz dosta laga usipijevam izvući pobjedu u samoj završnici i uzimam sva 3 boda. Dobra tekma  :party2:

28. kolo - Coolio (SSC Napoli) vs deo_from_zg (Bolton)  2:6

I eto ga na, nakon 2 uzastopne pobjede opet poraz. U tekmu se krenulo dobro, rani pogodak za vodstvo ali ubrzo Bolton izjednačuje,ali odmah se vraća Napoli i zabija za novo vodstvo, do poluvremena sam propustio neke zicere,ali i deo takodjer. Krenulo je 2 poluvrijeme i do 55 min se Napoli nekako držao,ali onda je sve krenulo nizbrdo. Svaka akcija Boltona je i pogodak, plus k tome igraći Napolia su počeli gubiti živce i igrati jako agresivno   :twisted:

Dobra tekma deo  :&
« Last Edit: December 08, 2011, 23:48:12 by Coolio »

Coolio

• Offline since 2011
  • € = 0
« Reply #20 on: December 13, 2011, 20:41:32 »
25. kolo - Cuky (PSG) vs Coolio (SSC Napoli)   2  : 0

Cuky kažnjava moje promašaje. Dobra tekma  :party1:

Coolio

• Offline since 2011
  • € = 0
« Reply #21 on: December 13, 2011, 21:18:20 »
27. kolo - damirtm (Borussia Dortmund) vs Coolio (SSC Napoli)   1  :  2

Izjednačena tekma, mada sam ja vodio dobar dio utakmice. BvB zabija iz kornera, ali zato Napoli u produžetku zabija pogodak za sva 3 boda. Dobra utakmica damire  :party1:

Coolio

• Offline since 2011
  • € = 0
« Reply #22 on: December 19, 2011, 19:57:56 »
20. kolo - Tovo (Espanyol) vs Coolio (SSC Napoli)  3  :  1

Izbacilo je Tovu mislim u 82 min, a ja nisam uzeo ss, dok sam se snašao je zacrnila slika,on može potvrditi rezultat. Dobro sam krenuo u utakmicu, u prvom napadu sam ujedno i poveo,bilo je dosta promašaja i sa jedne i sa druge strane, mozda malo više sa strane Espanyola. U drugom dijelu  je Tovo naplatio te promašaje i prvi gol zabija glavom iz kornera, a 2 i 3 gol također zabija glavom nakon brze kontre po bokovima. Dobra tekma  :party2:

21. kolo - Coolio (SSC Napoli) vs admir-22 (Wolfsburg)   0  :  2

Uspješno sam odolijevo napadima Wolfsburga,mogao i povesti,ali me nije htjela, ali zato pred sam kraj tekme Admir s(p)retno zabija za pobjedu. Dobra tekma  :party2:

22. kolo - asdsadasd (Valencia) vs Coolio (SSC Napoli)  2:3

Uz puno bolju igru nego li u prijašnjim utakmicama Napoli napokon nosi 3 boda doma. Dobra tekma  :party1:

32. kolo - Coolio (SSC Napoli) vs nani (Stuttgart)  0:1

Apsolutna dominacija Nania, samo me sreća izvukla da ne izgubim sa više razlike. Izvanredna tekma   :&

Coolio

• Offline since 2011
  • € = 0
« Reply #23 on: December 20, 2011, 22:12:18 »
34. kolo - Coolio (SSC Napoli) vs REDaction (S. S. Lazio)  2:1

Dobra tekma iako je bilo dosta laga, oba gola pala u prvom dijelu, u nastavku zbog laga nisam ozbiljnije zaprijetio

Dobra tekma  :party2:

Coolio

• Offline since 2011
  • € = 0
« Reply #24 on: December 20, 2011, 22:27:58 »
33. kolo - Pezer (Bayer Leverkusen) vs Coolio (SSC Napoli)   5  :  3

Jako zabavana utakmica, od samog pocetka sam gubio, imao sam posjed i dominaciju ali i slabu realizaciju  :lol:

Pred sam kraj zabijam dva gola za izjednačenje,ali zato pezer  u sudačkoj nadoknadi zabija 4 gol za pobjedu, a 5 gol nisam ni gledao jer sam bio nervozan pa sam se isao prošetati da smirim živce, samo se čudim kako nije skužio da ne igram, dobra tekma  :party2: