2. kolo - TheOne- (Sporitng) vs Coolio (SSC Napoli) ----- 6 : 1 -----

Sve što je moglo poći krivo je pošlo. Biramo dresove, namjestim si i pritisnem start i u zadnji tren TheOne promjeni i onda su dresovi bili: moji svjetloplavi i njegovi zeleni sa bijelim trakama, tako da mi se miješalo, služio sam se pomoću radara za dodavanje jer sam teško raspoznavao igrače. Krenula igra, lag je bio ogroman, daleko veći nego li sa Admirom, primio sam 4 gola u prvom poluvremenu, to me pishički dotuklo jer sam loptu vidio ili kad mi je bila u golu ili na centru
U drugom dijelu samo igrali na moj host, malo mi je bilo teže za igrati jer sam gubio 4-0,pa sam se morao sabrati i nastaviti igrati. Imao sam šanse,ali ih nisam uspio realizirati,TheOne je dva puta pucao u drugom poluvremenu i oba puta zabio gol.
Bit će revanš,nadam se da neće biti laga i da će Napoli biti ravnopravan idući put, inače opet mi je jako puno igrača bilo u lošoj formi, svi napadači su bli plavi osim Lavezzi-a koji je bio zelen.
Čestitke TheOne, dobra tekma

P.s. TheOne je bio jako fer i ponudio da igramo ponovno,ali nema potrebe, ionako se igramo radi zabave i druženja