Author Topic: PP  (Read 5013 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tuga s juga

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj Klub: AC Milan; FC Barcelona
  • Naj PES: 5
  • PSN ID: TsJ984
Re: PP
« Reply #255 on: January 25, 2012, 00:43:21 »
slažem se sa kolegom Zeusinjom

misomarkovic je odigrao 14 utakmica, kolega buby0706 je odigrao na početku sezone 4 utakmice te je rekao da neće moći nastaviti igrati barem 2 mjeseca možda i više, mi smo računali da je to taman do kraja ove sezone, međutim u 2 dana se dogodilo to da je mišo poslao poruku da nemože nastaviti, a kolega je pitao kad je kraj sezone, naravno onda sam ja na svoju ruku odlučio mu ponuditi da preuzme Bayern do kraja sezone, ponajprije zbog toga jer je uvijek odigravao svoje utakmice na vrijeme

mea culpa
 :spank:

buby mislim da nema potrebe sad ponovo za odustajanjem (jer ovo bi bilo bez valjanog razloga odustajanje, a to je 1 sezona OUT), nastavi do kraja

potpisujem i ovo za melesia, kontaktirat ću ga i objasniti

kolega I_X_reptile   mora nažalost odustati, tako da će se svi njegovi rezultati na kraju sezone poništiti, može se prijaviti za sljedeću sezonu, ali bit će član 1 lige

:party2:  :cropesmile:

e da još jedna stvar budući da je sezona pri kraju volio bi čuti prijedloge za novu sezonu

PergerCRO

• *
  • Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: Eduardo Da Silva
  • Naj Klub: NK Dinamo Zagreb
  • Naj PES: 2012
  • PSN ID: PergerCRO
« Reply #256 on: January 25, 2012, 13:58:09 »
A svakako da se vratimo starom načinu bez jakih ekipa, kako je i rečeno neka se premier liga fiksira na 18 ekipa, i sad stvarno ako će biti ispadanja, onda od sljedeće sezone treba izbaciti to preuzimanje klubova u pola sezone, što je rekao Zeusinjo.... Ak neko odustane, neka.... Ako je neopravdano zabrana sudjelovanja, a ako je opravdano, onda može sudjelovati, ali pada u prvu ligu... i to je to. Možda da se uvede recimo pravilo da domaćin piše izvještaje, tako da svako bar nešto napiše, jer recimo neki jako malo izvještaja napišu...
Sudionik CROPES PS3 Lige, 3 sezone :D

Ruud_Sa

• Offline since 2011
  • € = 0
  • Naj Igrač: Luca Toni
  • Naj Klub: Borussia Dortmund
  • Naj PES: 2011
  • PSN ID: Zeusinjo
« Reply #257 on: January 25, 2012, 14:41:41 »
Možda da se uvede recimo pravilo da domaćin piše izvještaje, tako da svako bar nešto napiše, jer recimo neki jako malo izvještaja napišu...

pa to i jeste pravilo :D samo sto je nekima mrsko. a po meni je bolje da pise onaj ko ce se potruditi da napise detaljno sta se desavalo na tekmi i realno naravno. a ima par kolega koji jedva i rezultat napisu :D o strijelcima da ne pricam a statistika je samo mastarija :D tekst o tekmi ne znaju ni sta predstavlja :P hahahaha tako da je bolje da pisu po dogovoru ko je spreman.

hrvinjo

• Offline since 2011
  • € = 0
  • još od Iss pro....
  • Naj Igrač: Pato i ja
  • Naj Klub: Dinamo
  • PSN ID: hrvinjo
« Reply #258 on: January 25, 2012, 17:35:51 »
nedavno sam predložio ovaj dio sa pisanjem izvještaja...meni je u početku bilo čudno pisati, ali sada se osjećam kao ŽELJKO VELA kada trebam napisati 2-3 rećenice o tekmi...nije mi problem ali nisam baš ni ja onjko da mi kolega samo napiše poslije tekme TI NAPIŠI....domaćin ili po nekom drugom kljuću i to je u redu...budu se ova djeca koja igraju  naučila i sastaviti možda koju rećenicu uz rezultat i eventualnog strijelca... :cropesmile:
Najbolje dane proveo sam po noći....

buby0706

• Offline since 2010
  • € = 0
  • pes4ever
  • Naj Igrač: Javier Zanetti
  • Naj Klub: Inter
  • PSN ID: buby0706
« Reply #259 on: January 25, 2012, 18:49:35 »
ma nije problem uopšte napisati izvjesštaj i kad gubim i kad pobijeđujem uvijek izvještaj puni napišem..
sa strijelcima,golovima i sažetak..
pa jebote to stvarno nije problem...

dmessi68

• Offline since 2011
  • € = 0
  • Naj Igrač: Lionel Messi
  • Naj Klub: Dinamo Zagreb
  • PSN ID: dmessi68
« Reply #260 on: January 27, 2012, 08:38:40 »
Pa naravno da nije problem napisati izvještaj bez obzira na rezultat,bar meni i to je dio igre pesa.Zato i jesam ovdje,to sigurno ima svojih čari ali sam također prestao pisati strijelce i asise jer su kolege ubrzo nakon početka lige zanemarili taj segment i prestali voditi tablicu strijelaca i asisa.Meni to fali a vidim da je tako i kod još kolega ,pa možda za novu sezonu da se time malo ozbiljnije pozabavi.
 :cropesmile:

PergerCRO

• *
  • Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #261 on: January 27, 2012, 10:43:37 »
Ja sam vodio tu tablicu strijelaca i asistenata i iskreno bilo m je totalno glupo .... Možda pretjerujem ali bar 40% igrača uopće ne napiše... Neki samo strijelce, a neki asistencije. I onda pokušavati voditi nešto tako je totalno bezveze, kad je polovično :(

hrvinjo

• Offline since 2011
  • € = 0
  • još od Iss pro....
  • Naj Igrač: Pato i ja
  • Naj Klub: Dinamo
  • PSN ID: hrvinjo
« Reply #262 on: January 27, 2012, 13:31:15 »
možda netreba voditi tablicu asistenata ali strijelci, to bi trebalo....tko ne upiše njemu fali, drugi je tu da prekontrolira i može uvijek dodati ako je kolega preskoćio....mislim da je to u redu... :cropesmile: naravno ako netko misli muljati treba ga odmah razotkriti i neka ne igra ako nemože pošteno....prvo žuti i onda isključenje... :vojnik: :spank:
Najbolje dane proveo sam po noći....

goggo

• Offline since 2011
  • € = 0
  • Naj Klub: Dinamo Zgb
  • PSN ID: gt_goggo
« Reply #263 on: January 27, 2012, 15:00:23 »

možda netreba voditi tablicu asistenata ali strijelci, to bi trebalo....tko ne upiše njemu fali, drugi je tu da prekontrolira i može uvijek dodati ako je kolega preskoćio....mislim da je to u redu... :cropesmile: naravno ako netko misli muljati treba ga odmah razotkriti i neka ne igra ako nemože pošteno....prvo žuti i onda isključenje... :vojnik: :spank:

:cropesmile:
gt_goggo

PergerCRO

• *
  • Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #264 on: January 27, 2012, 19:59:26 »
Kaj je s ovim Uber-x ?? On je često online, ali nije odigrao tekmu već dosta dugo, ako se nevaram ??

.danijel.

• *
  • Offline since 2009
  • € = 2
  • Naj Igrač: C.Ronaldo, Raul
  • Naj Klub: Real Madrid, Dinamo Zagreb
  • PSN ID: danijel26
« Reply #265 on: January 27, 2012, 22:26:10 »
Ja isto ne znam šta on glumi, poslao sam mu već bar 5 poruka, a on nije niti na jednu odgovorio. :vojnik:

PergerCRO

• *
  • Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #266 on: January 30, 2012, 13:56:15 »
Evo prijavio sam kvar (admin nije ni znao da forum nije dostupan :D ) i opet smo tu :D :D :D :D :D :D

tuga s juga

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj Klub: AC Milan; FC Barcelona
  • Naj PES: 5
  • PSN ID: TsJ984
« Reply #267 on: January 30, 2012, 15:58:42 »
Kaj je s ovim Uber-x ?? On je često online, ali nije odigrao tekmu već dosta dugo, ako se nevaram ??

Ja isto ne znam šta on glumi, poslao sam mu već bar 5 poruka, a on nije niti na jednu odgovorio. :vojnik:

uber-X   DQ zabrana sudjelovanje u sljedećoj sezoni

njegove utakmice će na kraju sezone biti izbrisane
« Last Edit: January 30, 2012, 16:15:58 by tuga s juga »

buby0706

• Offline since 2010
  • € = 0
  • pes4ever
  • Naj Igrač: Javier Zanetti
  • Naj Klub: Inter
  • PSN ID: buby0706
« Reply #268 on: January 30, 2012, 16:01:22 »
Ajde momci da malo požurimo tu premier ligu..
jebem ti totalno ste neozbilnji..
ako ste znali da nečete moči ili tako nešto niste niti trebali ni počinjati igrati ligu bzvz... :spank:

haxi_as

• Offline since 2011
  • € = 0
  • Naj Igrač: Lionel Messi
  • Naj Klub: Zeljeznicar, Barcelona
  • PSN ID: haxi_as23
« Reply #269 on: January 30, 2012, 17:19:25 »
Ako sam dobro primjetio niste stavile sve tekme do kraja u ovoj zavrsnici ? Evo npr. ja sa kolegom damkom sam odigrao samo jednu tekmu, a u postu gdje je zavrsnica nema naseg duela :S i ja mislim da imam jos sa par kolega tu situaciju gdje nema nasih susreta  :lol: