0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
Bilo je i vrijeme.novi update 1.04 sa zimskim transferimahttp://pes2008editing.blogspot.com/2012/02/konami-announce-tranfer-dlc-game-patch.html
Kolega borut i ja smo probali da odigramo, medjutim jos uvijek isti stari problem...samo sto se krene s centra igrica nas izbaci, kolegu izbaci sa psn-a i tako stalno...ako hocete eto pisite po 3:0 za domacine...znaci jednom 3:0 za kolegu, jednom 3:0 za mene...i stvarno ne znam kako ce ovo ici dalje u sljedecu sezonu, ako se ovo bude nastavilo neko bi od nas dvojice mozda izvukao u dvomecu obje pobjede, a to je 6 bodova...
Po meni je poštenije da bude draft po rankingu, zanimljivije je ako slabiji imaju jače ekipe, a malo jači igrači slabije ekipe, tako da bi svi bili otprilike podjednaki.Što se zabrane klubova tiće, bolje je zabraniti, neke ekipe su stvarno previše jake od drugih...A ovo za ispadanje iz lige, to je tako i trebalo biti, ali nije bila još niti jedna sezona u kojoj netko nije odustao, tako da to jako otežava promocije. I u potpunosti se slažem za ovo što si rekao, tko odustane ne mora se niti vračati, osim ako naravno nije spriječen zbog kvara PS-a ili da nema interntea itd. Ali nema smisla da netko prestane igrati u pola sezone i naruši sve ono dobro od igrača koji se stvarno trude. To pokazuje nepoštivanje.I ima li još netko zainteresiran za pomoć oko slijedeće sezone pošto TsJ više nema toliko slobodnog vremena?
Evo pošto od slijedeće sezone TsJ neće imati toliko vremena, kao moderatora smo dodali i korisnika Sir Alberto Gila.
cro_sportgamer (Sporting Clube de Portug ibra_zlatan11 (ACF Fiorentina)ibra_zlatan11 (ACF Fiorentina) cro_sportgamer (Sporting Clube de Portugibra_zlatan11 (ACF Fiorentina) PrinceBoa-Breezy(Club Atlético de MadridPrinceBoa-Breezy(Club Atlético de Madrid ibra_zlatan11 (ACF Fiorentina)