Author Topic: Nesto o igri  (Read 1459 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JohnCreasy

Nesto o igri
« on: February 01, 2007, 19:25:26 »
Dosad sam igrao pes 4,5 i ovaj novi 6. Bili su mi revolucija u smislu gameplaya, naravno mislim na serijal Fifu.
Ali imam par primjerki na ovu sesticu. Igra mi tako nekad ide na k**** da je to nevjerojatno. Trcim s Decom po lijevom boku i Etoo *ebeno hoda iza mene, umjesto da krene prema sredini. Il dodam Ronaldinhu na sut, jedva stisnem kocku a ono se napuni do kraja i lopta *ebeno odleti 10 metara iznad zemlje kao onda kad je Beckham fulao onaj penal, kad je podero zemlju i sve oko sebe. Nevjerojatno mi je vidjeti kako igraci dodaju loptu ko moja baba, ono jedva se dokotrlja do mene. Kompjuter krompira da je to nevideno. Stiscem X, al ne, Roberto jebeni Carlos samo prolazi kraj mene.
Onaj pizdek Kazuki Ito daje crvene kartone ko bombone.
Nadam se da Superpatch koji je 2, slovima DVA gigabajta (prakticki cijela igra) ispravlja i nesto gameplaya osim sto donosi nove face i stadione.
U igri nisam nesto pre posebno, al nisam ni zadnja rupa. Solidno igram, al me zivcira sto prave nogometne simulacije vec godinama i jos nisu napravili nesto kak spada, uvijek imaju neke sitnice koje zivciraju.

Dogma

Re: Nesto o igri
« Reply #1 on: February 01, 2007, 19:29:07 »
Ja ovo stvarno ne kuzim,vecimas dva topica na ovu temu koju si ti ovdje napravio!!!Al ajde dobro!!!

tutzko

« Reply #2 on: February 01, 2007, 19:32:21 »
slazem se s tobom john

JohnCreasy

« Reply #3 on: February 01, 2007, 19:36:03 »
Ja ovo stvarno ne kuzim,vecimas dva topica na ovu temu koju si ti ovdje napravio!!!Al ajde dobro!!!

Ispricavam se ako vec ima nesto na ovu temu, al taman sam odigrao jednu tekmu sa Barcom protiv Reala i nazivcirao sam se, pa sam automatski postao ovdje.... ..

Dogma

« Reply #4 on: February 01, 2007, 19:41:28 »

Ispricavam se ako vec ima nesto na ovu temu, al taman sam odigrao jednu tekmu sa Barcom protiv Reala i nazivcirao sam se, pa sam automatski postao ovdje.... ..
Ma nemoras se meni ispricavat nista,ja sam ti rekao samo moje mišljenje!!!

JohnCreasy

« Reply #5 on: February 03, 2007, 13:28:40 »
Saga se nastavlja.... ..
Igrao sam sa Barcom protiv Real Madrida na regular tezini. Probam protrcat s Messijem po lijevom boku, al ne, jebeni superman Beckham stize Messija ko od sale, kao da ima motor u guzici. Ista stvar i sa Etoom. Ak Messi i Etoo nisu jedni od brzih ljudi u Spanjolskoj ligi.... .. Glupo su napravili omjer brzina kod igraca. Trebali su izrazajnije napraviti brzinu.

Sinner vtc.

« Reply #6 on: February 03, 2007, 13:33:23 »
Kada čitam ove komentare imam dojam kao da ja igram neku drugu igru a ne PES 6 ... Meni se gore navedeni problemi nikada ne događaju ... Čini se da pojedincima predstavlja problem to što više nema toliko igrača-supermena s kojima su navikli na 6 zvjezdica pretrčavati cijeli teren ...

Rebel

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • Naj PES: 6
« Reply #7 on: February 03, 2007, 13:38:46 »
Saga se nastavlja.... ..
Igrao sam sa Barcom protiv Real Madrida na regular tezini. Probam protrcat s Messijem po lijevom boku, al ne, *ebeni superman Beckham stize Messija ko od sale, kao da ima motor u guzici. Ista stvar i sa Etoom. Ak Messi i Etoo nisu jedni od brzih ljudi u Spanjolskoj ligi.... .. Glupo su napravili omjer brzina kod igraca. Trebali su izrazajnije napraviti brzinu.
Jel držiš R1 kad trčiš ili ga brzo stišćeš?
Kad imaš puno prostora pred sobom,radi ovo drugo i nitko te neće stići ako imaš veći top speed od njega.
Kaj mu je to mala?? by Pesoholic

sillv3r

• Offline since 2011
  • € = 0
  • Naj Klub: Liverpool FC
« Reply #8 on: February 03, 2007, 14:04:53 »
ili r1 + r2 i strelicu pa će dat balun sebi u for, tako ja bježim

JohnCreasy

« Reply #9 on: February 03, 2007, 19:22:45 »
Znam ja za sve te fore, stiskanje, drzanje R1 i to, al nekad ni to neuspijeva.

Sinner vtc.

« Reply #10 on: February 03, 2007, 20:35:42 »
Pa bilo bi jadno da ti svaki put uspije  ...

JohnCreasy

« Reply #11 on: February 03, 2007, 20:56:29 »

Sto bi bilo jadno? Da brzi igrac protrci kraj onog sporijeg?  Nije to dribling pa da ne moze proci svaki put, ak je igrac brzi, onda mora proci kraj sporijeg.

Sinner vtc.

« Reply #12 on: February 03, 2007, 21:01:41 »

Sto bi bilo jadno? Da brzi igrac protrci kraj onog sporijeg?  Nije to dribling pa da ne moze proci svaki put, ak je igrac brzi, onda mora proci kraj sporijeg.
A što je igrač u lošoj formi a protivnički igrač je super formi? Uostalom i u stvarnosti se to nerjetko događa ...Uzmi u obzir i to da ovaj mora voditi loptu ...

jež

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
  • srce i dusu dao sam HAJDUKU
« Reply #13 on: February 05, 2007, 10:00:00 »
neznam stvarno o cemu vi pricate, pa meni sve radi kako treba (za vrijeme utakmice) ili se stvarno radi o nekoj drugoj igri (bit ce da je konami izdao nekoiko verzija  :lol::cropesmile:

Rebel

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #14 on: February 05, 2007, 10:38:41 »
moje zamjerke na pes su ove:
1)mijenjanje igrača (sa L1 :P )
2) pucanje u šesnaestercu kad brzo trčite i okrenuti ste pod 45° od gola,lopta redovito,koliko god ju slabo puknuli ili čak plasirali sa R2
odleti iznad gola
3)možda,ali samo možda,slobodnjaci
4)pucanje isprve izvan 16 kad igrač onako sam od sebe plasira loptu koja uglavnom leti 10 m iznad gola

mislim da se većina ostalih prigovora svodi na jadanje zbog jadanja i subjektivne primjedbe.
daj se sjetite petice - ofsajdi,suci sude svaki kontakt,igrač na aut liniji propušta loptu kroz noge da bi se okrenuo i trčao za njom, a ona  odlazi u aut,kretanje obrane (prođeš s loptom s jedne na drugu stranu,pa opet na prvu stranu i oslobodi se toliko prostora da bi mogao kampirati)...

moja poanta je ovo - sjedite sa frendovima,uzmite tipkovnicu/joypad u ruke i igrajte,zajebavajte se i uživajte.
« Last Edit: February 05, 2007, 10:42:53 by Rebel »
Kaj mu je to mala?? by Pesoholic