Ukoliko primjetite da netko krši pravila, dužni ste prijaviti to moderatoru (klikom na link "Prijavi moderatoru").
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Šta je uopće AI cheating script?
Quote from: admir-22 on October 06, 2011, 10:13:19Šta je uopće AI cheating script?Quote from: admir-22 on October 06, 2011, 10:13:19Šta je uopće AI cheating script?koliko sam ja skuzio (a ne mora uopce biti tocno) to je kad ti komp zabija golove, a ti ne mozes nista da se rodis jos tri puta... znas ono, kad ti dodje livorno i igra barem dva puta bolje od real madrida i uz to jos zabija neke golove iz akcija koje ne mozes nikako zaustaviti, a u biti su glupe xD... e sad, ne mora biti tocno ali to sam ja zakljucio iz toga naziva
Quote from: R4z0r123 on October 06, 2011, 10:30:10Quote from: admir-22 on October 06, 2011, 10:13:19Šta je uopće AI cheating script?Quote from: admir-22 on October 06, 2011, 10:13:19Šta je uopće AI cheating script?koliko sam ja skuzio (a ne mora uopce biti tocno) to je kad ti komp zabija golove, a ti ne mozes nista da se rodis jos tri puta... znas ono, kad ti dodje livorno i igra barem dva puta bolje od real madrida i uz to jos zabija neke golove iz akcija koje ne mozes nikako zaustaviti, a u biti su glupe xD... e sad, ne mora biti tocno ali to sam ja zakljucio iz toga naziva e ako je to šta ti kažeš to bi mogla bit nekakva mini revolucija šta se tih stvari tiče. i mislim da je ovo super u svakom slučaju svaka čast