Author Topic: Kutak za nove ideje  (Read 2464 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

DjDarko

• Offline since 2008
  • € = 0
  • Hellboy
  • Naj Igrač: Leo Messi
  • Naj Klub: Hajduk, Barcelona
  • Naj PES: 6
Re: Kutak za nove ideje
« Reply #30 on: September 28, 2011, 15:17:41 »
Ja sam totalno protiv toga. Kao sta tovo rece sta ako neko ponudi 50M za igraca? Ne mora znaciti da on odma vrijedi 500k...

Sigurno da u ovom sustavu ocjenjivanja vrijednosti ima nekih nelogicnosti i da neki slabiji igraci vrijede vise od nekih boljih, ali opet ovo je najlaksi nacin da se odrede vrijednosti.

20 timova puta (prosjecno) 20 igraca je 400 igraca i bilo kakvo izmisljanje drugog sustava ocjenjivanja stvorilo bi puno puno posla.

Moj prijedlog je: izbacimo place igracima. tih milijun ipo po ekipi ne znaci nikome nista i samo stvara kopmlikacije. a sto se prodaje i kupovine tice, tu ionako mi sami trazimo cifru koja nam odgovara, neovisno o pravoj vrijednosti...

Znaci, izbacimo place i vrijednosti igraca i kod transfera sami prodajimo po cijeni koliko nama taj igrac vrijedi.

jebo ti misimovicevih 8 milijuna kad on meni vrijedi 50  :party2:

admir-22

• *
  • Offline since 2010
  • € = 0
  • Silence!I kill you!
  • Naj Igrač: 11 ih je na terenu,ne 1
  • Naj Klub: Sloboda Tuzla.Since 1919
« Reply #31 on: September 28, 2011, 15:19:38 »
slažem se da je dobra ideja... ali mislim da nema smisla komplicirati... ovako je  dobro... možda je bolje uvesti da ovisno o stanju na tablici bolji igrači moraju povećati plaće igračima a slabiji smanjiti.. kao npr. kod novčanih bonusa, prvi dobije 17M a zadnji 12M.. pa tako da npr. pobjednik mora svima povećati plaće za 20% a zadnji smanjiti... itd.... nešto takvog tipa :D...  bilo bi puno lakše, nego mjenjati cijenu posebno svakog igrača i njegove plaće...
To sam maloprije govorio Deluxu,ali ni to se meni npr ne sviđa.
Glupo je kako god okreneš.

Ja sam totalno protiv toga. Kao sta tovo rece sta ako neko ponudi 50M za igraca? Ne mora znaciti da on odma vrijedi 500k...

Sigurno da u ovom sustavu ocjenjivanja vrijednosti ima nekih nelogicnosti i da neki slabiji igraci vrijede vise od nekih boljih, ali opet ovo je najlaksi nacin da se odrede vrijednosti.

20 timova puta (prosjecno) 20 igraca je 400 igraca i bilo kakvo izmisljanje drugog sustava ocjenjivanja stvorilo bi puno puno posla.

Moj prijedlog je: izbacimo place igracima. tih milijun ipo po ekipi ne znaci nikome nista i samo stvara kopmlikacije. a sto se prodaje i kupovine tice, tu ionako mi sami trazimo cifru koja nam odgovara, neovisno o pravoj vrijednosti...

Znaci, izbacimo place i vrijednosti igraca i kod transfera sami prodajimo po cijeni koliko nama taj igrac vrijedi.

To jest.Ali trebamo opet da imamo neku osnovnu vrijednost igrača za trgovinu ;)
Nitko nikad nije dobio sve utakmice. Što prije shvatiš, bit će ti lakše. Plakanje za jednim porazom, ma koliko bio bolan, samo će usporiti karijeru. Ako si čist pred sobom, ako znaš da si sve dao za pobjedu, najbolje je zaboraviti. Zaboraviti odmah.-DP3

damirdeluxe

• Offline since 2011
  • € = 0
  • Naj Igrač: Ronaldo "fenomeno"
  • Naj Klub: Borussia Dortmund
« Reply #32 on: September 28, 2011, 15:22:55 »
Eh ovaj primjer sto je darko naveo je mnogo jednostavniji od mog... A moram priznati i logicniji i bolji.
Jer mi odredjujemo ionako vrijednosti igracima...
Lorente je kod mene vrijedio 4.5 milja a ja ga prodao za 20-tak.
Ili da napravimo nesto poput neke stope koju cemo svake sezone placat 1.5 milja ili 2 miliona...I  da svi sebi odredjujemo vrijednosti igracima....Jer ionako se vecinom dogovorimo preko trejdova...

A darko...Nebih morao 20 timova x 20 igraca = 400 igraca. Da svim mijenjas vrijednost
samo oni koji su trejdani...

« Last Edit: September 28, 2011, 15:25:00 by damirdeluxe »

senna

• *
  • Offline since 2007
  • € = 1
  • Naj Igrač: Ricardo Kaka
  • Naj Klub: AC Milan
« Reply #33 on: September 28, 2011, 15:27:44 »
A koliko će plata biti Socratesu, Zicu, Jairzinhu šta su već u klubu?

damirdeluxe

• Offline since 2011
  • € = 0
« Reply #34 on: September 28, 2011, 15:28:55 »

:zbunjen:    Rekoh primjeri....  :fpalm:  nisam htio navoditi igrace iz lige

TheOne-

• Offline since 2008
  • € = 0
  • Naj Igrač: Zidane
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 2011
« Reply #35 on: September 28, 2011, 15:29:56 »
ma ne treba komplicirati. Ili izbaciti plaće i vrijednost igrača ili ostaviti sve kako je ovako.  :cropesmile:

Desimal

• Offline since 2011
  • € = 0
  • Naj Igrač: Villa
  • Naj Klub: Barcelona
« Reply #36 on: September 28, 2011, 15:32:11 »
Ma bilo bi najbolje da ostane sve isto.
 :party2:

senna

• *
  • Offline since 2007
  • € = 1
« Reply #37 on: September 28, 2011, 15:32:51 »

:zbunjen:    Rekoh primjeri....  :fpalm:  nisam htio navoditi igrace iz lige
fejspalm

Pa ovo su isto primjeri za igrače iz lige... kolike će plate biti igračima koji nisu transferirani nikako? fejspalm

damirdeluxe

• Offline since 2011
  • € = 0
« Reply #38 on: September 28, 2011, 15:39:23 »
Iste kao sto su bili...

Ovo je samo prijedlog.... Jer su nerealne vrijednosti... Pa rekoh da se to nekako ujednaci/ispravi ... .
 :party2:

Cuky

• *
  • Offline since 2008
  • € = 7
  • Master Cuky
  • Naj Igrač: Iker Casillas
  • Naj Klub: Real Madrid C.F.
  • Naj PES: 2012
« Reply #39 on: September 28, 2011, 15:43:07 »
mislim da je ovo što je damirdeluxe predložio zanimljiva ideja ali teško provodiva.

senna

• *
  • Offline since 2007
  • € = 1
« Reply #40 on: September 28, 2011, 15:48:10 »
Po meni je to bezvezno kompliciranje, a ne dobije se ništa sa tim... na kraju krajeva, milijun +/- na kraju sezone teško da će ikome puno značiti...

Moj je prijedlog jedino da se u ML-u izvuče vrijednost igrača ovih kojih smo kupili na draftu... a ne da im stoji 4 ili 5 M koliko smo ih platili.

Tovo

• Offline since 2011
  • € = 0
  • Naj Igrač: Cristiano Ronaldo
« Reply #41 on: September 28, 2011, 16:05:39 »

ovo je dobar prijedlog, a mozda umjesto placa da kazne budu duplo

admir-22

• *
  • Offline since 2010
  • € = 0
  • Silence!I kill you!
  • Naj Igrač: 11 ih je na terenu,ne 1
  • Naj Klub: Sloboda Tuzla.Since 1919
« Reply #42 on: September 28, 2011, 16:14:10 »
Kako god okreneš...biće nezadovoljnih.
Šta je u tom slučaju sa Cukya i Deluxa (ako se ne varam,oni su najviše kartona imali) ?
Oni će umjesto sadašnjih recimo 3 M platit 6.Ima li to logike?
Nitko nikad nije dobio sve utakmice. Što prije shvatiš, bit će ti lakše. Plakanje za jednim porazom, ma koliko bio bolan, samo će usporiti karijeru. Ako si čist pred sobom, ako znaš da si sve dao za pobjedu, najbolje je zaboraviti. Zaboraviti odmah.-DP3

Cuky

• *
  • Offline since 2008
  • € = 7
  • Master Cuky
  • Naj Igrač: Iker Casillas
  • Naj Klub: Real Madrid C.F.
  • Naj PES: 2012
« Reply #43 on: September 28, 2011, 16:17:20 »
Po meni sad ovu sezonu treba završiti do kraja (dakle draft i prijelazni rok) po pravilima koja sad vrijede. Ako će se mijenjat pravila, mijenjat ih treba prije nego počne slijedeća sezona, tako da cijelu sezonu igramo po fiksnim pravilima, a ne usred sezone raditi promjene. Ako ćemo od iduće sezone imati duple kazne, bez plaći igrača meni je svejedno. Ali za ovu sezonu sam izričito protiv jer ne želim duplo platit kazne ako je na početku rečeno da su takve kakve jesu

Tovo

• Offline since 2011
  • € = 0
  • Naj Igrač: Cristiano Ronaldo
« Reply #44 on: September 28, 2011, 16:29:23 »
+1

nisam ni mislio na ovu sezonu, pogotovo ne sad pred sam kraj

to je samo  bio prijedlog za naredne sezone