Author Topic: Kutak za nove ideje  (Read 2464 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

nani

• *
  • Offline since 2009
  • € = 0
  • ℕ4ℕ1
  • Naj Igrač: Luís Nani
  • Naj Klub: Manchester United
  • Naj PES: 4
Re: Kutak za nove ideje
« Reply #180 on: December 01, 2011, 19:10:55 »
ajd ok... ali zašto mora biti 2/3 glasova?

admir-22

• *
  • Offline since 2010
  • € = 0
  • Silence!I kill you!
  • Naj Igrač: 11 ih je na terenu,ne 1
  • Naj Klub: Sloboda Tuzla.Since 1919
« Reply #181 on: December 01, 2011, 19:36:42 »
Pa gle....
Ako je jedan glas nadvisio drugi za jedan,a veoma važna odluka u pitanju,jednostavno nema smisla to uvoditi.
Ali kad imaš apsolutnu većinu,moraš uvesti odluku.Slagao se ti ili ne.
Nitko nikad nije dobio sve utakmice. Što prije shvatiš, bit će ti lakše. Plakanje za jednim porazom, ma koliko bio bolan, samo će usporiti karijeru. Ako si čist pred sobom, ako znaš da si sve dao za pobjedu, najbolje je zaboraviti. Zaboraviti odmah.-DP3

damirtm

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Željezničar za život cijeli!!!!
  • Naj Igrač: Lampard
  • Naj Klub: Željeznicar
  • Naj PES: 6
« Reply #182 on: December 01, 2011, 19:52:20 »
Pa i ako je za jedan glas vise vecina je odlucila :S
Objasniti ženi kako se igra PES skoro je jednako teško kao objasniti muškarcu razliku u vrstama maskara.

nani

• *
  • Offline since 2009
  • € = 0
  • ℕ4ℕ1
  • Naj Igrač: Luís Nani
  • Naj Klub: Manchester United
  • Naj PES: 4
« Reply #183 on: December 01, 2011, 20:11:29 »
onda bi možda bilo bolje da su bile tri opcije u anketi:
1. Želim novi ždrijeb timova
2. Ne želim novi ždrijeb timova
3. Svejedno mi je što se odluči i s kim ću igrati, samo želim da se cml odigrava ko dosad

argumenti su takvi kakvi jesu... zadržavanje timova zbog tog što su 3 sezone slagane momčadi da bi bile kakve su sad, novi ždrijeb zbog tog što ce vecina transfera ispasti loš dogovor i potracen cml novac, pošto momčadi ionako nece biti vise iste kakvim smo ih slagali

nemojte shvatit da ja prisiljavam na novi zdrijeb, zeljan sam nekih promjena da me zagriju opet za cml ali cu se i zadovoljit s novim patchom... samo je nekako glupo ispalo da je vecina glasala za promjenu a od promjene niš... mozda da se izdvoje oni kojima ovo ne igra neku veliku ulogu, samo zele nastavit natjecanje...
nebi bilo dobro da poslije bude bune oko toga u slucaju da neko bude ostecen a htio je novi zdrijeb za kojeg je vecina glasala ali nije se nis promijenilo

admir-22

• *
  • Offline since 2010
  • € = 0
  • Silence!I kill you!
  • Naj Igrač: 11 ih je na terenu,ne 1
  • Naj Klub: Sloboda Tuzla.Since 1919
« Reply #184 on: December 01, 2011, 20:52:51 »
Pa i ako je za jedan glas vise vecina je odlucila :S
Većina.Nije apsolutna većina.
Nitko nikad nije dobio sve utakmice. Što prije shvatiš, bit će ti lakše. Plakanje za jednim porazom, ma koliko bio bolan, samo će usporiti karijeru. Ako si čist pred sobom, ako znaš da si sve dao za pobjedu, najbolje je zaboraviti. Zaboraviti odmah.-DP3

Coolio

• Offline since 2011
  • € = 0
  • Naj Klub: Barcelona
« Reply #185 on: December 02, 2011, 17:23:29 »
Zašto uvodite nove ekipe? Pa igramo ML, zar nije poanta pojačavati ekipu,a ne je mjenjati za drugu , meni se Napoli sviđa i ne bi htio sada neku drugu ekipu pogotovo nakon što sam napravio transfere i uredio si topic.

Kada će se odlučiti da li se ostaje sa ovim ekipama ili se biraju nove tj dodjeljuju?

Možete li javiti čim prije jer ne bi htio nastaviti igrati ako će se mjenjati ekipa svakih nekoliko sezona, pa bi sada prekinuo i onda radije išao igrati na BSC jer su prijave kod njih do nedjelje za ML,a sljedeći tjedan počinje druga sezona.

deo_from_zg

• *
  • Offline since 2008
  • € = 1
  • Naj Igrač: Thierry Henry
  • Naj Klub: Dinamo Zagreb
  • Naj PES: 6
« Reply #186 on: December 02, 2011, 17:41:22 »
ostaju stare ekipe..