Author Topic: Kutak za nove ideje  (Read 2464 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

teretana555

• *
  • Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: Lionel Messi
  • Naj Klub: FC Barcelona
  • Naj PES: 2010
Kutak za nove ideje
« on: September 21, 2011, 20:26:12 »
Ovako ekipa. Ovo će biti jedan mali kutak za sve vaše ideje, razna mišljenja(pozitivna ili negativna) i novitete, za koje smatrate da će pridonijeti kvaliteti naše lige. Ne ustručavajte se dati nove prijedloge, mi ćemo ih rado saslušati, i ako se svidi ostatku ekipe, stavit ćemo prijedlog na glasanje. Ako prijedlog prođe, uvodimo to u CML, ako ne prođe, onda slušamo nove ideje.  :party2: :party1: :lege: 
“First say to yourself what you would be; and then do what you have to do.” – Epiktet

DjDarko

• Offline since 2008
  • € = 0
  • Hellboy
  • Naj Igrač: Leo Messi
  • Naj Klub: Hajduk, Barcelona
  • Naj PES: 6
Re: Kutak za nove ideje
« Reply #1 on: September 21, 2011, 20:31:57 »
Znaci odma onaj prijedlog:

Kad se transfer dogovori upisuje se odma u sluzbeni topic, i kad dodje rok za transfere svi do tog roka se realiziraju.

Ne moras pamtiti koga si prodao a koga ne, a i ostali odma vide pa ce biti manje pilanja za vec prodane igrace.

:party2:

admir-22

• *
  • Offline since 2010
  • € = 0
  • Silence!I kill you!
  • Naj Igrač: 11 ih je na terenu,ne 1
  • Naj Klub: Sloboda Tuzla.Since 1919
« Reply #2 on: September 21, 2011, 21:11:35 »
To ja zagovaram od početka CML.
Nitko nikad nije dobio sve utakmice. Što prije shvatiš, bit će ti lakše. Plakanje za jednim porazom, ma koliko bio bolan, samo će usporiti karijeru. Ako si čist pred sobom, ako znaš da si sve dao za pobjedu, najbolje je zaboraviti. Zaboraviti odmah.-DP3

Pezer

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: Ibričić,Srna,Henry
  • Naj Klub: Hajduk,Arsenal
« Reply #3 on: September 21, 2011, 22:16:02 »
ja sam isto za to da se uvede...

Žiky

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Keep calm and trust
  • Naj Igrač: Carles Puyol
  • Naj Klub: F.C. Barcelona
« Reply #4 on: September 21, 2011, 22:17:18 »
ovo nije loš prijedlog, ja sam za.

Cuky

• *
  • Offline since 2008
  • € = 7
  • Master Cuky
  • Naj Igrač: Iker Casillas
  • Naj Klub: Real Madrid C.F.
  • Naj PES: 2012
« Reply #5 on: September 21, 2011, 22:59:46 »
ja sam veoma za :D

ericforman

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: Alexandre Pato
  • Naj Klub: A.C. Milan
« Reply #6 on: September 25, 2011, 16:15:39 »
Prijedlog : Čisto da moderatorima bude lakše raspoznati kada pišete odigrane utakmice da prije imena protivnika napišete koje je to kolo. Da znaju moderatori editat i lakše razvrstati sve. Znači npr.

32. Kolo - Teretana vs. Nani

i dalje ono što pišete ssovi , rezovi itd ...

admir-22

• *
  • Offline since 2010
  • € = 0
  • Silence!I kill you!
« Reply #7 on: September 25, 2011, 16:17:30 »
Pa kad napiše ime,dovoljno je.
Igra se po 10 tekmi,tako da se zna sve ;)
Nitko nikad nije dobio sve utakmice. Što prije shvatiš, bit će ti lakše. Plakanje za jednim porazom, ma koliko bio bolan, samo će usporiti karijeru. Ako si čist pred sobom, ako znaš da si sve dao za pobjedu, najbolje je zaboraviti. Zaboraviti odmah.-DP3

ericforman

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #8 on: September 25, 2011, 16:18:24 »
Pa kad napiše ime,dovoljno je.
Igra se po 10 tekmi,tako da se zna sve ;)

Ma znam ali ovako je više posla , mora gledati ovaj post pa onda ovaj , mislim jednostavnije je ovako , a i šta je teško napisati kolo prije protivnika :)

damirtm

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Željezničar za život cijeli!!!!
  • Naj Igrač: Lampard
  • Naj Klub: Željeznicar
« Reply #9 on: September 25, 2011, 16:59:04 »
I mogao bi od slijedece sezone svaki igrac nakon odigrane utakmice ispod ss-ova da napise listu strijelaca i da nemora moderator da racuna golove ;) to je svima 1 minut poslije postavljanja ss-ova.
Objasniti ženi kako se igra PES skoro je jednako teško kao objasniti muškarcu razliku u vrstama maskara.

DjDarko

• Offline since 2008
  • € = 0
  • Hellboy
« Reply #10 on: September 25, 2011, 17:04:34 »
Mozda bi neko svojim ljubimcima dodavao koji gol vise? Mislim da je bolje da postoji samo jedan moderator koji ce racunati samo golove i kartone, to nije nikakav problem, cisto da se zna da je sve regularno.

ericforman

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #11 on: September 25, 2011, 17:35:42 »
Mozda bi neko svojim ljubimcima dodavao koji gol vise? Mislim da je bolje da postoji samo jedan moderator koji ce racunati samo golove i kartone, to nije nikakav problem, cisto da se zna da je sve regularno.

Istina , bolje da bude par moderatora neka rasporede posao. Jedan neka računa kartone/strijelce , jedan tablicu itd , uglavnom bilo bi stoput lakše i brže kada bi se podijelo posao među par njih. Just a thought.

Cuky

• *
  • Offline since 2008
  • € = 7
  • Master Cuky
  • Naj Igrač: Iker Casillas
  • Naj Klub: Real Madrid C.F.
  • Naj PES: 2012
« Reply #12 on: September 25, 2011, 17:47:44 »
Ja uredno nakon svake utakmice vodim svoju statistiku. Nemam šta muljat, broj postignutih i primljenih golova lako se provjeri rezultatima, a samim time i gol razlika je uvijek lagana za provjerit.
Kad se zbroje golovi mojih igrača koji su zabijali broj bude malo manji od ukupnog zbog nekoliko autogolova.

Ja kad odigram utakmicu sve sa SS-ova prepišem i kad odigram tu grupu utakmica napišem rezultate, stavim SS-e i statistiku

admir-22

• *
  • Offline since 2010
  • € = 0
  • Silence!I kill you!
« Reply #13 on: September 25, 2011, 17:52:49 »

Istina , bolje da bude par moderatora neka rasporede posao. Jedan neka računa kartone/strijelce , jedan tablicu itd , uglavnom bilo bi stoput lakše i brže kada bi se podijelo posao među par njih. Just a thought.
Pa tako i radimo.Ne znam što se sad diže frka oko toga  :zbunjen:

DjDarko

• Offline since 2008
  • € = 0
  • Hellboy
« Reply #14 on: September 25, 2011, 18:56:28 »
pa damir je rekao da bi bilo dobro da mi sami pisemo strijelce. kazem da bi mozda neki muljali oko toga i npr umjesto nekoga ko je zabio prvi put gol napisali da je zabio najbolji strijelac. jer 100 ljudi 100 cudi... sto se mene tice ja u svakom izvjestaju napisem ko je dao gol i na kraju objavim statistiku ali cemu sluse moderatori ako oni to ne provjeravaju...