Marseille (TsJ984) 2:1 Shakhtar (PergerCRO)
strijelci: 77` 80` Lucho ; 11` Srna
Shakhtar (PergerCRO) 2:3 Marseille (TsJ984)
strijelci: 18` Eduardo, 80` Luiz Adriano ; 41` Cheyrou, 53` 60` Ayew
šta napisati, opet povratak na Marseille koji mi je zadavao toliko problema u ligaškom dijelu, ali sad očito sam im neke stvari skužio kako funkcioniraju,... utakmice smo igrali na 15min, što nam je pružilo više mogućnosti za odigravanje, taktičko nadmudrivanje, a ne samo jurnjavu po terenu. posjed lopte je konstantno bio u mojim noga u obje utakmice bilo je oko 57%, težio sam odigravanju, a kolega je koristio svaku moju grešku,...
prvi gol Srna zabija iz slobodnjaka, čim je sudac sudio prekršaj odma sam znao da je to gol, u prvom dijelu se baš i nisam nalazio rupe da zabijem, ali onda se budim u 2pol, i stiskam ali bezuspješno, i onda u greška protivnika koju koristim i izjednačavam nakon toga sam krenio odlučnije i onda Ayew vara Srnu koji ga ruši i to je penal koji Lucho zabija ala Panenka.
druga utakmice opet kolega bolje otvara i opet vodi pogotkom Eduarda, ali nakon toga postoji samo jedna momčad na terenu, igramo odigravamo, koristimo praznine i zabijamo, izjednačava Cheyrou nakon vrhunski podvaljene lopte u 16m, u drugom dijelu Ayew prvo koristi grešku golmana i obranbenog i donosi vodstvo, da bi malo nakon toga vrhunski sa nekih 18-19m iz prve opalio i zabio, i onda je kolega krenio odlučnije i zabija u 80min no međutim nije mogao doći do izjednačenja
REZULTATI UPISANI