Polusezonski prijelazni rok
Otvorena je službena tema za polusezonski prijelazni rok. Tema se zatvara u četvrtak 7.7. u 18h.

Do tada imate pravo da upišete sve vaše dogovore vezane za ovaj polusezonski prijelazni rok. Kao što piše u pravilima, na polusezonskom prijelaznom roku su mogući samo
TREJDOVI. Dakle razmjena igrač za igrača, a možete maksimalno ponuditi 2 igrača u toj razmjeni, ne više od toga. Primjer 2 igrača za 1 igrača, ili 2 igrača za 2 igrača. Svaki trejd koji je suglasno donešen sa obje strane, piše se u ovu temu. Ako smo recimo ja i armadaboy napravili trejd, onda samo jedan od nas piše u službenu temu da je trejd napravljen, a ne obojica, nema potrebe da se pišu jedno te iste stvari više puta. Dakle svatko neka odluči koji će od vas dvojice napisati napravljeni trejd u službenu temu. Ako vidim da obojica napišete jedno te isti trejd u ovu temu, jao se vama.
Vaše obavljene trejdove ćete pisati prema ovom primjeru:
(Nani) pozicija / ime igrača <------> pozicija / ime igrača (Admir)
Svi trejdovi koji ne budu napisani kako je prikazano u primjeru, će biti nevažeći i samim time ih nećemo priznati.
1. Kada se određeni transfer upiše u službenu temu, on se mora ispoštovati. U slučaju da se ne ispoštuje kazne za to su jako velike. O veličini kazne ćemo mi odlučiti.
2. Kada jednom upišete transfer u službenu temu onda ne smijete editirati taj post više. Dakle kada se upiše transfer ne smije ga nitko editirati, osim nas modova, ali onda ispod moramo napisati razlog editiranja. Mi ćemo vidjeti tko je od članova editirao svoj post u službenoj temi i onda ćemo ga kazniti. Dakle kada se određeni transfer jednom upiše gotovo je.Dakle da vam pokažem kako to treba ići. Ja sam zasada napravio trejd sa nanijem i armadaboyem, i obavijestio sam ih da ću ja napisati trejd u službenu temu, tako da oni ne moraju.
(Teretana555) CB,SB / Givet <------> CM,SM / Kuzmanović (Nani)
(Teretana555) DM,CM / Pedersen <------> CM,AM / Hernanes (Armadaboy)