KICKERBayer predstavio pojacanja za drugu polusezonu!!!

Nakon ne bas uvjerljive polusezone Pezer je morao krenuti u potragu za novim pojacanjima,među prvima koji je trebao napustiti klub bio je
Milan Baros jer je u ovoj trecoj sezoni bio najgora Pezerova ''devetka'' otkako ih je Pezer preuzeo jer je zabio svega 6 golova,prisjetimo li se 16 golova Marice prosle godine u prvoj polusezoni shvacamo koliko je malo zabio Baros...Osim Barosa klub su napustili
Ever Banega i
Chico,razlog njihova odlaska je skoro isti Banega je bio treca opcija na poziciji zadnjeg veznog i to mu nije odgovaralo jer je dosao da bi se nametnuo u prvih 11 ali Arturo Vidal i Mateo Brighi su imali prednosti ispred njega dok je Chico izgubio mjesto od Camare i takoder je zelio ponovno igrati u prvih 11...
Chico i Banega su u paketu otisli u Napoli, a dosli su
Paolo Cannavaro i
Maggiote je Milan Baros otisao u Shaktar da bi Brazilac
Jo preselio u Leverkusen...
Sto se toga tice Pezer je profitirao jer su i Maggio i Cannavaro bolji igraci od Chica i Banege,a i Jo je motoricniji od Barosa sto bi trebalo Apotekarima odgovarati...
Pezer je bio zadovoljan pojacanjima,ali je najavio i mijenjanje taktike(formacije) jer kako kaze sad ima igrace s kojima zeli njegovati napadacki nogomet,a ne tzv bunker kao do sada,kako ce to izgledati tesko je reci,sve cemo uskoro vidjeti...
Cannavaro ce nositi dres s brojem 6,Maggio s brojem 20,a Jo 9 sto znaci da Pezer od njega ocekuje da preuzme ulogu glavnog golgetera...
Kasnije smo priupitali i najiskunijeg igraca da podijeli s nama sto misli o novom treneru,suigracima klubu i svemu ostalome...
KICKER: Sto mislite o svom novom klubu?Paolo Cannavaro: Prije svega sretan sam sto sam dosao u ovako velik klub,za koji su u povijesti nastupala velika imena,u zadnje vrijeme nisu bili na tako visokoj razini,ali cemo se potruditi da se to promijeni,a imaju i odlicne navijace i bit ce mi drago debitirati na BayAreni...KICKER: Jeste li razgovarali sa trenerom jeste li u prvim planovima ili se morate dokazivati?Paolo Cannavaro: Pa,jos nismo o tome razgovarali ali sigurno da se moram dokazati,dosao sam iz kluba koji je tek usao u ovu jaku ligu i tesko da cu dobiti priliku na ''lijepe oci'',ali ipak u Napoliju sam dugo bio kapetan sto je mislim dokazalo moju kvalitetu sad se samo moram sto prije uklopiti u novu ekipu...KICKER: Kakvi su vam novi suigraci i trener?Paolo Cannavaro: Hehe,pa ovo sto sam stigao razgovarati vidi se da su Ballack i Hyypia vođe te momcadi i cak i prije utakmice ne dopustaju previse opustanja mlađim igracima ali to je dobro,najbolje sam se sprijateljio Brighijem jer je Talijan naravno,ali ne sumnjam ni da cu se slagati sa ostalim suigracima...Sto se tice trenera vidi se da voli strogi rezim,dakle rad,red i disciplina,cak i na treningu ne dopusta igracima kojima to nije posao na utakmici neke zezancije sloptom kad se igraju utakmice nego iskljucio koncentraciju,no izvan terena nam je kao prijatelj,tako da ne bi trebalo biti problema...KICKER: Hvala i doviđenja,sretno u novom klubu..Paolo Cannavaro: Hvala vama...Nakon njih pitali smo i Maggia i Joa te su rekli da se zele dokazati i igrati u prvih 11,a vjerojatno je za Joa to i vec zagarantirano time sto je bio devetku ali je i sam svjestan da ce morati biti u vrhunskoj formi da bi to zadrzao...