mislim da bi bilo dobro jos za najbolje strijelce i asistente uvesti nagrade, tim sa najmanje kartona i takve stvari
, moj prijedlog bar...
to je super ideja, i razmatrali smo je, no nažalost treba nam 4. osoba, tj. 4. mod koji bi to radio. Naime već smo poslove podijelili među nama trojicom pa taj zadatak ne možemo napraviti. Ako se javi 4. mod, dakako da ćemo to uvesti...

A i da ti iskreno kažem, mislim da uvedemo te kartone i strijelce bi dolazili ovi sa pesserbije i govorili da smo od njih pokupili 100%

Nama je ovako i onako bio cilj da imamo osnovne stvari koje ima jedna master liga na pes-u, i zadovoljni smo svime što liga ima, kasnije kroz sezone ćemo uvoditi neke novitete. Ovo najgol natjecanje smo uveli tek toliko da uvedemo malo atrakcije u sve ovo, jer vidim neki članovi rade pes6 kompilacije sa golovima, a kada se igra liga stvarno padaju odlični golovi, neki slučajno, neki namjerno...ako ništa barem ćemo uživati u majstorijama.

Topla preporuka ... ne se zayebavati s izmjenama ocjena u toku jedne sezone, otvara se nepotreban prostor za pi*darije koje su se npr. teretani dogodile na CTL-u. Ako ih treba mijenjati, mijenjajte ih po završetku sezone, tj. između dviju sezona. S tim da ostavite opciju "poništavanja" transfera u slučaju da je netko dogovorio trade za igrača koji bi kroz update bio oslabljen (pa i ojačan ... onda je na gubitku onaj koji prodaje) ... ili da na neki drugi način osigurate da se transferi za svaku narednu sezonu počinju dogovarati tek nakon što završi "administrativni" dio oko pripreme te nove sezone (npr. update ocjena ili nešto slično).
što se tiče ovoga, slažem se sa zlacom u svemu. Dakle stvar je ta, da na pesserbiji igraju sa patchem koji ima ocjene updejtane prije 2 godine jer igraju na fiveserveru. Dok deemaz 6.0 je izašao prije 4. mjeseca, i na taj način nema potrebe raditi updejt ocjena kada su 95% njih updejtane. A što se tiče tog updejta na pesserbiji, to je preloše napravljeno tamo, jednostavno nema logike s koje god strane pogledaš. No u to neću ulaziti, neka se sami snalaze s tim. Ocjene nećemo dirati, to je sigurno.
ehhee vidis to bi bilo dobro za mene da preko toga skupim para 
hahahah care...
teretana možeš komodno dodat i nagrade za fair play, strijelce i asistente 
bi sigurno...ali trenutno ja sam preuzeo posao za organizaciju lige i kupa,i neke još stvari...deo je za transfere,a dyny je za financije...4. osoba bi bila idealna za to.

Ovim putem ako se netko želi javiti...slobodno.

Koliko nas je potrebno za poceti??Vidim da nas je 11 prihvaceno jel cekamo 12. ili cekamo i vise??
Prijave će još trajati par dana, pa ćemo vidjeti sve na kraju, koliki će točan broj biti. Jedan igrač još nije dobio denied,niti approved, moram se čuti s njim još preko pm-a..on bi eventualno bio 12...a ako će se netko još prijaviti, onda će biti možda i više.