Author Topic: Rasprave  (Read 30027 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

teretana555

• *
  • Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: Lionel Messi
  • Naj Klub: FC Barcelona
  • Naj PES: 2010
Re: Rasprave
« Reply #15 on: June 15, 2011, 01:05:40 »
ovako, samo 2 kratka pitanja:

dakle odustajanje usred lige se kaznjava banom.... e sad da pitam, ako se ta liga odigra do kraja sezone, pa se onda odustane, da li je to ok?

i drugo pitanje:
NAMJERNO IZLAŽENJE IZ UTAKMICE – kazna od  -10 bodova na početku slijedeće sezone. (Na taj će se način igrač morati potruditi da prvo izađe iz bodovnog minusa i dođe do 0, pa tek onda ispočetka dok će ostali članovi već stvoriti bodovnu prednost nad njim, zato pazite kada igrate. Shvatite ovo kao zabavu, i bez živciranja. :D )

e sad, pes6.exe file je dosta poznat po bugovima i "black screenovima" itd. itd. e sad, kako cete vi znati da li je igrac namjerno izasao iz tekme ili ga je bug izbacio??? npr. mene izbaci ajmo reci svaku 10-20 tekmu, i sto ako se bas desi da je ta tekma ligaska, naravno ovo pitanje postavljam na upit organizatorima jer je malo "škakljiva" situacija kod koje bi moglo doci do nesuglasica.....

ej ronaldo... :)  dakle ovako, dozvoljeno je recimo nakon što odigramo sezonu da član napravi pauzu,znači on mora onda nama organizatorima lige doći i reći, dečki čuvajte mi moj tim, ja ću puzirati jednu sezonu, pa se vraćam...ako netko odustane, znači odigra samo jednu sezonu i odustane nakon nje konačno, dakle neće se više vraćati u ligu, onda mu ne trebamo niti davati ban, jer je odustao sam, dakle sam se povukao iz lige...i nema potrebe davati ban za to, kad je već otišao taj član. :)  Banom se kažnjava isključivo odustajanje iz lige dok liga još traje...za takve ljude nema mjesta u našoj ligi.  :nono: 

e sada ovo drugo...budem to dopisao u pravilima dodatno, ali tu se misli ne kada se nekome slučajno desi da ga izbaci već namjerno kada igrač odluči napustiti utakmicu...zato sam napisao ''namjerno'' izlaženje iz utakmice. :)Dakle recimo tebi se desi da prekine, ti se tada vraćaš u sobu gdje ste se dogovorili ti i taj igrač s kojim igraš ligašku utakmicu..ako je on otišao samo mu javiš na pm u roku od 5min nakon pucanja veze, e stari sorry, izbacilo me je, ajmo ponoviti tih koliko već minuta je ostalo...dakle ako nekom članu pukne veza, njemu je obveza da se u roku od 5 minuta javi igraču s kojim igra ligu. U slučaju da se to ne dogodi, onda ga ovaj drugi igrač prijavljuje, piše se automat 3:0..i slijedi novčana kazna za igrača koji je izašao. ;)

@ kale liga bi trebala trajati 5 tjedana...ako ne stigneš, nema veze, biti će nadamo se i 2. sezona, pa ćeš moći tada igrati sa nama i svojim timom,a dotle možeš vidjeti kako će to funkcionirati i kako izgleda liga i kup koji ćemo igrati u sezoni 1. ;)

p.s. senna,dyny riješio sam problem....sve što je zaključano moramo prvo otključati da bi mogli uređivati... :D 
“First say to yourself what you would be; and then do what you have to do.” – Epiktet

kale990

• Offline since 2010
  • € = 0
  • ex torcid990- od naše ljubavi virnije nima!!
  • Naj Igrač: Nikola Kalinić
  • Naj Klub: Hajduk
  • Naj PES: 6
« Reply #16 on: June 15, 2011, 02:42:44 »
ok fala ti...ako bude mista u 2. sezoni i ako budem tu za stalno 100% racunajte na mene

FK Luzeri

• Offline since 2011
  • € = 0
  • Naj Igrač: Ja
  • Naj Klub: Moj
  • Naj PES: Ne igram ga
« Reply #17 on: June 15, 2011, 14:15:34 »
Kad pocinje liga?

deo_from_zg

• *
  • Offline since 2008
  • € = 1
  • Naj Igrač: Thierry Henry
  • Naj Klub: Dinamo Zagreb
« Reply #18 on: June 15, 2011, 14:17:07 »
kad se prijavi određeni broj članova..

a ti,pošto si novi,moraš odigrat par utakmica s jednim od moderatora..

armadaboy

• Offline since 2007
  • € = 0
  • We're the boys in red.
  • Naj Igrač: Rooney
  • Naj Klub: Rijeka, ManUtd
  • Naj PES: 2011
« Reply #19 on: June 15, 2011, 15:11:47 »
Hvala moderatirima što me nisu odbili na prijavi :D

deo_from_zg

• *
  • Offline since 2008
  • € = 1
  • Naj Igrač: Thierry Henry
  • Naj Klub: Dinamo Zagreb
« Reply #20 on: June 15, 2011, 15:14:57 »
još stignemo

teretana555

• *
  • Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #21 on: June 15, 2011, 15:19:38 »
imaš dr. drea na avataru...on se nabildao kao smrad u zadnje vrijeme. :D  pa te zato još uvijek držimo...hehe,šalim se ja malo..vidjet ćemo sve,ali svakako si u igri ''zasada''..makar ono što ti je senna napisao,dobro ti je rekao...nisi trebao tako reći ono...  :nono:  al eto..pazi samo na to...inače vidjet ćemo zbog tvoje prošlosti na našim turnirima...  ;)
“First say to yourself what you would be; and then do what you have to do.” – Epiktet

FK Luzeri

• Offline since 2011
  • € = 0
« Reply #22 on: June 15, 2011, 15:49:20 »
A kako da igram sa drugim clanovima, gde da nadjem msn? evo msn fkluzeri@hotmail.com. I koji patch da stavim da bi igrao sa vama, koji vi koristite?
« Last Edit: June 15, 2011, 15:54:49 by FK Luzeri »

c_ronaldo_16

• *
  • Offline since 2009
  • € = 0
  • │█│║▌║││█║▌║▌║║▌ My game is fair play
  • Naj Igrač: ·٠•Xavier Hernández●٠·
  • Naj Klub: ★ Más que un club ★
« Reply #23 on: June 15, 2011, 16:02:43 »
DeeMaz 6.0, prošvljaj po odigranim turnirima, pogledaj clanove, posalji pm. nekome, odigraj tekmu :D
on stavi ss na forum, isprica detalje.....
ili jednostavno se javis nekom od moderatora, on ce te detaljnije uputit s kim da igras

FK Luzeri

• Offline since 2011
  • € = 0
« Reply #24 on: June 15, 2011, 16:19:32 »
c_ronaldo_16, aj mi ostavi tvoj msn pa da te ubacim da igramo.

admir-22

• *
  • Offline since 2010
  • € = 0
  • Silence!I kill you!
  • Naj Igrač: 11 ih je na terenu,ne 1
  • Naj Klub: Sloboda Tuzla.Since 1919
« Reply #25 on: June 15, 2011, 22:01:56 »
Teretana zmaje,gdje su pravila?
Vidim da su ih neki pročitali a ti si izmjenio pravila,tačnije izbrisao.Što to?
EDIT
Sad sam pročitao ove dvije stranice unazad.I imao sam predpostavku da ova ML baca na onu na PES Serbia.
« Last Edit: June 15, 2011, 22:14:21 by admir-22 »
Nitko nikad nije dobio sve utakmice. Što prije shvatiš, bit će ti lakše. Plakanje za jednim porazom, ma koliko bio bolan, samo će usporiti karijeru. Ako si čist pred sobom, ako znaš da si sve dao za pobjedu, najbolje je zaboraviti. Zaboraviti odmah.-DP3

senna

• *
  • Offline since 2007
  • € = 1
  • Naj Igrač: Ricardo Kaka
  • Naj Klub: AC Milan
« Reply #26 on: June 17, 2011, 14:43:15 »
Inače novi članovi koji nisu igrali na našim turnirima dosad moraju najprije odigrati par prijateljskih ako misle sudjelovati u ligi... tako da se jave moderatorima, deji, meni i ostalim online igračima ;)

teretana555

• *
  • Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #27 on: June 17, 2011, 22:18:58 »
OBAVIJEST:

Napisali smo nova pravila koja smo stvorili od nule. Razlog je taj što ne želimo imati veze sa pravilima iz lige na pesserbiji, kao niti njihovim excel fajlom kojeg oni koriste. Zato lijepo molim ekipu sa pesserbije da se ostave naše lige, jer ona više nema veze sa njihovom ligom...ako ćete igrati igrajte, ako nećete vratite se na svoj sajt i tamo igrajte, nama je iskreno svejedno. :vragic:

Druga stvar, što se tiče novih igrača prijavljenih pod rednim brojevima:

14. kiki_vk
15. diverse
16. bastard-1990
17. REDaction
18. alenseeman

vi u prvoj sezoni nemate pravo nastupa, razlog je taj što prvo moramo znati da ste ozbiljni članovi ovog foruma, i da zaista želite igrati na ozbiljan način, a ne samo da nastupite i odustanete nakon par utakmica. Niti imate neki broj postova na ovom forumu niti vas itko zna na ovom forumu, a 80% vas se registriralo na forum prije dan-dva. Dakle ako želite ući u ligu, morat ćete tijekom cijele prve sezone igrati prijateljske utakmice sa našim članovima, i na taj način ćemo znati da nema problema oko vas.  :party2: 

kristian826

• *
  • Offline since 2007
  • € = 5
  • Goodbye PES
  • Naj Igrač: There is no I in team...
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 5
« Reply #28 on: June 17, 2011, 22:57:06 »
mislim da bi bilo dobro jos za najbolje strijelce i asistente uvesti nagrade, tim sa najmanje kartona i takve stvari ;), moj prijedlog bar...
"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that." - Bill Shankly

Pezer

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: Ibričić,Srna,Henry
  • Naj Klub: Hajduk,Arsenal
« Reply #29 on: June 17, 2011, 23:04:56 »
Slazem se da bi trebalo za strijelce i asistente a za kartone nezz toga mislim nema u stvarnosti pa je mozda nepotrebno..
A ja imam drugo pitanje svjestan sam da se igrac moze dovesti tek u prijelaznom roku,ali hocu ja npr. moci dogovoriti trejd s nekim odmah na pocetku i da mi on dođe u prijelaznom roku??
I hoce biti i kod nas onog updatea igracevih ocjena ili??