Author Topic: primjedba  (Read 51138 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

VuXs

Re: primjedba
« Reply #30 on: March 13, 2007, 00:18:52 »
kao prvo..ovakva rasprava ne vodi nikam..ko naši političari..nisam sve ni' pročitao...
kao drugo ako je nešto lockano a imaš nešt' pametno za objavit pošalješ privat modu...evo da je ova tema u nekom drugom dijelu foruma šta bi ti napravio s njom...
kao drugo...jopes je trebao pobrati bananu dok je pi*** nije cenzurirao riječi..nisi dobio niti opomenu jopes....
melo...krpzzy-a nije bilo dok si ti haračio s Cr@ckom po forumu...vidjeli smo onda šta se događa kada se da malo slobode...i ovo je Cropes melo..
mnogi ne kuže čemu služi dio foruma "download"...
i ove ovdje poruke pola ste si ih mogli poslati preko privata...
i trudimo se držati reda..zato sam ja i žrtvovao svoj potpis da ne stavljam svoje sličice..
budite mi pozdravljeni

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • uni.bacc.ing.traff.
  • Naj PES: 6
« Reply #31 on: March 13, 2007, 00:25:45 »
kanite se vi jopesa...ima na forumu koji su bananu zasluzili vise nego ja...a to sto je meni promakla jedna rijec...to nemoj meni govoriti...postoji admin kojemu si mogao to prijaviti,ili me ti upozoriti da mi je to promaknulo...za takve stvari vi i sluzite da riktate ono sto nama promakne...i nije mi problem pobrati bananu ako sam to zasluzio...

r2csx

• *
  • Offline since 2005
  • € = 4
  • Technical support
« Reply #32 on: March 13, 2007, 00:28:07 »
i nije mi problem pobrati bananu ako sam to zasluzio...

to je pravi duh, da je takvih više stalno bi dijelio banove :D

dmg_

• Offline since 2007
  • € = 0
  • nkdzasr
  • Naj Igrač: totti, kranjčar, schmeichel
  • Naj Klub: dinamo
« Reply #33 on: March 13, 2007, 07:52:54 »
ok, neda mi se sad pojedinačno kvotat :)

Da je ova tekma u drugom dijelu foruma?
Pa stvar je u tome da nije i da se držimo teme - primjedbe. Dakle, najnormalnije razgovaramo i gledamo kako bi forum mogli poboljšati.

"Mnogi ne kuže čemu služi download dio"
Moram priznati da nisam baš shvatio kaj točno misliš :)
Ovak.
Download dio je dio gdje se stavljaju download linkovi. Potpuno je normalno da se objavi link i tema locka kako nebi bilo spama budući da tak i tak postoje različiti podforumi gdje se diskutira o tima patchevima/dodacima/alatima.

Veliš da se prije divljalo po forumu. Kaj ne misliš da se to moglo drugačije riješiti, a ne samo lockanjem hrpetine tema?
Upozoravanjem membera ili bananjem istih.

Opet pitam isto, zakaj je, recimo, onaj topic stadioni zaslužio lock? Jopes je postao koristan link na tutoriale. Ja sam Dogmi odgovorio kako se Rhino može besplatno downloadati i zbilja ne vidim kakva je tu opasnost za daljnji razvoj u OT ili spam?
U slučaju da dođe do spamanja u tom topicu, lock button još uvijek stoji na istom mjestu :)

Uglavnom, da se ne ponavljam po pedeseti put, Vux, čini mi se da nisi shvatio kaj sam točno htio reći s ovim prigovaranjem, a neda mi se opet ponavljati.

Samo ne kužim, kaj sam ovdje trebao slati na private?
Svakom moderatoru moje iste žalopojke?
Ako misliš na onu zabunu s Jopesom - to smo i riješili preko PM-a. :P
KAJ

"... i neka moja pjesma tebi snage da..."

VuXs

« Reply #34 on: March 13, 2007, 12:10:19 »
pa nekužim zakaj si ovaj post pisao kad vidim da si sve skužio kaj je pisac htio reć osim downloada ali si i to skužio...neznam zašto e zaslužio lock,'sam ga ja lockao?a kao to sam rekao ako nisi misliš da se netreba lockat pošalješ  pm
nisam mislio da si ti trebao slat pm..nego rasprava di ste se prepirali tko je kriv tko nije...
« Last Edit: March 13, 2007, 12:13:20 by VuXs »

grzzz

« Reply #35 on: March 15, 2007, 03:07:21 »
Prije svega da naglasim da ovo nije primjedba, nego prijedlog, samo šta nisam htio otvarat novu temu, a može se donekle nadovezat na ove prethodne postove.

Možda bi svi modovi samo malo mogli smanjit brzinu reakcije i pustit teme da probaju zaživit prije nego reagiraju, jer smo sad već došli do apsurdne situacije da mi se ljudi sa pitanjima javljaju ne samo na PM, nego i na MSN, pa čak i na mail, i kad im objasnim da je njihovo pitanje savršeno za forum, obično kažu da ih je strah otvarat nove teme da ih svi odmah ne napadnu. Ne znam je li se ovo događa i drugim editorima, al meni je tako digod se okrenem. Da se razumijemo, ne smeta mi, ali je glupo kad baš zbog toga i postoji ovaj forum.

Moj priedlog je: dajte temama dan-dva, a ako onda procjenite da su nepotrebne ili da su izvršile svoju funkciju, ili su duple (odnosno već postoji isti odgovor negdje) nemojte ih ni lockat, nego ih odmah brišite..., ali dozvolite da ljudi barem dobiju odgovor prije locka.
Toliko od mene.

jopes

• *
  • Offline since 2008
  • € = 0
  • uni.bacc.ing.traff.
« Reply #36 on: March 15, 2007, 10:34:51 »
tvoj je prijedlog ok...ali u 95% slucajeva (bar u mom dijelu) ljudi otvaraju temu dkz i pitaju stvar koja je vec pitana 5 puta,a on otvara 6-ti dkz topic...95% tih slucajeva sto ti se javljaju su ljudi kojima se neda citati stare postove pa ponovo pitaju jednu te istu stvar po 15-ti put,il pitaju stvari kako promjeniti da mu ne bude poljud nego maksimir jer se zasitio poljuda i kad mu ti odgovoris da se nauci koristiti kitserverom,kao sto se i meni svojevremeno odgovorilo,on te pocne vrijeđati (bax)
ja ako znam u cemu je problem uvijek pokusavam pomoci...ali nek se javi onaj koga ne iritira pitanje 
sta,kako i di da stavim option file i sta je uopce to....
sve u svemu ja se,ponavljam, slazem sa grzzz-om

p.s. molim da se nitko ne nadje uvrijeđen

grzzz

« Reply #37 on: March 15, 2007, 13:40:33 »
za DKZ je stvarno istina  :lol: 552.000 postova u kojima se traži da im se objasni DKZ i barem 30-ak objašnjenja koja očito nitko ne čita. Ma shvaćam ja i vas modove zato i nisam htio da bude primjedba, nego čisto da kažem šta mi se čini. A za DKZ treba postavit svjetleće putokaze, ali k... , vjerovatno bi se opet neko pametan našo pa otvorio novu temu........

melo

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #38 on: March 15, 2007, 14:07:32 »
dok si ti haračio s Cr@ckom po forumu.
uuuuuuuuu...bit ce da sam pocinio tesko kazneno djelo, koj mi ku*ac to stalno natices na nos, jel sad spamam i dalje? jel sam se popravio?
slobodno mi daj ban ako sam ga zasluzio ovim postom ako sam uvrijedio "gospodina"  :wink:

« Last Edit: March 15, 2007, 14:23:48 by Melo »

VuXs

« Reply #39 on: March 15, 2007, 20:38:38 »
gle nemoj mi se bahatiti..di ti nabijam na nos?josh sam te negdje pohvalio kak' si se popravio i da se drugi spammeri trebaju ugledati u tebe..a ak imaš nekih problema možemo se nać negdje da rasčistimo, nije problem...

BUKI

• Offline since 2006
  • € = 0
  • T' estimo Barça. Visca el Barça i Visca Catalunya!
  • Naj Igrač: Messi
  • Naj Klub: FC Barcelona
  • Naj PES: 2009
« Reply #40 on: March 15, 2007, 23:05:44 »
daj se smirite,tak ste kaj deca,najveci spamer je dubrava

melo

• *
  • Offline since 2006
  • € = 0
« Reply #41 on: March 16, 2007, 12:47:34 »
gle nemoj mi se bahatiti..di ti nabijam na nos?josh sam te negdje pohvalio kak' si se popravio i da se drugi spammeri trebaju ugledati u tebe..a ak imaš nekih problema možemo se nać negdje da rasčistimo, nije problem...

hehe najs...
gle srry sto sam "preburno" reagirao sto me i dalje nazivas spamerom a to vise nisam (barem mislim)  :hm:  :lol:

BTW:ja sam tebi svoje rekel i vise se ne nadovezujem na ovo, mislim nema potrebe da se svadjamo i neznam kaj,Peace
i jos jednom isprika  :wink:
« Last Edit: March 16, 2007, 13:16:59 by Melo »

senna

• *
  • Offline since 2007
  • € = 1
  • Naj Igrač: Ricardo Kaka
  • Naj Klub: AC Milan
« Reply #42 on: March 30, 2007, 20:12:23 »
Evo modovi pripazite malo, sigurno vam je u oko upa dinamo sjever koji je pootvara 5 de*ilnih topica u 5 minuti i još se nešto buni, a tu je i BBBManiac, pa još njihovo dopisivanje tipa Hvala, pa onda drugi Nema na čemu... dinamo sjever je zaslužija bananu po mom...

VuXs

« Reply #43 on: March 31, 2007, 11:32:45 »
samo josh nešto..
ubuduće ako mislite da netko zaslužuje bannanu pošalite to modu na privat,pa se on dogovori s adminom...jer bzvz se ovako navlačit...
peace

dubrava

« Reply #44 on: April 09, 2007, 20:00:51 »
daj se smirite,tak ste kaj deca,najveci spamer je dubrava
ja mislim da ovo zasluuje bann navodni mod a ovak spama i da gle moderatori smirite malo živce,kaj melo je pošizil što mu se nabija na nos što je spamer kaao i meni sad jel sam odslužio kaznu? e pa jesam nemora ovaj borat semler mi niš nabijat da sam smaer jel je on i sam spamo onim postom