Author Topic: Olympique de Marseille  (Read 806 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pezer

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: Ibričić,Srna,Henry
  • Naj Klub: Hajduk,Arsenal
  • Naj PES: 6
Olympique de Marseille
« on: November 25, 2010, 22:55:06 »

Ime: Olympique de Marseille
                                                                                   Nadimak: l'OM, l'Ohème
                                                                                   Osnovan: 1899.
                                                                                   Stadion: Stade Vélodrome,Marseille-60.031
                                                                                   Predsjednik: Jean-Claude Dassier
                                                                                   Trener: Didier Deschamps

1.kolo
CroPezer(Olympique de Marseille) 2:3 Adebayor_15(Feyenoord Rotterdam)

Dobra tekma,napeta...Ja sam poveo,nakon toga Adebayor radi preokret i dolazi do vodstva 2:1 pogocima odlicnih Tomassona i Makaaya,uspio sam se vratiti u igru pogotkom Gignaca,no u 90+ Adebayor odnosi pobjedu...Mozda sam mogao izvuci izjednaceno ali eto presudila je Adebayorova kvaliteta u napadu..
gg i sretno dalje adebayor :party2:
« Last Edit: November 25, 2010, 23:32:48 by Pezer »

Pezer

• Offline since 2010
  • € = 0
Re: Olympique de Marseille
« Reply #1 on: November 25, 2010, 23:39:25 »
2.kolo
C_ronaldo_16(Udinese) 7:2 CroPezer(Olympique de Marseille)

Jako dobra utakmica, c_ronaldu sam prepustio inicijaticu jer kad sam vidio njegove rezultate znao sam da se ne mogu nadigravati pa sam postavio i zatvoreniju formaciju no vec u prvom napadu on zabija pogodak,ali i ja izjednacujem u svom prvom napadi cak sam se ponadao i boljem rezultatu ali kasnije me unistio s penalima bila su 3 penala u njegovu korist no vec je bilo 3:1 za njega tako da to nije razlog za izvlacenje ;) ja sam uspio na kraju iz jedne solo akcije s Valbuenom zabiti gol no bilo je kasno... mozda izgleda gore nego je bilo,ali ipak mislim da jos nisam dorastao C_ronaldu_16 morat cu traziti bodove protiv drugih..
gg i sretno dalje, uzivaj :party2:

« Last Edit: November 25, 2010, 23:42:52 by Pezer »

Pezer

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #2 on: November 26, 2010, 18:41:39 »
4.kolo
CroPezer(Olympique de Marseille) 0:6 Crny88(Fenerbahce)

Nastavljam sa losim rezultatima,mozda mi fali jos jedan napadac uz Gignaca malo bolji, ali ipak i s njim bi izgubio velikom razlikom,imao sam tri velike prilike nisam iskoristio,dok je Crny iskorstio i viska svojih prilika :D ,a nemam sta reci Crny svaka cast nadigrao si me u potpunosti,valjda cu imati vise srece protiv nekog drugog...
Crny gg i sretno dalje :party2:

Pezer

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #3 on: November 27, 2010, 19:42:43 »
5.kolo
CroPezer(Olympique de Marseille) 1:2 dynamyte(Boca Juniors)

Nastavljam za losim rezultatima...odlicno sam otvorio utakmicu i poveo vec u 2. minuti igrao jako dobro do poluvremena,a onda se sve okrenilo i Dynamyte je zabio dva gola nakon toga je bilo kasno,nisam iskoristio neke svoje prilike, eto sto reci zasluzena pobjeda dynamytea i jos jedan moj poraz :tuzan2: ako ubrzo ne uspijem nekog pobijediti :spank: :death:

gg i sretno dalje :party2:

Pezer

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #4 on: December 06, 2010, 19:08:54 »
7.kolo
CroPezer(Olympique de Marseille) 2:3 Admir_22(Porto F.C.)

Evo nastavljam sa nizom poraza omjer 0:5 sad :fpalm: Admir je dobro poceo tekmu poveo,ali vracam se i uspijevam preokrenuti rezultat i povesti 2:1 no Admir se uspio vratiti i pobijediti i meni nanijeti jos jedan poraz...Moram priznati da nisam ocekivao pobjedu kad sam vidio da on ima dobroh rezultata no kad sam poveo 2:1 krivo mi je da bar nisam izvukao bod mozda bi bilo i zasluzeno,no sta je tu je...

gg i sretno dalje prijatelju :party1:

Pezer

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #5 on: December 06, 2010, 22:41:34 »
6.kolo
CroPezer(Olympique de Marseille) 1:2 Deo_from_zg(Fulham)

Naravno moj poraz 8) ovo je utakmica u koju sam usao jako zatvoreno jer sam vidio da je Deo i puno boljim igracima uvaljivao 5 komada ali otvorilo mi se i zabio sam za 1:0 imao sam jos jednu odlicnu priliku, ali neiskoristenu od strane Gignaca i deo je to preokrenuo i rutinski priveo kraju,moram priznati da su mi svi igraci imali formu najmanje na zelenom pa je i to pomoglo...Sve u svemu zadovoljan sam jer ovakav rezultat protiv Dea znaci da napredujem...

gg i sretno dalje Deo :party2:

Pezer

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #6 on: December 07, 2010, 16:54:58 »
Predane utakmice(moje prve pobjede haha ;) )

3. kolo
CroPezer 3:0 ericforman
8.kolo
CroPezer 3:0 Ronaldinhoollder
10.kolo
CroPezer 3:0 huDj

evo nazalost nisam mogao s njima normalno odigrati, no napokon malo bodova :D

Pezer

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #7 on: December 10, 2010, 23:30:34 »
9.kolo
CroPezer(Olympique de Marseille) 1:2 Žiky(S.S. Lazio)

Recap:
Odlicna tekma od strane Zikya morma priznati utakmica u kojoj sam imao najmanje sanse za pobjedu iako ih je bilo gdje sam gubio i sa po 6:0 iako to rezultat ne govori,sjetio sam se da sam protiv c_ronalda_16 i crnog postavio ofenzivnu postavu pa su mi zabili preko 5 komada,protiv Zikya sam poceo utakmicu sa postavom 3-6-1 sto mi se na neki nacin isplatilo zavrsilo je 2:1 za njega iako je po utakmici zasluzio i vise dovoljno je vidjeti posjed lopte vec se sve zna...on je poveo 2:0 ja sam iskoristio njegovu nepaznju i zabio za 2:1 u 36 minuti i tako je zavrsilo,sve u svemu mogu biti zadovoljan sa rezultatom..
gg i sretno dalje Ziky :party2:

Pezer

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #8 on: December 13, 2010, 23:20:25 »
Predane utakmice:

11.kolo
CroPezer 3:0 DarkBoss123
15.kolo
CroPezer 3:0 TIR669

Pezer

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #9 on: December 13, 2010, 23:55:00 »
13.kolo
CroPezer(Olympique de Marseille) 2:2 Dado22(Palermo)

Recap:
Odlicna utakmica i moji prvi posteni bodovi,zavrsilo je 2:2 iako mogu zaliti sto nisam pobjedio iako je Dado igrao odlicno,mogu zaliti jer sam promasio 3 zicera kad sam isao sam na njegovog vratara...Dado je dva puta vodio ja dva puta stizao,eto sve u svemu mogu biti zadovoljan jer sam prekinio crni niz koji traje od pocetka lige i vise nemam sve poraze(ako ne racunamo ove utakmice koje su predane)

gg i sretno dalje Dado :party2:
« Last Edit: December 13, 2010, 23:56:52 by Pezer »

Pezer

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #10 on: December 14, 2010, 16:48:02 »
12.kolo
Pezer(Olympique de Marseille) 1:2 Playmaker(Ajax)

Recap:
Dobra tekma, Playmaker je cijelo vrijeme dominirao,nisam bio previse opasan zabio sam jedan gol iz kontre, a to pokazuje i moja statistika 3 udarca 1 u okvir,posjed lopte na strani Playmakera sve u svemu zasluzena pobjeda...

Pezer

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #11 on: December 16, 2010, 23:11:49 »
13.kolo
Pezer(Olympique de Marseille) 3:0 .danijel.(PSG)

Recap:
Jako dobra utakmica danijel je drzao loptu ali ja sam zabijao,sutevi su mi bili puno precizniji sto pokazuje statistika...
Poveo sam autogolom Sakha,kasnije pogađa Valbuena i kad sam poveo 2:0 zatvorio sam formaciju ali otvorila mi se prilika i za treci pogodak i to je bilo to...Mozda 3:0 i nije potpuno posten rezultat ali mislim da sam zasluzeno pobijedio...
« Last Edit: December 16, 2010, 23:22:06 by Pezer »

Pezer

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #12 on: December 20, 2010, 18:06:01 »
Predana utakmica:
18.kolo
ericforman 0:3 Pezer

Pezer

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #13 on: December 20, 2010, 21:47:44 »
19.kolo
Crny88(Fenerbahce) 2:0 Pezer(Olympique de Marseille)

Recap:
Dobra tekma,prvo poluvrijeme sam izdrzao ali u drugom me crny slomio i lagano je priveo tekmu kraju,imao sam svojih prilika ali ipak crny je puno bolji od mene u ovom trenutku...

« Last Edit: December 20, 2010, 21:52:26 by Pezer »

Pezer

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #14 on: December 24, 2010, 12:00:08 »
17.kolo
c_ronaldo_16(Udinese) 0:0 Pezer(Olympique de Marseille)

Recap:
Jako dobra utakmica, imali smo svoje prilike moja najveca kad Gignac pogađa vratnicu,ali najveca uopce na utakmici je jedanaesterac za Udinese koji moj vratar Riou brani fantasticnom paradom...za mene odlican rezultat jer sam prvu tekmu izgubio 7:2...
gg isretno dalje :party2: