Author Topic: Ostali stadioni u hnl-u  (Read 16219 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

kay

Re: Ostali stadioni u hnl-u
« Reply #61 on: June 18, 2007, 12:45:35 »
malo sam se i ja igrao s kantridom ovaj vikend. zasad napravio samo južnu tribinu. nemam baš nekih dobrih fotki pa nisam siguran koliko sam potrefio detalje..

Ivan123

« Reply #62 on: June 18, 2007, 12:58:56 »
Tribina je super, fali ti samo kućica za kamermana između zadnjeg slova A i zadnjih stepenica, na vrhu tribine, ostalo je odlično!

GodSmack1987

« Reply #63 on: June 18, 2007, 13:00:08 »
prejebene su ti texture!!!!!
na c tribini (tamo iznad hnk di pise) su ti produzene svecane loze zadnja 2 reda odozgora! sa nekim plasticnim krovom!

Tribina je super, fali ti samo kućica za kamermana između zadnjeg slova A i zadnjih stepenica, na vrhu tribine, ostalo je odlično!

ta kucica ti izgleda ko poljski wc i mislim da nije za komentatora nego za kameru

Pesekan

« Reply #64 on: June 18, 2007, 14:14:16 »
opa kay, fenomenalno je ovo, pogotovo ako je bilo gotovo samo za vikend... vidi se tko je profesionalac :)

imaš možda želju da sam završiš stadion jer već sad vidim da bi tvoj bio 10 puta bolji od mog?

mislim, mogu ja zavrsit i svoju ali ja sam totalni amater u tome i tko zna kako ce to na kraju ispast, a vjerujem da ti mozes u kracem roku napravit bolje... ja sam koristio ove slike:

http://stadiony.net/stadium.php?s=336
http://www.frank-jasperneite.de/jahr2004/RijKam310704.htm

Ivan123

« Reply #65 on: June 18, 2007, 14:35:16 »
na c tribini (tamo iznad hnk di pise) su ti produzene svecane loze zadnja 2 reda odozgora! sa nekim plasticnim krovom!

ta kucica ti izgleda ko poljski wc i mislim da nije za komentatora nego za kameru

Pa napisao sam da je za kamermana... Ti nisi dobro pročitao...

A možete obojica napraviti isti stadion pa čiji bude lošiji će dobiti ban...  :lol:

kay

« Reply #66 on: June 18, 2007, 21:49:55 »
mislim da sam vidio to na nekoj fotki al se slabo vidi. I loše bi mi s tim izgledalo, ovak mi je bolje.
opa kay, fenomenalno je ovo, pogotovo ako je bilo gotovo samo za vikend... vidi se tko je profesionalac :)

imaš možda želju da sam završiš stadion jer već sad vidim da bi tvoj bio 10 puta bolji od mog?

mislim, mogu ja zavrsit i svoju ali ja sam totalni amater u tome i tko zna kako ce to na kraju ispast, a vjerujem da ti mozes u kracem roku napravit bolje...
Ne, pa nemoš sad odustat. Meni baš tvoja *ebeno izgleda. A i da nije bilo ove sad spike kak će skoro bit gotova ne bi ja ni išao s ovim. Ne volim pritiske tipa kad će bit gotovo, kolko još itd. Zapravo sam je i uzeo radit samo za svoj gušt, i da isprobam neke nove finte kod ubacivanja kroz blender i sie. I pitanje je hoće li to sve uopče funkcionirat.

Pesekan

« Reply #67 on: June 18, 2007, 22:16:36 »
oukej, ali kad vidim ovu tvoju tribinu naspram moje sram me je, pogotovo ako je tebi trebao jedan vikend a meni dva tjedna :tuzan2:

postavio sam si rok od tjedan dana, nadam se da ću ga uspjet ispoštovat :)

GodSmack1987

« Reply #68 on: June 18, 2007, 22:33:48 »
postavio sam si rok od tjedan dana, nadam se da ću ga uspjet ispoštovat :)
ja svoj dio posla radim turbo brzo tako da cemo bit u isto vrijeme gotovi! vec ti znas o cemu ja! ;-)

SasoM

« Last Edit: June 18, 2007, 23:42:36 by SasoM »

GodSmack1987

« Reply #70 on: June 19, 2007, 00:00:52 »
pa to je skoro gotovo?? sta ti je jos ostalo?

SasoM

« Reply #71 on: June 19, 2007, 00:03:03 »
pa to je skoro gotovo?? sta ti je jos ostalo?

Još neki detajli na ovoj tribini.... i još puuuno detajla(sponzori, lože i slično) na natkrivenoj tribini..... i na tribini iza gola:D
http://www.slikomat.com/slika/1284634.htm

http://www.slikomat.com/slika/1284545.htm

Ima tko sliku semafora?
« Last Edit: June 19, 2007, 19:32:36 by SasoM »

SasoM

« Reply #73 on: June 20, 2007, 18:56:43 »

GodSmack1987

« Reply #74 on: June 20, 2007, 19:40:58 »
znaci vidim pomogao sam! pre*ebeno ti je! ;-)