Zabio si lijep gol? Želiš ga pokazati? Prijavi se na Najgol mjeseca svibnja!
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Stadion kamen ingrada je stvarno jednostavan za napravit. 3 sati i gotov je
Tribina je super, fali ti samo kućica za kamermana između zadnjeg slova A i zadnjih stepenica, na vrhu tribine, ostalo je odlično!
prejebene su ti texture!!!!!na c tribini (tamo iznad hnk di pise) su ti produzene svecane loze zadnja 2 reda odozgora! sa nekim plasticnim krovom!Quote from: Ivan123 on June 18, 2007, 12:58:56Tribina je super, fali ti samo kućica za kamermana između zadnjeg slova A i zadnjih stepenica, na vrhu tribine, ostalo je odlično!ta kucica ti izgleda ko poljski wc i mislim da nije za komentatora nego za kameru
prejebene su ti texture!!!!!na c tribini (tamo iznad hnk di pise) su ti produzene svecane loze zadnja 2 reda odozgora! sa nekim plasticnim krovom!
opa kay, fenomenalno je ovo, pogotovo ako je bilo gotovo samo za vikend... vidi se tko je profesionalac imaš možda želju da sam završiš stadion jer već sad vidim da bi tvoj bio 10 puta bolji od mog?mislim, mogu ja zavrsit i svoju ali ja sam totalni amater u tome i tko zna kako ce to na kraju ispast, a vjerujem da ti mozes u kracem roku napravit bolje...
postavio sam si rok od tjedan dana, nadam se da ću ga uspjet ispoštovat
pa to je skoro gotovo?? sta ti je jos ostalo?