Author Topic: Problem s konfiguracijom ili?!  (Read 798 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nikimen

• Offline since 2009
  • € = 0
  • Naj Igrač: Prosinečki
  • Naj Klub: Arsenal
  • Naj PES: 6
Problem s konfiguracijom ili?!
« on: September 28, 2010, 03:06:54 »
Nabavio sam komp, Intel Pentium D, procesor 3.2 GHz, 2.0 GB RAM-a, grafička NVIDIA GeForce 8400 GS. Zanima me, je li ta konfiguracija dovoljno jaka da pokrene PES na "medium" razini?! Kad postavim i na "low", dok mi igrač sprinta, njegovo prezime iznad njega treperi. Gdje je tu problem?! Pokušao sam uključivati/isključivati frame skipping i VSync, mijenjati rezoluciju, ali ništa. Što da učinim?! Molim Vas za pomoć!!!
Ako je Korade k'o Rade, kakav je onda Rade?!

teretana555

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: Lionel Messi
  • Naj Klub: FC Barcelona
  • Naj PES: 2010
Re: Problem s konfiguracijom ili?!
« Reply #1 on: September 28, 2010, 03:27:48 »
skini si sa neta riva tuner...ili si skini novi driver za grafičku...instaliraj tune up utilities i stavi na turbo mode...mislim guglaj malo,ima rješenja kako poboljšat glatkoću igre samo treba tražit malo.  :kava:
“First say to yourself what you would be; and then do what you have to do.” – Epiktet

TIR669

• Offline since 2010
  • € = 0
  • RI 1987 HR
  • Naj Igrač: Erceg, Rooney
  • Naj Klub: HNK Rijeka
« Reply #2 on: September 28, 2010, 09:31:19 »
Ja imam P4 2GHz, 768MB RAMa i x1600 pa vrtim na high na 1280*960 i offline i online bez problema... Tako da sigurno nije do toga.

Koliko su ti Windowsi stari, jeli ti HDD popunjen 99% ili prazan, imaš li neki antivirusni program; skeniraj komp, isključi sve nepotrebne programe (ako imaš npr Windows 7 ili Vistu, isključi sve gadgete.
Hvala ti Bože što sam R I J E Č A N I N

Volim grad koji teče...

-CEKI-

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: Kun Aguero
  • Naj Klub: Milan
  • Naj PES: 2012
« Reply #3 on: September 28, 2010, 09:51:45 »
Takav sam ja prije problem imo, al na nekoj drugoj igrici ne sjećam se točno kojoj... dok sam igro, neki objekti su treperili, na kraju se ispostavilo da je grafička otišla...

nikimen

• Offline since 2009
  • € = 0
« Reply #4 on: September 28, 2010, 12:38:09 »
@ teretana555ž
Pokušat ću. Inače, laik sam u sferi grafičkih kartica i softvera vezanih za njih, pa mi je svaki savjet koristan. Ovu sam konfiguraciju kupio za nadolazeći PES 2011 (igram ga još od prvog ISS-a). Hvala ti na "smjernicama", proguglat ću..btw, driver za grafičku mi je updejtan..

@ TIR669
Windowsi su mi XP Professional SP 3, HDD ima 320 GB, popunjeno je 5 %, BitDefenderom je skenirano sve - čist je. Dakle, ne bi trebao tu biti problem. Ali, hvala ti na odgovoru stari!!

@ CEKI
Ajme muko moja, neće valjda već krepati...
« Last Edit: September 28, 2010, 12:40:22 by nikimen »

Pezer

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: Ibričić,Srna,Henry
  • Naj Klub: Hajduk,Arsenal
« Reply #5 on: September 28, 2010, 14:45:54 »
Mozda je do DEMA ja imam 2gb RAM-a, GeForce 210 512mb grafu 2,6 intel dual core procesor i samo kad mi je Bayern u utakmici bilo da je to COM bilo da ja igram s njim treperi mi ime i nekad zastane dok kad igram Copa libertadores ne stopa cak i kad sam skinio patch sa realom i interom oni rade normalno samo Bayern stopa...

nikimen

• Offline since 2009
  • € = 0
« Reply #6 on: October 02, 2010, 20:17:31 »
@ Pezer
Problem je taj što je ovdje rjieč o PES-u 2010. Demo još nisam ni igrao na ovom ranije opisanom kompu. Zaista me pila ovo. Kupim jači komp, i ne mogu igrati PES kako želim...

nikimen

• Offline since 2009
  • € = 0
« Reply #7 on: October 09, 2010, 14:30:18 »
Dodao sam još 1 Gb RAM-a danas, ali nema pomaka, PES i dalje trtza. Drajvere za grafu sam apdejtao, Windows je XP SP 3, nema virusa, nafriško sve instalirano, pregledano BidDefenderom....ne kužim u čemu je problem i dalje....sve ocjene u specifikacijama unutar PES settings-a su "Good"...ali PES i dalje trza...ma glava me boli, pokušao sam sve solucije...

-CEKI-

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: Kun Aguero
  • Naj Klub: Milan
  • Naj PES: 2012
« Reply #8 on: October 10, 2010, 23:21:16 »
Izgleda da je onda grafa ošla, al prije nek kaj ideš poduzimat, rađe pozovi neku stručnu osobu, da to sve ljepo utvrdi kaj je, zakaj je, možda je i do proca al sumnjam....

bjede

• Offline since 2009
  • € = 0
« Reply #9 on: December 05, 2010, 00:35:52 »
Što si na kraju zaključio? I u mene je isti problem. Igra kao da je ubrzana, ne mislim na samu brzinu igre (to sam smanjio), već gameplaya, kao da ne ide glatko, a konfiguracija je sasvim dovoljna.

nikimen

• Offline since 2009
  • € = 0
« Reply #10 on: July 20, 2011, 16:42:09 »
Ništa, naštimam preko Nvidia settings-a sve one parametre, uključim Game booster, Riva Tuner (D3DOverrider), isključim antivirusni program i onda idem igrati. Nekad igra ide glatko, a ponekad šteka. Igram na low razini. Nemam izbora.