Author Topic: Igranje sa slabijim klubovima  (Read 7028 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Carlos!

Re: Igranje sa slabijim klubovima
« Reply #75 on: August 01, 2007, 21:07:38 »
Neznam dali ti Dinamo vs Arsenal ili Barca,Real Madrid,Juve,Milan znaci igrati sa slabijim klubom ako da onda i ja igram sa slabijim klubovima i meni je vise zanimljivije igrat sa jadnim klubom protiv svjetskog kluba npr. Croatia Sesvete Vs Arsenal (zavrsila doma 0:0) a igrao sam kod njih i odigro 1:1 a to je ona uzvratna i zato sam dobil pa ako ti se to ubraja  onda i ja spadam u tu skupinu

senna

• *
  • Offline since 2007
  • Naj Igrač: Ricardo Kaka
  • Naj Klub: AC Milan
  • Naj PES: 6
« Reply #76 on: August 10, 2007, 10:36:50 »
...ako igram s nekim klubom zvučnijeg imena, onda nikad ne igram sa "match mode players" nego sa "original ML"... gušt mi je sa Castolom i ekipom, naravno, samo ako ih u sezonu, dvi uspijen sve prodat :D

Germinal

« Reply #77 on: August 10, 2007, 11:38:59 »
Ja sam sa Kamen Ingradom na MAtch Modu na penale dobio Juve ja ne znam igrao sam defenzivu totalnu imao jedan sut na gol i iz tog jednog gol zatim su oni jos napadali dali mi gol ali sam zavrsio utakmicu na jedanaestercima

KotoracMarkoJa

« Reply #78 on: September 21, 2007, 18:37:20 »
ja ne volim bas da uzimam slabe timove,vecinom sam uzimao barcu jer nije losa uzimao sam je dok mi nije dosadila a sada vecinom uzimam valenciu ili manchester city.od reprezentacija uzimam obalu slonovace,portugal.hmmmmmm mada nije ni brazil loss

Mali Vrag

• Offline since 2009
  • Naj Igrač: THIERRY HENRY
  • Naj Klub: Barcelona
  • Naj PES: 2010
« Reply #79 on: March 19, 2010, 22:25:35 »
ja san igra s boltonom i osvojia sve sto san moga i kupija naj igrace i sad san krenija s blacburnom(jacina mi je profesional)