Stare verzije PES-a > Sve i Svašta

Igranje sa slabijim klubovima

(1/16) > >>

Daimitsugu:
Tek sam se prije par dana pridružio ovom forumu ali sam primjetio da većina ljudi ovdje ne igra sa slabijim klubovima.
Zašto? Meni je fora uzet neki slabi klub pa s njim doći u prvu ligu i biti prvi i sve osvojiti. Primjetio sam da svi igraju sa Barcelonom, Realom itd. a ja sam sad uzeo Gimnastic i s njima došao u prvu ligu i bio drugi. Ovdje kao da svi igraju sa istim klubovima.

hajdukovac:
ja skoro pa uvik igram s barcom jer odkad san cua za nogomet pocea san navijat za nju i ne bi moga zamislit da igram neko prvenstvo sa drugim klubom a kad igran talijansku ili englesku ligu onda uziman romu ili liverpool
uvik igran na top player,10 min. pa neznan da li bi moga osvojit prvenstvo s nekim slabijim klubom

scholes:
ja igram s barcom kad je slaba

ventilation shaft:
Ja ne volim igrat sa jakim klubovima. Ako počnem npr. sa Realom, šta ću radit? Kupovat igrače neću, jer ionako imaju ekipu kao World All Stars, bit ću prvi, osvojit sve i šta onda? Možda je stvar u tome šta ne pratim nogomet(nogomet u stvarnom životu) pa ne navijam ni za koga i svejedno mi je koga ću uzet. U PES 4 sam igrao s Chievom, u 5 sa Sunderlandom, a 6 nažalost još nemam ali igrao sam kod frenda na playu i uzeo bi Hertfordshire(mislim da je to Watford zapravo).

Gušt mi je uzet momčad u kojoj se moraš malo mučit za uspjeh. Sa Sunderlandom sam tek u 4. sezoni uspio biti prvak u ML D1.

Ista je stvar sa repkama. Najviše sam igrao sa Sjevernom Irskom. Također igram na najvećim razinama težine.

manchester_united_master:
ja navijam za manchester united odkad znam za sebe,pa mi je blesavo uzet neki drugi klub...al dobro,poceo sam ja master ligu sa valec=nciom,romom,lyonom...a oni bas nisu jaki u igrici kao sad u stvarnosti..sli da uzmem chievo,wigan ili tak nekog slicnog,to ne. :vragic:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version