Author Topic: Igranje sa slabijim klubovima  (Read 7027 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Daimitsugu

Igranje sa slabijim klubovima
« on: January 14, 2007, 11:48:02 »
Tek sam se prije par dana pridružio ovom forumu ali sam primjetio da većina ljudi ovdje ne igra sa slabijim klubovima.
Zašto? Meni je fora uzet neki slabi klub pa s njim doći u prvu ligu i biti prvi i sve osvojiti. Primjetio sam da svi igraju sa Barcelonom, Realom itd. a ja sam sad uzeo Gimnastic i s njima došao u prvu ligu i bio drugi. Ovdje kao da svi igraju sa istim klubovima.
« Last Edit: June 15, 2007, 21:08:39 by hendrix »

hajdukovac

• Offline since 2006
  • FC Barcelona - Mes Que Un Club
Re: Zašto nitko ne igra sa slabijim klubovima?
« Reply #1 on: January 14, 2007, 12:13:50 »
ja skoro pa uvik igram s barcom jer odkad san cua za nogomet pocea san navijat za nju i ne bi moga zamislit da igram neko prvenstvo sa drugim klubom a kad igran talijansku ili englesku ligu onda uziman romu ili liverpool
uvik igran na top player,10 min. pa neznan da li bi moga osvojit prvenstvo s nekim slabijim klubom

scholes

« Reply #2 on: January 14, 2007, 12:40:02 »
ja igram s barcom kad je slaba

ventilation shaft

« Reply #3 on: January 14, 2007, 13:56:17 »
Ja ne volim igrat sa jakim klubovima. Ako počnem npr. sa Realom, šta ću radit? Kupovat igrače neću, jer ionako imaju ekipu kao World All Stars, bit ću prvi, osvojit sve i šta onda? Možda je stvar u tome šta ne pratim nogomet(nogomet u stvarnom životu) pa ne navijam ni za koga i svejedno mi je koga ću uzet. U PES 4 sam igrao s Chievom, u 5 sa Sunderlandom, a 6 nažalost još nemam ali igrao sam kod frenda na playu i uzeo bi Hertfordshire(mislim da je to Watford zapravo).

Gušt mi je uzet momčad u kojoj se moraš malo mučit za uspjeh. Sa Sunderlandom sam tek u 4. sezoni uspio biti prvak u ML D1.

Ista je stvar sa repkama. Najviše sam igrao sa Sjevernom Irskom. Također igram na najvećim razinama težine.

manchester_united_master

« Reply #4 on: January 14, 2007, 15:58:35 »
ja navijam za manchester united odkad znam za sebe,pa mi je blesavo uzet neki drugi klub...al dobro,poceo sam ja master ligu sa valec=nciom,romom,lyonom...a oni bas nisu jaki u igrici kao sad u stvarnosti..sli da uzmem chievo,wigan ili tak nekog slicnog,to ne. :vragic:

mariuchi

• *
  • Offline since 2006
  • Naj PES: 2011
« Reply #5 on: January 14, 2007, 20:02:05 »
ja igram sa barcom i kada je bila u jednoj sezoni i 10 u spanjolskoj ligi prije par sezona to je ja misin bija tada WE6 a nek kao neki sad igraju sa chelsijon jer su najjaci a di su bili kad su se nalazili u sredini tablice

ventilation shaft

« Reply #6 on: January 14, 2007, 20:20:09 »
..sli da uzmem chievo,wigan ili tak nekog slicnog,to ne. :vragic:

Šta fali Chievu ili Wiganu? Jest da imaju igrače invalide, koji su još k tome i slijepi pa ne mogu ni loptu pogodit a kamoli gol, ali meni je opet gušt s njima igrat. Ne uđem odmah u D1, i ne osvojim sve u prvoj sezone, nego tek tamo u 4. ili 5. Najveći gušt mi je sastavljat momčad, pa od nekih tako blesavih napravit dobru momčad.

Dogma

« Reply #7 on: January 14, 2007, 22:03:11 »
Pa svatko igra sa klubom kojim hoće,ali stvarno je veći gušt igrati sa slabim klubom pa na kraju kupiš sve dobre igrače!!!
                                                                      8)

scholes

« Reply #8 on: January 14, 2007, 22:55:54 »
ako neko misli da je reggina los probajte s njim igrat ja igro da vidite kako dobro igra
« Last Edit: January 14, 2007, 23:16:38 by scholes »

sin77

« Reply #9 on: January 14, 2007, 23:01:40 »
portsmauth je dobar klub s njima volim igrati

scholes

« Reply #10 on: January 14, 2007, 23:16:15 »
ja cu od sad igrat sa ragginom  :lol:

VuXs

« Reply #11 on: January 15, 2007, 10:00:47 »
reggina...

ja igram ili s milanom il s PSG-om...

Daimitsugu

« Reply #12 on: January 15, 2007, 14:39:16 »
Dakle ipak ima ljudi koji igraju sa slabijim klubovima. Drago mi je to čuti.
Evo klubova s kojima sam ja igrao master ligu od PES-a 3
PES 3-Sparta Rotterdam
PES 5-prvo Monaco ali sam prekinuo pa sam uzeo Copenhagen
PES 6-mislio sam uzet Middlesbrough ali sam se odlučio za Gimnastic

(PES 4 nikad nisam igrao)

jež

• *
  • Offline since 2006
  • srce i dusu dao sam HAJDUKU
« Reply #13 on: January 15, 2007, 15:19:53 »
evo ja oduvik igran ML samo sa Hajdukom, sam sam ga napravio (i nije bas da je nesto pretjerano jak, isao sam na neku ojektivnost), a u ML sam redom postavljao najjace klubove svijeta u prvu i drugu ligu i odmah sam usao u D1 i sada se borim na vrhu, sa vremenom sam se pojacao sa jacim igracima ali tek kada sam usao u D1, meni je jednostavno tako gust igrat

Dogma

« Reply #14 on: January 15, 2007, 15:45:32 »
evo ja oduvik igran ML samo sa Hajdukom, sam sam ga napravio (i nije bas da je nesto pretjerano jak, isao sam na neku ojektivnost), a u ML sam redom postavljao najjace klubove svijeta u prvu i drugu ligu i odmah sam usao u D1 i sada se borim na vrhu, sa vremenom sam se pojacao sa jacim igracima ali tek kada sam usao u D1, meni je jednostavno tako gust igrat
Tako ja i sa Rijekom igram!!!