Author Topic: Graficki patch za default PES online/offline igranje  (Read 2537 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

teretana555

• *
  • Offline since 2010
  • Naj Igrač: Lionel Messi
  • Naj Klub: FC Barcelona
  • Naj PES: 2010
Re: Graficki patch za default PES online/offline igranje
« Reply #15 on: July 06, 2010, 01:29:29 »
nije stvar u ovome patchu neg mi je i prije na deemazu izbacivalo iz master i obične lige... vama radi?

a ovaj patch mi je super pa pitam jel zna ko samo da su transferi sređeni... znači of neki ili bilo kaj... jer mi se neda slagat multikisterver ni niš kad ovome ama baš niš osim transfera ne fali...

Nani meni je isto tako,ja s ovim deemazom čim uđem u master ligu mi izađe van,i opće je nemrem igrat(ali mi se ni neda jer haklam samo online)...ja sam mislio da je to zato što sam neš krivo instalirao ili da je do nečeg drugog a ne deemaza...nisam znao da je tako i drugima...  :kava:
“First say to yourself what you would be; and then do what you have to do.” – Epiktet

Žiky

• Online since 2010
  • Keep calm and trust
  • Naj Igrač: Carles Puyol
  • Naj Klub: F.C. Barcelona
  • Naj PES: 6
« Reply #16 on: July 10, 2010, 12:38:53 »
ovaj fajl 0_text mogu slobodno prebaciti preko 0_text fajla iz deemaz patcha i nista se nece promijeniti?

i moze li direktni link odakle je ovo uzeto ili da mi netko uploada linkove za "faces_hair" i "e_text" posto ovi ne rade?

unaprijed hvala  :cropesmile:

nani

• *
  • Offline since 2009
  • ℕ4ℕ1
  • Naj Igrač: Luís Nani
  • Naj Klub: Manchester United
  • Naj PES: 4
« Reply #17 on: July 10, 2010, 14:23:15 »
ako stavis 0_text od ovoga patcha onda ce ti biti sve graficki komnpletno ali neces imati deemaz uopce a ako stavis samo deemaz 0_text falit ce ti par stvari ali ces imat transfere za online... a najbolje ti je da stavis 0_text od ovog grafičkog patcha i s dkz-om na njega ubacis jos deemaz46 prema onom mojem tutorialu i sve super radi online... tak ja imam  :party2:

Žiky

• Online since 2010
  • Keep calm and trust
« Reply #18 on: July 10, 2010, 15:39:49 »
da to sam i pomislio, no ne mogu instalirati dkz studio, javlja mi prvo "Memoria insuficiente", pa potom "El programa no puede iniciar.
Es muy probable que tengas algunos controles corruptos o sean versiones antiguas. Reinstale el programa de neuvo."

trazio sam po forumu jeli netko imao isti problem, naisao sam na tvoj topic, ali nisam nasao odgovor. prvi puta kada sam instalirao dkz odmah sam ga i updateao, ali mi odonda javlja ove greske povise. ocistio sam registry, par puta reinstalirao ali uvijek isto. kako si ti to rjesio, unaprijed hvala

nani

• *
  • Offline since 2009
  • ℕ4ℕ1
« Reply #19 on: July 10, 2010, 15:55:56 »
http://forum.cropes.org/index.php/topic,9072.0.html
jesi sigurno instaliral update? probaj sve kaj piše tu... drugo niš nemre biti

a ak baš nejde zamoli nekog da ti ubaci na svom kompu pa uploada nekam... ja bi ti uploadal ali nemam flat pa svaki mb zlata vrijedi...

Žiky

• Online since 2010
  • Keep calm and trust
« Reply #20 on: July 10, 2010, 19:01:08 »
nasao sam problem, za imati 0.92b verziju dkz studia, prethodno na kompu morate imati 0.91b verziju

ne rade linkovi za  "faces_hair" i za "e_text" pa ako ima koja dobra dusa da mi uploada ili mi da link za stranicu gdje mogu naci te linkove za download. unaprijed hvala  :cropesmile:

DarkBoss

• Offline since 2010
  • Tko me voli neka izvoli...
  • Naj Igrač: Drogba
  • Naj Klub: Chelsea FC
  • Naj PES: 2012

Žiky

• Online since 2010
  • Keep calm and trust
« Reply #22 on: July 22, 2010, 16:51:17 »
hvala DarkBoss  :party2:

ibagaza

• Offline since 2010
  • Naj Igrač: Nazário de Lima
« Reply #23 on: July 22, 2010, 17:08:19 »
Imam problem sa ovim grafičkim patchom...naime koristim deemaz 4.6 u kombinacji sa ovim i sve radi ok, ali kad igram online nema mi igrača iz deemaza, dok u offline radi sve normalno.Jučer mi teretana to na brzinu nešto objasnio , ali opet neče!?
Znači ponovno sam stavio 0text i exe file od deemaza i neče!!  plz   :help:

admir-22

• Offline since 2010
  • Silence!I kill you!
  • Naj Igrač: 11 ih je na terenu,ne 1
  • Naj Klub: Sloboda Tuzla.Since 1919
« Reply #24 on: July 22, 2010, 17:12:33 »
kako nece?
ubacis patch sa DKZ studiom
i mora da radi :S
pokusaj ponovo ;)
Nitko nikad nije dobio sve utakmice. Što prije shvatiš, bit će ti lakše. Plakanje za jednim porazom, ma koliko bio bolan, samo će usporiti karijeru. Ako si čist pred sobom, ako znaš da si sve dao za pobjedu, najbolje je zaboraviti. Zaboraviti odmah.-DP3

deo_from_zg

• *
  • Offline since 2008
  • Naj Igrač: Thierry Henry
  • Naj Klub: Dinamo Zagreb
« Reply #25 on: July 22, 2010, 18:04:42 »
Imam problem sa ovim grafičkim patchom...naime koristim deemaz 4.6 u kombinacji sa ovim i sve radi ok, ali kad igram online nema mi igrača iz deemaza, dok u offline radi sve normalno.Jučer mi teretana to na brzinu nešto objasnio , ali opet neče!?
Znači ponovno sam stavio 0text i exe file od deemaza i neče!!  plz   :help:
izbriši stari OF!

ibagaza

• Offline since 2010
« Reply #26 on: July 22, 2010, 22:18:25 »
Izbrisal ja taj OF, i ne radi nikak  :fpalm: , ni offline a bome ni online!!!Znaci, kopiram 0text afs, i exe file u datu od igre, zatim izbrisem stari OF, i instaliram nanovo kitserver...sve to tako napravim ali sad se uopce ne vidi nikako 0text file..nego je default  ...sva imena grrrrrrrrr...... :nono:
ma dodje mi da  :vojnik: !!!!!!
« Last Edit: July 22, 2010, 22:21:35 by ibagaza »

admir-22

• Offline since 2010
  • Silence!I kill you!
  • Naj Igrač: 11 ih je na terenu,ne 1
  • Naj Klub: Sloboda Tuzla.Since 1919
« Reply #27 on: July 22, 2010, 22:25:46 »
Izbrisal ja taj OF, i ne radi nikak  :fpalm: , ni offline a bome ni online!!!Znaci, kopiram 0text afs, i exe file u datu od igre, zatim izbrisem stari OF, i instaliram nanovo kitserver...sve to tako napravim ali sad se uopce ne vidi nikako 0text file..nego je default  ...sva imena grrrrrrrrr...... :nono:
ma dodje mi da  :vojnik: !!!!!!

cek,cek,cek
jel ti ubacujes preko DKZ studia patch ili samo kopiras 0text?
EDIT:
jesil probao ovo
Hi PES6J players!

Fleur and I are very happy to release the brand new version of PES6JSCenter, your all-in-one setup application to play on PES6J.net.
New features are:
  • Backup your game :this allows you to save your 0_text.afs file, useful to do before patching your game!
  • And now the main part. You can now apply authorized patches automatically!
    A great thanks here to Deemaz who nicely accepted me to use his work along with this application. Click on "Deemaz patch" button and your game is patched after a few seconds. Click on "Original game" and you get back to original rosters! Everything needed is downloaded and applied by PES6JSCenter, nothing more to do!
  • The "Launch PES6"  was bugged. Now clicking it will launch your PES6 game.
  • The Help button will give a description of every otherbutton
Link to download page : http://vanilladome.net. The link on home page is also updated.

Next improvement I think of would be translating the app to as many languages as possible. But feel free to give your ideas, I'll see what I'll be able to do! Thanks in advance!

We truely hope this will be useful for all players!

^^
mathieub & fleur
« Last Edit: July 22, 2010, 22:33:25 by musketir1908 »
Nitko nikad nije dobio sve utakmice. Što prije shvatiš, bit će ti lakše. Plakanje za jednim porazom, ma koliko bio bolan, samo će usporiti karijeru. Ako si čist pred sobom, ako znaš da si sve dao za pobjedu, najbolje je zaboraviti. Zaboraviti odmah.-DP3

ibagaza

• Offline since 2010
« Reply #28 on: July 22, 2010, 22:47:05 »
Da samo kopiram ...nece nikako..probo sam i ovaj pescentar:evo sta kaže:Your game has been patched.
Reading 0_text.afs file...
Finished reading 0_text.afs file...
Downloading patch file...
Applying patch file...
Applying patch file...
Applying patch file...
Applying patch file...

A kad hocu ponovo skinut 0text..(mada ga imam skinutog) pojavi mi se ovo: 

Oops! An unexpected error (-1) has occurred.
If this problem persists or you need further assistance, contact support

nani

• *
  • Offline since 2009
  • ℕ4ℕ1
« Reply #29 on: July 23, 2010, 00:03:21 »
evo kaj se vjerojatno zbilo:
1. imal si deemaz patch, igrao i sve radilo normalno
2. poželio ovaj graficki patch, skinuo te stavio 0_text i ostalo od njega
3. isao si igrat, vidio da je sve super u offline i otiso online i tamo vidio da nema uopce transfera, da je default
     -inace se dogodi da ga nema offline ali ima online jer ostane stari option file sa default transferima...dok je kod tebe obrnuta situacija
   transferi su tu offline ali u online ni traga... jednostavno zbog toga što je ostal stari option file sa transferima sa deemaz patcha
4. brisal si 0_text, OF, reinstaliral kitserver stavljal novi 0_text i ništa nije pomoglo... a ustvari nije ni nikako moglo se na taj način to riješiti
5. ko vrhunac još ti je musketir predlozil ovaj centar koji nema veze s ovim grafickim patchem

jednostavno grijesil si u tome kaj si stavljal 0_text od grafickog patcha a on ne sadrzi nove transfere ili deemaz patch...

i sad ono kaj nisi napravil a trebas... ako hoces imati kompletan graficki patch i usto deemaz... jednostavno stavi sve od grafickog patcha uključujući i 0-text (u njemu se ustvari kriju transferi) i onda na taj isti 0_text preko dkz ubaci deemaz... skines ono deemaz46 fullpack i preko dkz-a ga ubacis...
provjereno radi... barem meni  :up:

ako pak nema sanse ovo preko dkz-a jednostavno stavi gotov 0_text od deemaza i falit ce ti neke graficki detalji ali ces imat transfere