Stare verzije PES-a > Patchevi
deemaz patch kako da ga skinem i gdje ,a kad ga skinem gdje da ga stavim?
rosque:
Al ja imam pes7 i sad bi trebal instalirat deemaz. Senna mi ej objasnio jednom kak da imam obadva.. :)
nani:
pretpostavljam da bi se to moglo preko switcha kak je i na desetki na pesedit 3.4 patchu... a sad kak taj switch napraviti neznam
daj onda senna napravi neki quick tutorial ili samo tu objasni jer bi i meni dobro došlo... da malo opet master ligu krešem na šestici... a s ovim deemaz to baš nije neka uživancija
a usput recite jel to samo meni ili i ostalima na deemaz 4.2 patchu ne radi master liga i liga... igra se crasha...
rosque:
--- Quote ---otvoriš file sa dkz-on i onda edit ja mislin, apply patch in folder i onda lociraš 0_text i to je to :D
bit će ti malo pomiješani timovi, al nema veze, sve je to za ljude... i meni je sa Shollymom tako :D
--- End quote ---
Senna reko na jednom forumu. :)
nani:
a to bi značilo da se na šestici vjerojatno nemoze sloziti da dva patcha rade istovremeno a da svaki radi perfektno ko da je samo on instaliran...
a pošto si se ti sad zadnji prijavil za turnir instaliraj si deemaz patch prema ovim uputama http://forum.cropes.org/index.php/topic,10550.0.html
a sad tvoj je izbor dal budeš ispočetka friško instaliral pes6 i stavil samo deemaz ili napravil ovak kak senna ima pomiješano
rosque:
Vidio sam tut. Budem kasnije instaliral deemaz.. I pomješano bum imo.. I imam pitanjce.. :D Jel mogu ja instalirat pes6 na drugu particiju i na toj particiji(D) imat deemaz a na C particiji pes7 patch? :D
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version