Author Topic: FC Twente  (Read 1040 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chille_HR

• *
  • Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj Igrač: Zinedine Zidane
  • Naj Klub: Real Madrid
  • Naj PES: 2011
FC Twente
« on: June 06, 2010, 20:04:27 »

Nakon prvog trenerskog posla i vođenja Shakhtara gdje je ekipa igrala kompaktan i čvrst nogomet, te sezone koja je obilježena kontroveznim završetkom na zelenom stolu, mladi manager Chille se dokazao i krenuo je put R.S.C. Anderlechta.
Chille je izrazito agresivnim prikazom nogometa i kombinatorikom sa Anderlechtom na kraju sezone završio peti. Pale su velike ekipe i mnogo jači protivnici od slabašnog Anderlechta, te je tako Chille dobio posao i u Nizozemskoj.
FC Twente angažira Chilleta da pokuša završiti sezonu u top pet ekipa. Ukoliko uspije u svojem zadatku, imat će slobodne ruke slijedeće sezone i moći će napredovati u neki klub iz lige petice. U slučaju da ne uspije ostvariti cilj, ugovor ga veže na još jednu sezonu u Twenteu.
Očekivanja su velika od kluba i navijača jer je Blanco pokazao da sa slabim klubom može do uspjeha.

Jedina pripremna utakmica je ona na kojoj je poveo Rennes protiv Lazia, te odmah nametnuo svoj stil igre i ubilježio pobjedu. Rennes se spominje kao Chilletovo moguće odredište slijedeće sezone ako ostvari svoj cilj i klupsko čelništvo je impresionirano njegovim poslom. U samo dva tjedna koliko je sa klubom u ulozi trenera na učenju igrači su ga fenomenalno prihvatili, kao i njegove ideje. Očekuje se njegov utjecaj na Twente.
« Last Edit: June 15, 2010, 18:37:14 by Chille_HR »
We are a football tribe...

ak je tko za tekmu-> chille1984@hotmail.com

Chille_HR

• *
  • Offline since 2007
  • € = 0
Re: FC Twente
« Reply #1 on: June 08, 2010, 18:46:41 »
PSG   0   2   Twente

otvaranje sezone protiv novog managera u ligi. PSG je dobio jako agresivan pristup sa puno prekrshaja i sjeckanja igre. Twente smireno igra i kontrolira veci dio utakmice, dok PSG napada u valovima. prvo jedan, a zatim i drugi pogodak Twentea za tri boda. treba napomenuti da je jedan od brojnih faulova sankcioniran crvenim kartonom, a moglo se barem josh par kartona vishe podijeliti.
gg benza

Chille_HR

• *
  • Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #2 on: June 08, 2010, 19:01:27 »
West Ham   2   1   Twente

druga odigrana tekma nam je nudila gostovanje kod trenutnog prvaka lige.
bez imalo respekta smo krenuli u susret po tri boda. West Ham iako ima zvuchnija imena i klasne igrache izgledao je kao da uplashio goropadnog Twentea. Iako nismo imali brojne prilike, na terenu smo stajali sjajno i nismo dopushtali stalne pokushaje 'bježanja od lavova' Kuruzinim igrachima. na poluvrmenu je bilo 0-0, a Chille je bio prezadovoljan igrom i pruzhenim. ochekivala se eksplozija engleza, ali preokret je bio tu. Parker kao zamjena nabacuje za Ruiza koji pogadja za 0-1 i nenadano stishavanje tribina.  West Ham se ubrzo vratio u igru i nekoliko minuta kasnije poveo na cjelokupno chudjenje. jedna bezvezno ubachena lopta koju Douglas izbija pada na nogu igracha West Hama koji jadno i trapavo pogadja za poravnanje.  ubrzo zatim Dyer krece u prodor i nakon 4(!?!) odbijanja od mojih igracha nastavlja dalje u mrtvi kut i puca, a odbijenu loptu posprema McCarthy. do kraja ogroman pritisak Twentea koji nakon nekoliko dobrih prilika i poluprilika ne uspijevaju barem poravnati rezultat. Parker, Stoch i Jansenn su se ovdje mogli proslaviti. ostaje zhalost da nije barem bod doshao sa gostovanja jer, novinari se slazhu, Twente je bio vishe nego ravnopravan protivnik. navijachi zheljno ochekuju nove tekme, jer je prikazan impresivan nogomet.
gg kuruza
« Last Edit: June 15, 2010, 18:37:38 by Chille_HR »

Chille_HR

• *
  • Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #3 on: June 15, 2010, 17:55:08 »
Fiorentina   0   1   Twente

chvrsta tekma di uspijevamo zabiti i na srecu ne primiti gol. moje je puno bolje igrao nego do sada, napredak vidljiv. sjajan volej Vargasa preko kojeg je vecina akcija ishla

Tottenham   0   1   Twente (KUP)

Crouch ochito nabrijan do bola kad iz pada pogadja dvaput gredu u jednom shutu. Ruiz nam je donio razloga za slavlje nakon dobrog prolaza i povratne lopte za Nkufa  koji posprema laganini. u drugom poluvremenu Crouch poput Lamparda pogadja stativu sa nekih 25m. na samom kraju tekme Parker promashuje prazan gol pokushavajuci se preseravati....nece tako brzo u igru...

Benfica   0   0   Twente

novi protivnik krece sa zatvorenom formacijom i isturenim Saviolom. Twente se autoritativno postavlja, ali FC Saviola pokushava kontrirati stalno. Chille sada naredjuje kompletnu tranformaciju igre i mijenja uloge. Twente je sada bio neprobojan do kraja utakmice i par puta dobro zaprijetio. ukrali smo bod jednoj od jachih ekipa

Chille_HR

• *
  • Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #4 on: June 15, 2010, 18:30:26 »
Sevilla   1   0   Twente

veza trokira prvo poluvrijeme kao da se igra protiv grka ili portugalca. gol pada takodjer u prvom poluvrmenu nakon nemogucnosti dodavanja lopte. na poluvremenu smo upitali drugog managera kaj on to radi po vezi, jer je ochito da to 'nije samo od sebe'. odgovor nismo dobili jedno pol minute, pa je uslijedilo: nekaj me *ebe...u tim trenucima se crvena lopta pretvorila u zelenu.
drugo poluvrijeme potpuna dominacija Twentea i nemogucnost iznoshenja lopte od strane Seville; kao da su se ekipe zamijenile po jakosti, ali sve to nazhalost nije bilo dovoljno da zabijemo.
poslije tekme smo vidjeli poruku da je laptop managera Seville bio upaljen.....ok, ali veza svejedno ne bi bila takva da se neshto nije radilo preko tog laptopa :(
kao i u prvoj sezoni, pokradeni smo :(

not cool :fifabljak:
« Last Edit: June 15, 2010, 18:35:53 by Chille_HR »

PergerCRO

• *
  • Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: Eduardo Da Silva
  • Naj Klub: NK Dinamo Zagreb
  • Naj PES: 2012
  • PSN ID: PergerCRO
« Reply #5 on: June 15, 2010, 19:48:16 »
Ja se ispričavam, chilleu ako se osjeća pokraden, ali šta god da se desilo, a stvarno neznam što se desilo, nije bilo namjere nikakve... Svi koji su ikad igrali sa mnom, znaju da mi veza nije loša, i da se ovakvo što nikad nije dogodilo, meni je u stanu uvijek i laptop i komp spojen na net, i uvijek tako igram... što se danas dogodilo i što je ometalo vezu, ja neznam osim msn-a nisam imao otvorene nikakve programe koji mi mogli ometati vezu :( Eto kažem još jednom, jako mi ježao zbog svega što se dogodilo, i evo fair play nudim chille ,  da odigramo ponovo tekmu, ako želiš ????? Sorry stari.....

:tuzan2:
Sudionik CROPES PS3 Lige, 3 sezone :D

Chille_HR

• *
  • Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #6 on: June 15, 2010, 20:04:09 »
Olympique Lyonnais   1   2   Twente

utakmica krece dodavanjem centralinih branicha i chekanjem kishe chini se...i tako 5min.....ali kisha nije pala  :death:
Lyon je pocheo igrati nakon malog pritiska i utakmica je krenula. dosta ravnopravno prvo poluvrijeme, gdje su Lyonovi igrachi ubijali boga u nizozemskoj ekipi. jedan takav start je okarakteriziran kao penal, ali Perez nije uspio dovoljno u stranu poslati loptu i Lloris sa lakocom brani to pljuvanje. uskoro Lyon zabija udarcem Lisandra sa nekih 20-25m iskosa. uskoro izjednachenje stizhe nakon Perezove kradje lopte i mirne zavrshnice.
Twente u drugom poluvremenu vraca Lyonu za zadrzhavanje igre (takodjer 5min), te ubrzo i dolazi u vodstvo nakon shto Nkufo, moj predivan crni ljepotan sa kilometarskom ******om, hladnokrvno plasira pored Llorisa...
ostatak tekme stihijski napadi Lyona i ne primanje gola.
gg piki legendo  :party2:

@Perger:
isto kaj sam rekel i na MSNu, moremo odigrati josh 20 tekmi ak si za, al ligashku smo odigrali, i tu pricha zavrshava.
a ne vidim logiku toga da imash bilo shto (ne samo ti) upaljeno shto koristi internet vezu za komunikaciju i time mozhe utjecati na kvalitetu veze na tekmi...  :kava:
osim ako....
« Last Edit: June 16, 2010, 07:05:41 by Chille_HR »

Chille_HR

• *
  • Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #7 on: June 15, 2010, 20:50:41 »
Lazio   0   2   Twente

proshlogodishnja pobjednichka ekipa je zakazala. Twente sjajnim markiranjem neutralizira bilo kakve pokushaje soliranja i shirenjem igre gradi brze napade. Nkufo prizemnim projektilom sa desne strane pogadja u sami kut pored suprotne stative za rano vodstvo. disciplinirana igra Twentea nimalo ne odgovara Laziju i u drugom poluvremenu dizhemo na 0-2. ostatak tekme rutinirano odradjujemo i mijenjanjem formacije vrebamo na moguce kontre, kojih nije bilo.
gg nexes

Chille_HR

• *
  • Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #8 on: June 23, 2010, 18:36:14 »
Dinamo Zagreb   1   2   Twente

Doshlo nam gostovanje u predivnom Zagrebu i prilika za nova tri boda. Vec smo se ranije susretali sa poznatim nam managerom i navikli smo na njegov stil igre. Isto tako igrachi nam nisu uopce bili raspolozheni za igru, jedino Stam i Carney su bili zeleno raspolozheni.
To nas nije sprijechilo da se nametnemo i autoritativno smo gospodarili terenom. Dinamo se kao i svaka ekipa koju je kontrolirao ovaj manager povukao i kao da se molio da budemo milostivi. Prilike su se redale na domacem golu, ali nishta 100%. Nekoliko opasnih udaraca je isprobalo Butinine reflekse, ali golman je bio na mjestu. Do kraja poluvremena treba izdvojiti jedini pokushaj Dinama sa nekih 35-40m koji je pogodio snimatelja na krovu stadiona. Niti jednom ekipa Dinama se nije preselila na nashu polovicu.
NKufo je na poluvrmenu pokazao svoju kitu pod tushevima i svi su se uspanichili da ih stasiti crnac nece silovati. Tako su izletjeli i na teren kao lavovi sa mislima u glavi shto ce biti ako se shvicarac naljuti. Dominacija se nastavila i igrachi su mijenjali mjesta da razbiju markiranje protivnika. To je uspjelo malenome Stochu koji sjajno gura po sredini NKufa u priliku za 0-1, shto on i koristi. Dinamo mijenja formaciju, kao i Twente koji se zatvara vrebajuci kontre. U svom jedinom izletu u nashih 16m na cijeloj utakmici Dinamo nakon kornera i flipera od 4 udarca izjednachuje. Chille je popizdio na to i u vatru gura Wellingtona i ponovno okrece na ultra napadachku formaciju. Brzo nam se to isplatilo jer dhoker s klupe koji je zamijenio NKufa zabija za 1-2 nakon dobre lopte Janssena. Butina nije uspio izbiti loptu i time smo uzeli tri boda iz Zagreba.
Barcelona je goli qurac za Twente, jer ni Barca ne bi imala posjed od 65% protiv Dinama.
gg marko

Chille_HR

• *
  • Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #9 on: June 26, 2010, 06:18:20 »
Aston Villa   0   1   Twente

po tko zna koji put se susrecemo sa starim znancem ovaj put na klupi Aston Ville. iako do sada imamo vishe nego dobar skor u svim natjecanjima, takve tekme je teshko igrati. od prvog trena pokushavali smo parirati englezima kako u duelima, tako i u igri opcenito. jako teshko smo osvajali lopte u duelima zbog izrazito fizichki jake ekipe Ville i trudili smo se ne izgubiti loptu prebrzo.
shto se same utakmice tiche psihichki smo bili jako dobro pripremljeni i napokon je vecina ekipe bila dobro raspolozhena. prilika na cijeloj utakmici nije bilo, jer ukupno se nije moglo izbrojiti niti 7 udaraca chak niti kad se zbroje svi udarci. jesini gol na utakmici je pao nakon shto je Perez krenuo sa loptom u 16m i uspio niskom loptom pronaci Janssena koji zabija za vodstvo u drugom poluvremenu. do kraja utakmice smo kvalitetno igrali u defenzivnom dijelu i nismo kapitulirali protiv jako dobre ekipe Aston Ville. formacija je ostala ista, ali kako je Villa krenula po izjednachenje tako su ostavili prostora iza, shto nazhalost pori igrachi Twentea nisu iskoristili.
prvi dio sezone je uskoro gotov, a nizozemska ekipa stoji sjajno. navijachi su odushevljeni Chilletom i zhele da ostane i sljedece sezone. isto tako shushka se u medijima da bi Villareal nakon gubitka Pellegrinija proshle sezone htio na svojoj klupi imati ovog trenera. Chille ostaje nijem na takve vijesti i cheka kraj sezone sa ovom nadarenom ekipom.

Chille_HR

• *
  • Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #10 on: June 28, 2010, 18:37:08 »
Porto   0   2   Twente

odigrali tekmu sa novim chlanom lige i uzeli tri boda. Porto je krenuo shiroko napadajuci koristeci svoju snagu, dok je Twente zadrzhao svoj kombinatorni stil igre. nakon malo ispitivanja snaga nasha ekipa je doshla u vodstvo. Ruiz je dobio loptu po lijevoj strani i gurnuo na vrh 16m za NKufa. nash predivan crnac (prvi put u 10 tekmi da je crveno raspolozhen) osjeca da mu iza ledja nailazi Janssen i gura mu petom na shut. udarac je precizan i jak, te pogadja donji desni kut Portova gola. i dalje dobro igramo i stojimo, te ubrzo dolazimo i na 0-2. Riuz sada gura u priliku NKufa koji izlazi sa lijeve strane na golmana i hladnokrvno pogadja za konachan rezultat. ostatak utakmice smirujemo tempo i ne jurimo vishe golove, ali i dalje pokushavamo dobrom pas igrom doci u prilike. Porto je bio jednostavno nemocan, te je svoj prvi udarac imao u 72oj minuti (golman nam je jedva to primirio). pokushavali su portugalci, ali Twente je imao svoj dan. pri kraju tekme smo imali josh jednu dobru priliku Ruiza pored vratnice, ali nije bio precizan.
trener i navijachi su prezadovoljni uspjesima ekipe, a u medijima se spominje kako je i Portsmouth zagrizao za Chilleta. trener je naravno ostao nijem na takve komentare i ostavlja novinarima na volju da prodaju novine svojim prichama.

Chille_HR

• *
  • Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #11 on: June 29, 2010, 18:25:10 »
Twente   0   2   West Ham

ajme majko mila....shto reci na izvjeshtaju kad se ovako neshto dogodi.
ushao u igru i community i chujem kako neshto skripi i nije mi jasno kaj....Kuruza prihvati tekmu i na glavnom smo meniju a ja se okrecem kaj to puca ispod mene..? gledam oko stolca i nish mi nije jasno, nisam prek nicheg preshel da bi se tak chulo. sjednem ja i krenem na formaciju i pukne mi stolac!!!!!!!!  :vojnik:
o krv ti *** ** ** ** ** ** ** ** **!!!! puklo ono plastichno postolje i stolac je razyeban. nosim stolac i uzimam od stola iz blagovaone, stavljam si jastuchic i pogledam na ekran, kad ono 6 sekundi do pochetka!!!
naravno nisam stigao postaviti nishta, samo sam poslao Kuruzi poruku da mi je stoalc puko i da se izvinjavam kaj me cheka tak dugo. naravno default igrachi nimalo raspolozheni, formacija ostala ista. nije mi se dalo postavljati bilo shto vec sam tak prek one stvari odigral.   :kava:
kaj je najbolje solidno sam i odigral, prvi gol sam mu dodal sa zadnjim igrachem i nije imal tezhak posel zabiti. malo sam se trgnul i napreskokce gurnuo Pereza u priliku koji gromovitim udarcem trese stativu, a NKufo iako ispred protivnichkog igracha ne reagira (da,da,da siv je bio kao i Perez). ostatak tekme se naizmjence redaju prilike, ali West Ham konkretniji. kao da mi nije dosta nesrece, malo mi je zapinjal gamepad, pa sam ga potegnul i peder mi se izvuko iz konvertera, a West Ham lagano pored stojecih kipova (AI nije nimalo pomogel  :dump: ) zabija za sigurnost.
uskoro je doshao kraj utakmice i ja stvarno ne mogu dati neki objektivan sud na sve ovo  :lol:

Kuruza gg

a ako netko zna di se mozhe kupiti za ove kao uredske naslonjache plastichno postolje (u ZG naravno) neka mi poshalje PM....jer mi guzica otpada na ovom stolcu!!!!  :party1:

Chille_HR

• *
  • Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #12 on: June 30, 2010, 20:03:21 »
Tottenham   1   1    Twente

nakon uspjeha u kupu, ochekivali smo barem bod iz ove tekme i to smo i dobili. uvijek blizu gola, mirishalo je iz skoro sveke akcije da ce pogodak pasti, ali nazhalost, pao je na drugoj strani. Defoe se odbio od dvojice igracha i ushao u 16m gdje vraca za Kranjchara koji poentira. pokushavamo zabiti izjednachujuci gol, ali nam se igrachi odbijaju kao na fliperu od svakog engleskog igracha. naposljetku guramo loptu za NKufa koji sa vrha 16m sa desne strane pogadja suprotni kut visoko pod gredu.
Defoe je uspio pretrchati (driblati 228m!!!), ali NKufo je pokazao da ima vecu mesinu od njega i da je on najveci crneac lige  :lege:
gg Defoe

nakon par rezultata koji nas spushtaju na zemlju, mediji shpekuliraju gdje ce biti slijedece Chilletovo odredisthe. kako favorizira ligu petice, bruje priche da bi Ajax dao desnu ruku za njega. Chille je nijem i dalje na te priche

Chille_HR

• *
  • Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #13 on: July 02, 2010, 19:03:01 »
Twente   0   3   PSG

chini mi se da su mi igrachi namjerno podbacili. niti jedan prvotimac ( a i najbolje rezerve) da bi barem zeleni bili. potrudili su se napraviti i crveni naizgled koreknim startom.
takav i rezultat. PSG odigrao isto koliko i ja, ali razlika je da su svi njegovi shutevi ushli. prvi iz mrtvog kuta, di se nije reagiralo radi ofsajda (chini se da je sad moderno ne suditi ofsajd). ali josh je chudnije kako frajer pogodi same rashlje!!!
drugi gol popio nakon direktnog dodavanja protivniku. treci gol; visoka lopta prolazi kroz glavu Douglasu i ravno na prsa Hoararu koji iz drugog dodira trese mrezhu.
chini mi se kako mi je stolac donosio srecu  :nono:

EDIT:
radim na sastavljanju sretnog stolca  :up:
« Last Edit: July 02, 2010, 19:42:52 by Chille_HR »

Chille_HR

• *
  • Offline since 2007
  • € = 0
« Reply #14 on: July 05, 2010, 17:50:57 »
Twente   1   1   Sevilla

nova tekma na domacem terenu i uzeli smo bod mocnoj Sevilli!
pleli smo mrezhu i pokushavali proigrati Ruiza i Stocha, ali teshko je bilo protiv fizichki nadmocnije ekipe. Kanoute je uzeo jednu loptu i sjurio se kroz dvojicu obrambenih te poentirao iz gratis shanse. odmah smo krenuli po gol i NKufo je zato zabio nakon sjajne lopte Pereza koja je presjekla obrambeni red Seville. imali smo josh dvije prilike Ruiza, ali nije bio dovoljno koncentriran. trudili smo se igrati, ali nije ishlo. Sevilla je svaki napad odigravala preko Navasa i forsirala uporno ubachaje, bez ikakvog uchinka. podjelom bodova smo zadovoljni jer je Sevilla ipak zvuchno ime.
gg Navas