Twente
0 2 West Ham
ajme majko mila....shto reci na izvjeshtaju kad se ovako neshto dogodi.
ushao u igru i community i chujem kako neshto skripi i nije mi jasno kaj....Kuruza prihvati tekmu i na glavnom smo meniju a ja se okrecem kaj to puca ispod mene..? gledam oko stolca i nish mi nije jasno, nisam prek nicheg preshel da bi se tak chulo. sjednem ja i krenem na formaciju i pukne mi stolac!!!!!!!!

o krv ti *** ** ** ** ** ** ** ** **!!!! puklo ono plastichno postolje i stolac je razyeban. nosim stolac i uzimam od stola iz blagovaone, stavljam si jastuchic i pogledam na ekran, kad ono 6 sekundi do pochetka!!!
naravno nisam stigao postaviti nishta, samo sam poslao Kuruzi poruku da mi je stoalc puko i da se izvinjavam kaj me cheka tak dugo. naravno default igrachi nimalo raspolozheni, formacija ostala ista. nije mi se dalo postavljati bilo shto vec sam tak prek one stvari odigral.

kaj je najbolje solidno sam i odigral, prvi gol sam mu dodal sa zadnjim igrachem i nije imal tezhak posel zabiti. malo sam se trgnul i napreskokce gurnuo Pereza u priliku koji gromovitim udarcem trese stativu, a NKufo iako ispred protivnichkog igracha ne reagira (da,da,da siv je bio kao i Perez). ostatak tekme se naizmjence redaju prilike, ali West Ham konkretniji. kao da mi nije dosta nesrece, malo mi je zapinjal gamepad, pa sam ga potegnul i peder mi se izvuko iz konvertera, a West Ham lagano pored stojecih kipova (AI nije nimalo pomogel

) zabija za sigurnost.
uskoro je doshao kraj utakmice i ja stvarno ne mogu dati neki objektivan sud na sve ovo

Kuruza gg
a ako netko zna di se mozhe kupiti za ove kao uredske naslonjache plastichno postolje (u ZG naravno) neka mi poshalje PM....jer mi guzica otpada na ovom stolcu!!!!