Author Topic: ACF Fiorentina  (Read 1078 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

moje1911

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Klub: Hajduk
  • Naj PES: 2010
ACF Fiorentina
« on: June 03, 2010, 21:15:18 »
                                                                                ACF FIORENTINA

« Last Edit: June 03, 2010, 21:17:06 by moje1911 »

moje1911

• Offline since 2010
  • € = 0
Re: ACF Fiorentina
« Reply #1 on: June 08, 2010, 13:16:09 »
Ljestvica : 0 Place 0W 0D 0L  0 Points

Forma     :

Rezultati :1./14.kolo : Fiorentina - Bordeaux   
                 2./15.kolo : Fiorentina - Tottenham
                 3./16.kolo : Fiorentina - Lyon
                 4./17.kolo : Fiorentina - Twente   
                 5./18.kolo : Fiorentina - Sevilla
                 6./19.kolo : Fiorentina - Lazio
                 7./20.kolo : Fiorentina - Aston Villa
                 8./21.kolo : Fiorentina - Dinamo
                 9./22.kolo : Fiorentina - West Ham
               10./23.kolo : Fiorentina - Paris SG
               11./24.kolo : Fiorentina - Marseille
               12./25.kolo : Fiorentina - Benfica
               13./26.kolo : Fiorentina - Porto

Strijelci   :

Asistenti :

moje1911

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #2 on: June 09, 2010, 23:31:40 »
4.kolo : Fiorentina - Twente 0-1

Loš početak sezone za novog trenera na klupi Fiorentine,na startu odmah domaći poraz.Utakmica je bila čvrsta sa malo prilika,no gosti su ipak uspjeli nametnuti svoju igru i njihovi napadi su bili mnogo opasniji od mojih.Sredinom prvog dijela Twente dolazi u vodstvo te ga ne ispušta do kraja utakmice.Moje najbolje prilike su bile u 45+ kada gađam stativu i u nastavku kada prekrasan volej sa 16 m brani gostujuči golman.Nakon završetka utakmice domaći navijači nisu baš pokazali oduševljenje mojim dovođenjem u klub te je na meni da ih u sljedećim utakmicama razuvjerim.

moje1911

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #3 on: June 12, 2010, 22:58:58 »
2.kolo : Tottenham - Fiorentina 0-0

Drugo kolo donijelo mi je daleki put u London kod uglednog protivnika stoga moram biti zadovoljan osvojenim bodom.Rezultat je mogao biti mnogo veći jer je bilo dosta šansi s obje strane.Imao sam nekoliko odličnih prilika ali domaći vratar je sve skidao te ću morati poraditi na realizaciji jer prošlo je 180 min a Fiorentina je bez postignutog gola.

Udarci : Fiorentina   7(2)
             Tottenham  5(3)

moje1911

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #4 on: June 12, 2010, 23:41:30 »
3.kolo : Lyon - Fiorentina 3-0

Utakmica u kojoj sam totalno podbacio,igrači su mi izgledali kao hrpa kr***na koja se vidi prvi put u životu,čak sam uspio promašit potpuno prazan gol sa nekih 15ak metara,jednostavno igrači su mi odlučili ne zabit gol ovu sezonu i ja više neznam šta da radim.Ako uskoro ne počnemo realizirat svoje šanse opet mi slijedi borba za opstanak,a smatram da ova ekipa može i treba bolje.
Čestitke Lyonu na odličnoj utakmici.

Udarci : Lyon          8(6)
             Fiorentina  6(2)

moje1911

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #5 on: June 13, 2010, 14:30:32 »
Rekreativni kup - 1/8 Finala : Porto - Fiorentina 0-2

Konačno prava utakmica Fiorentine,moram priznati da nisam puno očekivao od ove utakmice jer ipak sam išao u goste vodećoj momčadi lige.Krenulo je odlično,u 12 min Gilardino zabija na asistenciju Mutua,nakon toga Porto je bio bolja momčad i vršio pritisak na moju obranu ali nije uspio probiti.U zadnjim trenucima prvoga poluvremena Mutu posprema jedan odbijanac za vodstvo 2-0. U nastavku se igralo jako čvrsto u obranama,izdvojit ču samo nevjerovatan promašaj Mutua u 56 min koji promašuje prazan gol s 10 m nakon greške domaćeg vratara.Nakon katastrofalnog početka sezone ova utakmica bi trebala označiti početak boljih igara Fiorentine.

Udarci: Porto           4(1)
            Fiorentina    4(3)

moje1911

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #6 on: June 14, 2010, 12:37:47 »
8.kolo : Fiorentina - Dinamo Zg 1-0

Nakon uspjeha u kupu stigla je i prva pobjeda u ligi ove sezone.U goste nam je stigao Dinamo i doista nas namučio,u prvom djelu nikako se nismo mogli nametnuti,Dinamo je bio opasniji ali odlična obrana Fiorentine sve je riješavala.U poluvremenu u svlačionicu se spustio predsjednik kluba i zaprijetio rezanjem plaća te je u nastavak izašla puno bolja Fiorentina.Poveli smo u 56.min golom Jovetića nakon kornera i održali prednost do kraja susreta.

Udarci: Fiorentina  10(9)
            Dinamo Zg  5(4)

moje1911

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #7 on: June 14, 2010, 18:51:52 »
6.kolo: Fiorentina - Lazio 0-3

Crni oblaci nad Firenzom dali su naslutiti da ova utakmica neće zavšiti dobro,kiša je pljuštala a Lazio napadao cijelo prvo poluvrijeme te zasluženo poveo 1-0.U nastavku grom pogađa u blizinu stadiona te ostajemo bez struje i utakmica mora biti prekinuta. :fifabljak:.No ipak s obzirom na prikazanu igru do prekida zaslužena pobjeda gostiju.

moje1911

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #8 on: June 15, 2010, 22:14:37 »
5.kolo : Fiorentina - Sevilla 0-0

Usprkost konačnom rezultatu bila je ova jedna odlična utakmica s nekoliko zicer šansi s obje strane,no golmani su briljirali.I dalje je obrana Fiorentine veliki problem za protivničke igrače,a napad i realizacija stvorenih prilika ostaje moj vječiti problem,te kad Mutu,Gilardino i ekipa počnu pospremat svoje šanse u protivnički gol možemo očekivati uspon Fiorentine na ljestvici :vojnik:,a hoće li se to i dogoditi,vidjet ćemo.

Udarci: Fiorentina 5(1)
            Sevilla       4(2)

« Last Edit: June 15, 2010, 22:16:19 by moje1911 »

moje1911

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #9 on: June 16, 2010, 19:29:25 »
7.kolo: Fiorentina - Aston Villa 4-0

Fantastična utakmice Fiorentine,kontrola utakmice od prve do devedesete minute.u 13-oj minuti Mutu promašuje šansu za svoj prvi pogodak ove sezone u ligi,no u 24-oj se iskupljuje te asistira za Gilardina koji nas dovodi u vodstvo.Do kraja poluvremena igralo se samo na gol gostiju ali pogodaka nije bilo.U nastavku se nastavljaju napadi Fiorentine te golovima Jovetića i Marchionnia(52. i 56. min) rješavamo utakmicu.Do kraja se igrala jedna mirna utakmica koja je okončana drugim golom Gilardina u 85-oj min..Navijači su oduševljeni napustili stadion te se sada mogu mnogo mirnije spremati za nove utakmice.

Udarci: Fiorentina   11(8 )
            Aston Villa    2(0)
« Last Edit: June 16, 2010, 19:31:57 by moje1911 »

moje1911

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #10 on: June 22, 2010, 12:31:55 »
10.kolo : Fiorentina - Paris SG 2-1

Luda utakmica sa sretnim krajem za Fiorentinu.U 14-oj min Mutu nas dovodi u vodstvo,a par minuta kasnije Gilardinov udarac brani golman gostiju.Nakon toga igralo se dosta čvrsto sa blagom inicijativom gostiju.Izjednačujući pogodak stiže u 54-oj min kada Kežman od centra do gola prolazi dok ga moja obrana gleda i bježi od njega.Uslijedilo je mirno razdoblje do 85 min a onda ludnica.Gosti dobivaju penal nakon mojeg glupog uklizavanja na rubu 16 m a Frey ga uz pomoć vratnice brani. Na drugoj strani igrač PSG-a ruši Mutua na 16 m te dobiva crveni karton a Fiorentina odličan slobodnjak,Jovetić dodaje za Vargasa koji neobranjivo zabija za pobjedu 2-1.

Udarci: Fiorentina  4(3)
            Paris SG     6(5)

moje1911

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #11 on: June 22, 2010, 14:19:45 »
9.kolo : Fiorentina - West Ham 0-2

Utakmica koja me iznervirala kao ni jedna do sad u ligi.Prvi gol gosti postižu nakon što Freyu lopta prolazi kroz ruke te gol ostaje nebranjen.U 30 min crveni za Mutua(hvala Konamiju),ja uklizujem s igračem ispred a iz neznam kojeg razloga Mutu uklizuje s leđa i zasluženi crveni.Nakon toga imam 100% šansu ali naravno ne zabijam.Na poluvrijeme se odlazi s 4 udarca Fiorentine a 2 engleza.
Početkom nastavka 2-0 za goste nakon šetnje kroz moju obranu,kao da mi nije bilo igrača je prošao gost i riješio utakmicu.Nakon toga sam se totalno raspao i utakmica je završila kako je završila.

Udarci: Fiorentina     4(2)
            West Ham   10(6)

moje1911

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #12 on: June 22, 2010, 18:34:16 »
12.kolo : Fiorentina - Benfica 2-1

Zaslužena pobjeda,mogla je biti i uvjerljivija ali dovoljno je i ovako.U prvom poluvremenu poveli smo prvim pogodkom Gobbia ove sezone u 30-oj min.Dominirali smo,te protivnik svoju prvu šansu ima tek u zadnjim trenucima prvoga djela ali Frey brani.U 67-oj min Jovetić povisuje vodstvo nakon ubačaja Montoliva.Imali smo onda nekoliko zicera za veću pobjedu ali napadači mi nisu bili raspoloženi. Pred sam kraj u 88-oj min gosti postižu počasni pogodak.

Udarci: Fiorentina  8(3)
            Benfica       5(4)

moje1911

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #13 on: June 28, 2010, 12:17:10 »
15.kolo : Fiorentina - Tottenham 2-2

Nakon ove utakmice mogu biti jako razočaran ishodom iz mnogo razloga,bili smo pet puta bolji na terenu,imali pregršt lijepih prilika,protivnik je silio preko Lenona i nije pokazao nikakvu igru.U prvih 5 min imam dvije odlične prilike ali golman brani,nakon toga kontra gostiju u 9 minuti,Lenon leti kroz moju obranu dodaje nekom ovaj promašije lopta mu se naravno odbija i gosti vode.Već u 20 minuti Mutu izjednačuje te se nastavlja bolja igra Fiorentine.U 65 minuti na asistenciju Jovetića Mutu zabija za vodstvo 2-1.Samo dvije minute kasnije sudac se uključuje u utakmicu,jedanaesterac za goste kakvog još nisam vidio,niti sam uklizavao,odlučio je igrač tottenhema pasti pa što bude.Frey brani penal moji igrači ne žele ispucat loptu i naravno gol,2-2.
U zadnjih 10 min gosti dobivaju dva crvena kartona nakon šta prekršajima sprječavaju svaki moj pokušaj napada.Sve u svemu jedna utakmica za zaborav.

Udarci : Fiorentina    12(5)
             Tottenham    7(5)

moje1911

• Offline since 2010
  • € = 0
« Reply #14 on: June 28, 2010, 22:42:36 »
13.kolo: Fiorentina - Porto 0-1

Utakmica u kojoj je lopta skoro cijelo vrijeme bila u mojim nogama,ali šta mi to znači kada nisam sposoban zabiti gol.U prvih 10 min imam nekoliko šansa za gol ali protivnik sve brani,onda primam gol i do kraja poluvremena se ne uspijevam oporavit. U nastavku imam tri stopostotne i nekoliko dobrih prilika ali ništa od izjednačenja,odlična obrana Porta sve riješava a ono što im promakne skida odlični gostujući golman ili ja promašim. Protivnik zasluženo nosi tri boda a ja opet moram namještat nišane svojih napadača. :vojnik:

Udarci: Fiorentina   9(6)
            Porto          7(6)