Author Topic: ASTON VILLA season results  (Read 1253 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

scorp1on

• Offline since 2007
  • € = 0
  • heavy forever
  • Naj Igrač: Didier Drogba
  • Naj Klub: Barcelona
  • Naj PES: 2011
Re: ASTON VILLA season results
« Reply #30 on: July 15, 2010, 21:06:46 »
PSG (Benza) - Aston Villa 1:3

Ne znam zašto su moji igrači nabrušeni jedino na PSG i njihovog managera Benzu  :zbunjen:. To svi lete po terenu, ima ih svugdi, ja im to nisam reka da rade, ja im kažem polako, čekajmo protivnika nek se otvori, pa onda probajte na brzu kontru nešto učinit....ali ne....oni svi poludili trče ko muve bez glave, ima ih svugdi.  :upitnik: Kad bi barem svaku utakmicu tako, ali znam ja, vrati' će oni meni već na sljedećoj utakmici.  :srednji: Jedva čekaju da odem, da me više ne gledaju  8). 5-4-1 donila je ubojiti napad kroz centar, gdje je sve balune čeka brzi Agbonlahor i posprema u mrežu. 0:2 na poluvremenu, smanjeno je početkom drugog na 1:2, ali kako smo ubrzo povećali na 1:3, lakše se disalo.
Sorry Benza.  :party2:

P.S. Izvinjenje na dužem prekidu u prvom dijelu, zvonija mi je neko na vrata i ja sam otvorija, ispalija frienda i reka mu da ide na piće i vrati se za po ure.  :lol:

scorp1on

• Offline since 2007
  • € = 0
  • heavy forever
  • Naj Igrač: Didier Drogba
  • Naj Klub: Barcelona
  • Naj PES: 2011
Re: ASTON VILLA season results
« Reply #31 on: July 16, 2010, 17:24:48 »
Dinamo (Marko) - Aston Villa 0:0

Kao i uvik, obračuni između mene i managera Marka završavaju tijesno, sa malo golova. Tako je bilo i ovaj put. Iz Zagreba nosimo bod, nije nam pomogao ni posjed lopte od 65%, jer Marko zna odlično pripremiti svoje momčadi. Činjenica je da je Villa puno jača momčad, stoga bi mogli bit nezadovoljni ovim bodom, ali kako je sezona išla, dobro je i to. Čestitke na fer i korektnom držanju.  :%