Author Topic: ASTON VILLA season results  (Read 1253 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

scorp1on

• Offline since 2007
  • € = 0
  • heavy forever
  • Naj Igrač: Didier Drogba
  • Naj Klub: Barcelona
  • Naj PES: 2011
ASTON VILLA season results
« on: June 02, 2010, 16:35:18 »
Za novu sezonu selimo se na otok. Sunčanu Španjolsku napustili smo teška srca zbog pekrasne klime i nadasve lipih španjolki čije sam čari ima prilike osjetit :super: Ali pustimo to sad, siguran sam da će i englezice bit vatrene :jezik:
Birmingham me primio srčano, kako i neće kad su iskeširali toliku lovu!! I potrudit ćemo se donijeti im naslov prvaka koji toliko čekaju. Brusimo pomalo formu diljem svijeta u obliku quick matcheva i već vidimo obrise pobjedničke momčadi. :lol2:
Očekujte spektakularnu sezonu i pratite nas na našim stranicama. Pozdrav svim kolegama od kojih očekujemo fer, poštenu borbu do kraja!
Vaš Ressurection! :twisted:

scorp1on

• Offline since 2007
  • € = 0
  • heavy forever
Re: ASTON VILLA season results
« Reply #1 on: June 04, 2010, 20:23:15 »
Aston Villa - Sevilla (PergerCRO) 5:2

Potega sam svoje veze iz prošle sezone i doveo Sevillu na otok. Ugostili smo ih lipo, dali im pit, jist, osjećali su se kao kraljevi. Ali zato na terenu im nismo dali da se razmašu. Općenito sam zadovoljan igrom svoje momčadi, koja je samo u prvih 20tak minuta djelovala malo raštrkano, ali kad smo poveli uzeli smo konce u svoje ruke, iako se Sevilla pokušala vrlo brzo vratiti, uguravši balun u gol za 2:1. Već u sljedećem napadu uigrana kombinacija dovela je do 3:1. Nakon kratko vrimena i do 4:1, da sam ja gol i za Sevillu za 4:2, i u 88 minuti 5:2. Pripreme za sezonu se nastavljaju kod novaka u lizi Porta i managera Karo.GG PergerCro.

scorp1on

• Offline since 2007
  • € = 0
  • heavy forever
« Reply #2 on: June 04, 2010, 20:28:50 »
Aston Villa - Porto (Karo) 0:1

Brza utakmica sa prilikama na obe strane od kojih je jedan nabačaj sa krila ipak završio u mom golu. Imali smo i mi svoje šanse ali ovog puta balun nije nikako tija u gol. Činjenica je da posjed lopte u ovim utakmicama bio debelo na mojoj strani čak i u ovoj koju smo izgubili, što pokazuje da smo se dobro posložili (60/40). Još malo slaganja u obrani i sezona može početi.  :prcko:

scorp1on

• Offline since 2007
  • € = 0
  • heavy forever
« Reply #3 on: June 09, 2010, 18:36:35 »
2. kolo Aston Villa - Benfica 3:0???

Do 84. minute 1:3 za Jopu kad puca veza i meni se registrira 3:0. Bezveze mi je da opisujem utakmicu, kad je čovika zeznilo. Sad je do izražaja doša oni problem sa nenadanim disconnectiranjem....ne znam iz kojeg razloga. Naglo se zaustavilo i Jopa mi je bio prekrižen sa Xom i crven. On kaže isto ja njemu??? Ja sam osta u competitionu, odem na tablicu i vidim 3:0 za mene?? Nemam pojma odlučite kako oćete  :tuzan2:

JOPA

• Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: messi
  • Naj Klub: barcelona
  • Naj PES: 2010
« Reply #4 on: June 09, 2010, 18:41:11 »
neznam stvarno  :zbunjen: istina da si ti meni prije nego je puklo bio crven i jos prekrizen X preko toga...

sekundu poslije ovog :

vi odlucite sta cete...pozz  :party2:

Kuruza

• Offline since 2008
  • € = 0
  • Naj Igrač: Arshavin
  • Naj Klub: West Ham
  • Naj PES: 4
« Reply #5 on: June 09, 2010, 18:48:01 »
To pravilo smo trebali prije nego sto je liga zapocela promijeniti bas zbog ovakvih slucajeva, neka Chille procijeni.....

PergerCRO

• *
  • Offline since 2010
  • € = 0
  • Naj Igrač: Eduardo Da Silva
  • Naj Klub: NK Dinamo Zagreb
  • Naj PES: 2012
  • PSN ID: PergerCRO
« Reply #6 on: June 09, 2010, 18:50:14 »
Jbg, dečki, niste vi krivi, registrirano je tako kako je, i morat će te se pomiriti s tim, nažalost :(
Sudionik CROPES PS3 Lige, 3 sezone :D

scorp1on

• Offline since 2007
  • € = 0
  • heavy forever
« Reply #7 on: June 09, 2010, 19:39:33 »
3. kolo Aston Villa - Porto  0:2

10 dana da pokušavam Portu ugurat gol ne bi uspija. Nevjerovatno koliko me ne ide. Ja sam stalno napada, ne bi li izjednačija jednu protivnikovu kontru za 0:1. I što sam više napada i bija bliže golu, to mi je bilo smiješnije koliko ne mogu dat gol. Prestrašno. I naravno iz druge kontre 0:2. Čestitke Karo, nego šta ćeš nego me kaznit.......KAD NE ZNAM!!!! :spank:

scorp1on

• Offline since 2007
  • € = 0
  • heavy forever
« Reply #8 on: June 09, 2010, 19:41:43 »
Eto, šta da kažem, inače sam grozno počeja ligu i nisam zaslužija ova 3 boda.  :fifabljak:

marko87zg

• Offline since 2007
  • € = 0
  • Naj Igrač: Iker Casillas
  • Naj Klub: GNK Dinamo Zagreb
  • Naj PES: 2012
« Reply #9 on: June 09, 2010, 21:52:56 »
Šteta za ovu sitaciju, ali to je ONLINE liga.

Ako je registrirano 3:0 za Aston Villu, znači da je pukla veza kod Jope.hr, tu nema dvojbe.
Impossible is nothing!

scorp1on

• Offline since 2007
  • € = 0
  • heavy forever
« Reply #10 on: June 16, 2010, 18:25:17 »
6. kolo Sevilla (Perger_cro) -  Aston Villa 2:1

Da nisam manager jednog od ova dva kluba, sigurno bi se kladio na pobjedu Seville, jer zlatno je pravilo ko će ako ne svoj svome. Jako sam nervozno ušao u utakmicu jer sam znao da privid pobjede od 5:2 iz pripremnog razdoblja protiv istog protivnika je nešto sasvim drugo nego nabrijana Sevilla u punoj takmičarskoj formi.  I to se pokazalo točnim,preko krvnika Kanoutea kojeg sam ogadio nakon odlaska iz Seville. Tako mi i triba  :srednji: Sevilla je preuzela inicijativu i povela 1:0. Zaglušujuća buka s tribina remetila je moju ionako nervoznu i lošu koncentraciju. :nono:. Uspili smo nekako izjednačit i na poluvrijeme  se otišlo poravnato. U drugo poluvrijeme ulazim sa "all attack", ali obrana je danas bila jadni dio moje momčadi. Sevilla je povela 2:0 i već u sljedećem napadu mogli smo poravnat na 2:2, ali ta šansa nije iskorištena kad je pored istrčalog vratara Seville Milnar promašio prazan gol, doduše podosta iskosa. Do karaja smo bjesomučno napadali ne bi li izjednačili, ali to je bilo sve slabo. Realizacija 0. Pokazuje se da komunikacija uprava-moja malenkost pada u sve dublju i dublju rupu. :spank:
Čestitke Pergeru na fer i korektnoj igri. Konekcija odlična, prije utakmice smo se dogovrili da ugasimo sve što bi moglo smetat pa i msn. :prcko: :prcko:

scorp1on

• Offline since 2007
  • € = 0
  • heavy forever
« Reply #11 on: June 16, 2010, 19:20:36 »
Fiorentina (moje 1911) - Aston Villa 4:0

Ako sam u prošloj utkamici nešto moga odigrat, e ovdi nisam moga ništa. Upa sam u totalnu crnu rupu. Ne mogu sastavit dva dodavanja, osjećam se ka da sam negdi drugdi, a ne na utakmici. To mi se već prije događalo i sad ide opet to razdoblje, zato navalite  :prcko: :prcko: :prcko:

scorp1on

• Offline since 2007
  • € = 0
  • heavy forever
« Reply #12 on: June 17, 2010, 17:33:45 »
5. kolo Totenham (allien) - Aston Villa 3:0

Bunilo se nastavlja, kao što rekoh, navalite!!  :prcko: :prcko: :prcko:

scorp1on

• Offline since 2007
  • € = 0
  • heavy forever
« Reply #13 on: June 22, 2010, 01:24:45 »
12. kolo Aston Villa - West Ham ( Kuruza) 2:3

Ne mogu se oteti dojmu da sam moga više u ovoj utakmici, ali jednostavno loši periodi u kojima moja momčad ne zna di je, ni ko je u obrani, a ko u napadu, koštale su me ovog poraza. Cilj nam je bio predstaviti se kao tvrd orah kod prošlogodišnjeg prvaka i vodećeg u tome smo uspjeli, ali to se brzo zaboravlja, jer rezulatat je ono što se pamti i što bi nas izvuklo iz  situacije u kojoj smo se našli. Zadnje mjesto sa 6 odigranih utakmica i 6 poraza. Rezultat na poluvremenu 0:1. Početak donosi izjednačenje tehničkim lob udarcem Agbonlahora i činilo se da će sve krenuti na bolje. Sljedeća akcija izvrsna šansa istog igrača i odlična obrana West Hamovog vratara. Kad ovo nismo uspili pospremit u mrežu, kazna slijedi u obliku čak dva brza gola West Hama 1:3. Nakon toga uspili smo ublažit poraz i na tome je ostalo bez obzira na veliki pritisak koji je moja momčad vršila u zadnjih 15 minuta. Kad izađemo iz psihičke krize u koju smo upali bit će valjda bolje. :hm:
« Last Edit: June 22, 2010, 01:26:38 by scorp1on »

scorp1on

• Offline since 2007
  • € = 0
  • heavy forever
« Reply #14 on: June 25, 2010, 21:02:45 »
Aston Villa - Twente (Chille) 0:1

Stiga je i sedmi poraz  :death:
Nismo se drugo ni nadali znajući sposobnosti managera Chille, jer s njim imamo izrazito negativan skor. Šta je tu je, možda i dobijemo koju do kraja sezone. Inače u utakmici sam dosta dobro parira, samo jedan put sam se raspa u na sredini terena na početku drugog poluvremena i odmah sam zna da ću ga dobit  :stupid:, vidim takve situacije iz aviona. Moj napad izrazito neprimjetan, ne znam šta da radim, najbolje da dam otkaz.  :fifabljak:
« Last Edit: June 25, 2010, 23:52:06 by scorp1on »