Poslao sam e-mail ali mi nitko ne odgovara ...Uglavnom imam par pitanja ...Gdje se igra turnir?Koliko PC platformi je uključeno u turnir?I još nešto ....Ovo sa transferima mi nije jasno,da li to znači da je npr. benzema u real madridu sa istim onim ocjenama koje je imao u origanlnoj verziji pes 6 kupljenoj u dućanu ili?
nisam jos dobio nikakav mail.. ovaj net.hr je u kurcu...
turnir je u Rijeci (Srdoči) jedna lijepa terasica!

igra se na 1 pc-u! što nažalost znači da će turnir malo potrajat ali ne vjerujem da ce itko odustat tko bude u borbi za glavnu nagradu...
igra se sa of-om na kojemu su transferi svi kako je bilo u 2 mjesecu 2010! da znači Benzema ti je u Realu!
da još kažem jednu stvar, znam da ce sigurno njih 5 htjet npr Real madrid, ja sam to rijesio ovako, kad daš pare izabereš klub i nitko ti ga vise ne moze ukrast znaci bitno je koliko ces brzo dat za kotizaciju... znači ko prvi njegova treba!
eventualno cu izac ususret ukoliko je netko van Rijeke a vidim da je ozbiljan i da stvarno misli doć...
evo vam OF po kojem će se igratihttp://rapidshare.com/files/391749537/KONAMI-WIN32PES6OPT.html